Dėl Missoniškųjų grožybių:
Meskute, tu teisi, megzta ties viduriu eilutės apsisukant ir mezgant atgal.
Visi raštai, kuriuos suradot, mergaitės, tikrai panašūs, bet per daug skylėti
Be to, visos akys persuktos, dėl to net ir taip sudėtingai atliktas mezginys netysta
Viskas megzta mašina, bet tikrai įveikiama ir rankomis
Sėkmės bandymuose įveikti aukštąją madą Mane šitie margumynai irgi labai vilioja
Nius, kokios jūs darbštuolės
tik neužeik pora valandų... tai ir nuodėmingoji jau beveik pradėta.
raštai visi labai panašiai tinkami, tik man atrodo kad tų " dantelių" tarpuose reiktų dėti jau kitą spalvą. jei gerai mane supratot...t.y., neišeitų jau vien tik eilėmis keisti spalvas, reiktų ir vidury eilės...
raštai visi labai panašiai tinkami, tik man atrodo kad tų " dantelių" tarpuose reiktų dėti jau kitą spalvą. jei gerai mane supratot...t.y., neišeitų jau vien tik eilėmis keisti spalvas, reiktų ir vidury eilės...
QUOTE(katuks @ 2008 09 12, 14:58)
Nius, kokios jūs darbštuolės
as tuo net neabejoju o tai reiskia daaaaug kamuoliuku
kas pirma prades???
p.s. nors.... jei mezgant kiekviena motyva sukant ir vel griztant, gal ir nereiktu ju daug...
Apsimissssssssssssssssssssssssssssssssoninom, ka?
Kokie tempai!!! Ir informacijos naudingos kad pridejot!!! Ir Dovyda rakciukus tiesiog zaibiskai rado, ir tokius puikius namucius atidare, kad tiesiog griuvimas apima.
As manyciau , cia daug ka DARO ir pavadinimas
Sekmes azartiskai nugalint visokias tiaaa mashinas ir dizainerius. Jei ka, tai KIEKVIENA, pasigaminusi po savaji nuodemingosios varianta, sutaupys bent 1000 EUR
Oj, kaip grazu, kaip grazu, kaip man nesvietiskai grazu va toks va veikimas isvien, kai kiekviena po savo trupini i dideli pyraga atnesa!!!
Kokie tempai!!! Ir informacijos naudingos kad pridejot!!! Ir Dovyda rakciukus tiesiog zaibiskai rado, ir tokius puikius namucius atidare, kad tiesiog griuvimas apima.
As manyciau , cia daug ka DARO ir pavadinimas
Sekmes azartiskai nugalint visokias tiaaa mashinas ir dizainerius. Jei ka, tai KIEKVIENA, pasigaminusi po savaji nuodemingosios varianta, sutaupys bent 1000 EUR
Oj, kaip grazu, kaip grazu, kaip man nesvietiskai grazu va toks va veikimas isvien, kai kiekviena po savo trupini i dideli pyraga atnesa!!!
Peperoni nu ir pažėrei lobių Labai ačiū,tikrai kažkas tiks.Jau matau save apsikabinėjusią begale kamuoliukų Bet tikrai tikrai tikrai megsiu Iškart po dryžiukės
Dar mergytės patarkit iš kokio siūliuko ją mezgioti-čia gal kažkokio sunkesnio reikia,su viskoze gal
Dar mergytės patarkit iš kokio siūliuko ją mezgioti-čia gal kažkokio sunkesnio reikia,su viskoze gal
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 12, 16:06)
Peperoni nu ir pažėrei lobių Labai ačiū,tikrai kažkas tiks.Jau matau save apsikabinėjusią begale kamuoliukų Bet tikrai tikrai tikrai megsiu Iškart po dryžiukės
kazkaip skeptiskai pradzioj ziurejau i tuos missonius ale jau baigiat mane uzkabliuot.... labai idomu, koks rezultatas gausis - butinai parodyk - Netiketai lauksiu issiziojus
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 12, 16:37)
kazkaip skeptiskai pradzioj ziurejau i tuos missonius ale jau baigiat mane uzkabliuot.... labai idomu, koks rezultatas gausis - butinai parodyk - Netiketai lauksiu issiziojus
nuuuu nenervuokit! as gi dar jokios suknes nepradejau..... o va ir man jau tie missonai ir dryziai, kad grazus, kad norimi
ech.....
va dar jums sukniuku ant zaizdos...
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 12, 16:06)
davai davai, lauksim pasirodymo tik kai pradesi iskart kelk rodyt kaip gaunasi
as irgi kazkada pradesiu po dryzukes, tik zinok kazkaip su viskoze abejoju... turiu vienus siuliukus grynai viskozinius, norejau nert dryzuke - sudas, labai jei lengvai atsiraisioja kai viskoze, lsidus tokie, aisku ir sunkus.... tai bent jau as tai tikrai ne is viskozes darysiu.... kokiu graziu plonyciu reiks paieksoti ...
Vis gi suknelių temoje šauniausia atmosfera
O jau kiek idejų, tiesiog per kraštus liejasi...
Merginos. Pasistojo vienas klausimas. Nes šiuo metu kliedžiu dryželiais (čia turbūt neoriginalu, bet negaliu atsispirti ), bet ir mocherinukės lengvutės ideja neduoda ramybės.
Kaip manot, ar žiūrėtųsi dryžuota mocherinukė? Vat kažkaip krapštau pakaušį ir abejoju...
O jau kiek idejų, tiesiog per kraštus liejasi...
Merginos. Pasistojo vienas klausimas. Nes šiuo metu kliedžiu dryželiais (čia turbūt neoriginalu, bet negaliu atsispirti ), bet ir mocherinukės lengvutės ideja neduoda ramybės.
Kaip manot, ar žiūrėtųsi dryžuota mocherinukė? Vat kažkaip krapštau pakaušį ir abejoju...