Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų virtuvės ekipuotė

QUOTE(Viola fiola @ 2008 09 29, 09:46)
patvirtinti FDA

Food and drug administration 4u.gif
Atsakyti

Europoje prekiauja siuo akmeniu firma TALCUS, Austrija

Bet si firma puodu lyg negamina?
Atsakyti
QUOTE(sema @ 2008 09 30, 10:24)
Europoje prekiauja siuo akmeniu firma TALCUS, Austrija

Bet si firma puodu lyg negamina?

Negamina. Buvau radusi UK, bet daug brangiau nei US. Nors TALCUS man zadejo puodu paieskot Lapkricio men., bet gal pamirs
Papildyta:
QUOTE(Žirklutės @ 2008 09 29, 22:25)
Food and drug administration  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos...
mano mama dirba virėja (čia labai sukuklinus jos pareigas- iš tikro ji kaip juokauja šef-povar... lotuliukas.gif ) ir jos gyvenimo svajonė: kukli tokia: variniai puodai.

Aš dabar kai pagalvoju ji ištisai svaigo nuo vario... Kodėl? Nežinau. Anot jos jei ji turėtų marias pinigų- visi jos puodai būtų variniai o įrankiai sidabriniai. Na sidabrą suprantu... Bet varis? Gal kas žinote kur galima nebrangiai įsigyti varinių puodų ir pan? galvoju mamai padovanot kokį nedidelį puoduką- kad pamatytų bent kad ten nieko gero nėr mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu variniu puodu maciusi sendaikciu parduotuvej - pabandymui gal visai tiktu. Bet tai buvo pries keleta metu smile.gif
O as svaigstu nuo savo spizines keptuves. Iskaitinau su druska, tai niekas nebekimba - po naudojimo uztenka isplauti vandeniu. Cia idomus puslapis apie spizinius irankius, ypac ten kur visokie klausimai - atsakymai apie gelezies kieki maiste, gamintame tokiose keptuvese nieko sau! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 05 spalio 2008 - 11:08
QUOTE(svete @ 2008 10 05, 12:05)
Esu variniu puodu maciusi sendaikciu parduotuvej - pabandymui gal visai tiktu. Bet tai buvo pries keleta metu  smile.gif
O as svaigstu nuo savo spizines keptuves. Iskaitinau su druska, tai niekas nebekimba - po naudojimo uztenka isplauti vandeniu. Cia idomus puslapis apie spizinius irankius, ypac ten kur visokie klausimai - atsakymai apie gelezies kieki maiste, gamintame tokiose keptuvese nieko sau!  bigsmile.gif

o kur pirkote?
Atsakyti
kiek žinau špižinė ir nieko gero... schmoll.gif ... Pilna jų baltarusiškų- rusiškų...
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 10 05, 16:44)
kiek žinau špižinė ir nieko gero... schmoll.gif ... Pilna jų baltarusiškų- rusiškų...

iš čia susidarė visai kita nuomonė http://giedrius-v.li....com/72125.html
Atsakyti
Na gera keptuve virtuvej puse darbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*joli* @ 2008 10 05, 18:57)
Na gera keptuve virtuvej puse darbo  thumbup.gif

O man kaip tik dabar verkiant reikia naujos ir niekaip negaliu suprasti kokia vis tik yra geriausia frusty.gif.

Nusipirkau bambukinę pjaustymo lentelę Thomas Philipps parduotuvėje ax.gif .
Atsakyti
STRAIPSNIS APIE KETAUS INDUS - praktiskai ode ketaus indams. cia juos vadina "zaliais":
1. indai nekenkia sveikatai
2. ju gamyba yra ekologiskai draugiska
3. indai gali eiti per kartas - ilgaamziai

O CIA - siaip apie indu sauguma
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 10 06, 16:52)
STRAIPSNIS APIE KETAUS INDUS - praktiskai ode ketaus indams. cia juos vadina "zaliais":
1. indai nekenkia sveikatai
2. ju gamyba yra ekologiskai draugiska
3. indai gali eiti per kartas - ilgaamziai

O CIA - siaip apie indu sauguma

Kas gali paaiškinti kaip atrodo tie ketaus indai blush2.gif ir kur jų būna? Foto matau kaip atrodo, bet realiai nežinau ar atpažinčiau juos. Ar čia tie patys špižiniai, kurių būna baltarusiškų turguje g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 06 spalio 2008 - 16:18