Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų virtuvės ekipuotė

QUOTE(Deimira @ 2008 10 13, 13:47)
O kodėl nieko gero, o kas špižinei negerai, prašom pasidalinti tuom ką žinai mirksiukas.gif

Aha, man irgi labai įdomu smile.gif prašome plačiau smile.gif

Aš alergiška nikeliui, teflonas nenaudotinas, taigi ,labai norisi sužinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2008 10 19, 13:05)
Aš alergiška nikeliui, teflonas nenaudotinas, taigi  ,labai norisi  sužinoti smile.gif

Čia nelabai bus į temą, bet gal gali parašyti kaip sužinojai, kad esi alergiška nikeliui? rolleyes.gif
Atsakyti
tu pati tą žinai, jei tave beria nuo džinsų metalinių sagų, diržų sagčių, pigios bižuterijos, o kartais ir nuo kokio sidabro smile.gif Taip pat tai yra patvirtinama tyrimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 20, 14:06)
tu pati tą žinai, jei tave beria nuo džinsų metalinių sagų, diržų sagčių, pigios bižuterijos, o kartais ir nuo kokio sidabro smile.gif Taip pat tai yra patvirtinama tyrimais smile.gif

Supratau, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2008 10 20, 14:46)
Supratau, dėkui 4u.gif

taip kad neemaliuotus puodus mesk lauk 4u.gif
Atsakyti
Vieni kokybisku emaliuotu indu firma yra Le Creuset

CIA galima rasti sios firmos produkcijos pardavejus.

PVZ SICIA - yra nuolaidu. perkant uz 100 svaru (virimo indu) dovanu gausite skaitmenini laikrodi ir virtuvines zirkles. Verta pirkti, jei neturite puodu, norite isigyti kokybiska preke ir dar gauti kai ko dovanu tongue.gif

Kainos, aisku, atrodo nemazos, bet firma garantuoja, kad ju gaminiai tarnaus visa gyvenima (lifetime). Turejau emaliuota puoda pirkta turguj, viena karta numeciau ant zemes ir iskart atsoko emale rankeneliu vietose (vidinej pusej) ir dar vienoj vietoj irgi nutrupejo... dabar nebent pirkciau geros kokybes. Creuset indai padengti dvigubu emales sluoksniu
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 10 24, 10:57)
Kainos, aisku, atrodo nemazos, bet firma garantuoja, kad ju gaminiai tarnaus visa gyvenima (lifetime). Turejau emaliuota puoda pirkta turguj, viena karta numeciau ant zemes ir iskart atsoko emale rankeneliu vietose

aš taip aptrupinau dangtį, bet jis man ne visuomet reikalingas ax.gif Įdomu labai, o kas būtų numetus ant žemės vienos iš tavo minimų firmų puodą? biggrin.gif Ar tik ne tas pats? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 24, 13:25)
aš taip aptrupinau dangtį, bet jis man ne visuomet reikalingas  ax.gif Įdomu labai, o kas būtų numetus ant žemės vienos iš tavo minimų firmų puodą?  biggrin.gif Ar tik ne tas pats? wink.gif

Gal, bet nemetysiu tycia, kad suzinociau. tongue.gif Bet vis tiek manau emalis nenusikrapstys taip greitai kaip pigiausiu puodu tongue.gif Mes turim iki siol dar mano gilia vaikyste maciusius puodus.. kadaise jie buvo emaliuoti, dabar atrodo apgailetinai. reikejo seniai ismesti, bet juose ilgai buvo gaminama. nenoriu mesti pinigu i bala ir simtus kartu pirkti prastos kokybes daikta, kuri netrukus tektu ismesti schmoll.gif Kaip sakoma:
Nesu tokia turtinga, kad pirkciausi pigius daiktus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 24 spalio 2008 - 14:26
sutinku drinks_cheers.gif Kiniška produkcija yra žemiau kritikos ribos, bet tarkim rusiška man tinka smile.gif

aš ir puodų specialiai ant žemės nemėtau, bet jei išslystų, tai nežinau, kaip atsitiktų su viso gyvenimo garantija biggrin.gif Ji galiotų, manau, ne ekstremaliomis sąlygomis, o saugant ir pagal instrukciją naudojantis daiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 24, 15:50)
sutinku  drinks_cheers.gif Kiniška produkcija yra žemiau kritikos ribos, bet tarkim rusiška man tinka smile.gif

aš ir puodų specialiai ant žemės nemėtau, bet jei išslystų, tai nežinau, kaip atsitiktų su viso gyvenimo garantija biggrin.gif Ji galiotų, manau, ne ekstremaliomis sąlygomis, o saugant ir pagal instrukciją naudojantis daiktu smile.gif

Taip, kaip ir daugelis daiktu neskirti tycia juos metyti ir zaloti. Vistik nemanau, kad investicija i gera daikta neatsipirktu.
Atsakyti
aišku wink.gif

įdomu būtų pamatyti gyvai, kaip puodas atrodo ir kiek emalė laiko, nes kad ji nusitrina ir nusibraižo per laiką - tai taip, nereikia net ant žemės mėtyti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 24 spalio 2008 - 15:46
Dar straipsnelis apie ivairius puodus
Atsakyti