Praėjo vasara, pilna gėlių ir saulės,
Galbūt užmiršome pravert namų duris,
Ir vėl ruduo, ir vėl padangės rūsčios,
Ir vėl prie tako spingsi žiburys...
Štai atrakinu naujus jums namučius isitaisykit patogiai ir megzkit, nerkit, dalinkitės suknelėm, suknelėm suknelėm
MŪSŲ GROŽYBIŲ GALERIJA
JUODOSIOS-PASLAPTINGOSIOS
SPALVOTOS-ŽAISMINGOSIOS
Aciu Dovyda
va cia nuo 199 iki 211 foto eina kelios sito sijonuko schemos... padidinus - visai neblogai eina suprast kas ir prie ko
QUOTE(ingapoc @ 2008 09 12, 12:39)
Virbalai ,suknute labai labai
Turiu prasyma -gal gali apacios, t.y.sijonuko schemute pasidalint
p.s.jau manau pamaciau-cia turbut pagal ta ruzava megzta? Turiu ta shemute, bet jau tokia neryski
Turiu prasyma -gal gali apacios, t.y.sijonuko schemute pasidalint
p.s.jau manau pamaciau-cia turbut pagal ta ruzava megzta? Turiu ta shemute, bet jau tokia neryski
va cia nuo 199 iki 211 foto eina kelios sito sijonuko schemos... padidinus - visai neblogai eina suprast kas ir prie ko
QUOTE(dovyda @ 2008 09 12, 13:36)
darbine atmosfera nuo pirmo laiptelio
aha, savaitgalis gi arteja pats darbymetis nerejelems/mezgejelems
Gal turit kuri nrs kokiu garziu ideju rudenui nes viena rudenine suknute jau tureciau siandien baigti megzt?
Aciu Dovyda uz naujus namucius
manau kad imanoma ir rankytem ismegsti ta nuodemingaja, tik va reik rasta labai gerai issiaiskinti tikekimes pavyks, nes as irgi jau ja regsiu po dryzukes
manau kad imanoma ir rankytem ismegsti ta nuodemingaja, tik va reik rasta labai gerai issiaiskinti tikekimes pavyks, nes as irgi jau ja regsiu po dryzukes
Aš vėl Trukt už vadžių ir vėl iš pradžių O jeigu iš šito raštelio išmest tą kiaurą tinkliuką,ar nebūtų panašu į nuodėmingosios raštą Gal kuri po ranka turit schemutę šito raštelio? Bandysiu persipaišyt
Ačiū už naujus namučius Man tas pirmas puslapiukas su pagamintais mergaičių grožiais taip dirbt užveža
Ačiū už naujus namučius Man tas pirmas puslapiukas su pagamintais mergaičių grožiais taip dirbt užveža
Gal ir šitas Tik nepasididina
QUOTE(netikėtai @ 2008 09 12, 14:41)
Gal ir šitas Tik nepasididina
pataisiau nuoroda.... aisku nedaug didinasi - bet gal kaip nors iziuresit...
Agam, dabar jau geriau ačiukas