Papildyta:
oho, žiūrėkit kokią dar vieną missoninę radau
QUOTE(katuks @ 2008 09 24, 09:23)
nooooriu !!!!!!!!!!!!!! va cia tai nerealu nezinau kur ja reiketu apsivilkti, nenusimato jokiu progu, bet negaliu atsiziuret. nu viskas, ir mane savo dryziais uzkretet
Labas rytas sukneliuotosios
kaip mezgasi, neriasi dryziai ir visi kiti?
as pasiguosiu
kazko nesiseka man su pilkute
dooovyda berods tu ja nerei
gal gali papasakot nuo ko pradejai ir kokiu rasteliu? (cia as apie ta su bantu po krutine)
o apsiziurejau kad viskas tavio albumely sudeta ir pakankamai aiskiai schemutes nupiestos
kaip mezgasi, neriasi dryziai ir visi kiti?
as pasiguosiu
kazko nesiseka man su pilkute
dooovyda berods tu ja nerei
gal gali papasakot nuo ko pradejai ir kokiu rasteliu? (cia as apie ta su bantu po krutine)
o apsiziurejau kad viskas tavio albumely sudeta ir pakankamai aiskiai schemutes nupiestos
koks gražumas
Labai graži, ir proga naujametinė pvz visai tiktų
Tik manau, ar čia nebus tas misoninis raštas jų firminis išmegztas jų firmine mašinka ir paskui tik pasiūta iš to megzto audinio.
QUOTE(driftas @ 2008 09 24, 11:40)
Labai graži, ir proga naujametinė pvz visai tiktų
Tik manau, ar čia nebus tas misoninis raštas jų firminis išmegztas jų firmine mašinka ir paskui tik pasiūta iš to megzto audinio.
tai šitą mes jau seniai aptarėm
bet gi tokioms šaunioms mezgėjoms viskas įmanoma
pvz. tavo neseniai įdėtojo pilko ružavo sarafaniuko su paltuku raštas prieš keletą lapų jau iššifruotas ir išbandytas
Aha jau pastebėjau Kai šiandien vaikai ant galvos nelipa, tai iki pradžių temelės dasikasiau
Tai sorry, kad čia įpuolusi bangas keliu
QUOTE(driftas @ 2008 09 24, 12:05)
Aha jau pastebėjau Kai šiandien vaikai ant galvos nelipa, tai iki pradžių temelės dasikasiau
taigi liuks kad keli domiesi, ieškai, gal ko ir užsimanysi