Radau keptuves, atrodo, čia tokios, apie kokias buvo kalbėjęs Giedrius Vilpišauskas (ankščiau buvo nuoroda į jo blogą). Netgi siunčia į LT, siuntimas apie 46 $. Hmmm, verta pamastyti. O gal vis tik pas mus galima kažką panašaus rasti?
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 05, 11:09)
o kur pirkote?
Pirkau UK - cia tikrai yra ju ivairiu (ir kainu ir dydziu prasme). Jei turite kas parveztu, visai verta uzsisakyt. Ypac apsimoka pirkti is isparduotuviu, tokiu kaip TKMax. Ten galima rasti ir Le Creuset uz koki trecdali kainos ir visokiu kitokiu.
QUOTE(Klepesova @ 2008 10 05, 16:44)
kiek žinau špižinė ir nieko gero... ... Pilna jų baltarusiškų- rusiškų...
O kur pilna? Ieškau ir niekur nerandu .
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 11, 21:59)
O kur pilna? Ieškau ir niekur nerandu .
Mačiau Ogminoje, brangios tik baisiai... O savo turiu iš mamos paveldėjusi
QUOTE(Klepesova @ 2008 10 05, 15:44)
kiek žinau špižinė ir nieko gero... ... Pilna jų baltarusiškų- rusiškų...
O kodėl nieko gero, o kas špižinei negerai, prašom pasidalinti tuom ką žinai
Nusipirkau keptuvę, titano-granito . Vakar pirmą kartą kepiau joje blynus, tai bent jau kol kas labai patiko, na ir lyg nieko blogo kol kas apie tokias nesu girdėjusi
Mačiau sekamdienį turguje tų špižinių baltarusiškų. Kaina 20 Lt, buvau nusiteikusi nusipirkti pabandymui, bet kai realiai apžiūrėjau tai kažkaip persigalvojau - tokios grubios, tas vidus kažkoks nelygus atrodo. Na ir aišku svoris . Pamaniau, kad turint keraminę viryklę yra rizika tą kaitlentę sudaužyti jei netyčia stipriau su keptuve stuktelsi . Paskui mačiau dar špižinių ir Gerduvos parduotuvėje, jau firminių, dailiau atrodo, rankenos patogesnės, bet jau kaina apie 200 Lt.
QUOTE(Miaška @ 2008 10 12, 23:04)
Mačiau Ogminoje, brangios tik baisiai... O savo turiu iš mamos paveldėjusi
Mačiau sekamdienį turguje tų špižinių baltarusiškų. Kaina 20 Lt, buvau nusiteikusi nusipirkti pabandymui, bet kai realiai apžiūrėjau tai kažkaip persigalvojau - tokios grubios, tas vidus kažkoks nelygus atrodo. Na ir aišku svoris . Pamaniau, kad turint keraminę viryklę yra rizika tą kaitlentę sudaužyti jei netyčia stipriau su keptuve stuktelsi . Paskui mačiau dar špižinių ir Gerduvos parduotuvėje, jau firminių, dailiau atrodo, rankenos patogesnės, bet jau kaina apie 200 Lt.
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 13, 17:14)
Nusipirkau keptuvę, titano-granito .
kiek maždaug sveria ji?
QUOTE(ingalp @ 2008 10 14, 08:58)
kiek maždaug sveria ji?
Maždaug tiek pat kiek mano prieš tai turėta Tefal .
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 14, 10:15)
Maždaug tiek pat kiek mano prieš tai turėta Tefal .
tai nesunki turėtų būt. kur pirkai?
Merginos, o ka blogo zinote apie Titanines keptuves?
Turiu tokia jau gal kokie 4 men., sunki,bet as ir nedarau virtuozu virtuveje (blynu i ora nemetau )
Pirkau tikedama,kad cia geresne nei TEFLONAS
Turiu tokia jau gal kokie 4 men., sunki,bet as ir nedarau virtuozu virtuveje (blynu i ora nemetau )
QUOTE(gabute @ 2008 10 14, 16:30)
Merginos, o ka blogo zinote apie Titanines keptuves?
Man titanine tarnavo 1.5m, irgi tikejaus, kad geriau nei teflonas. O blogo kol kas nieko nezinau, kas cia zino kaip bus toliau.
QUOTE(ingalp @ 2008 10 14, 11:44)
tai nesunki turėtų būt. kur pirkai?
Dėl tos keptuvės specialiai trenkėmės į Gariūnus . Šiaip ten niekada nevažiuojam, bet sužinojau, kad ten yra viena prekeivė, kuri prekiauja buitine chemija iš Vokietijos ir ji turi tų vokiškų titano granito keptuvių. Daugiau niekur aš jų nemačiau. Kol kas esu labai patenkinta .