QUOTE(nuginkluojanti @ 2013 02 21, 02:56)
Sveikos , džiaugiuosi radusi, kaip tik tokią temą. Įtensyviai ieškau ir domiuosi įrankiais ir indais iš kurių tiesiog būtų galima valgyti. Perskaičiusi keletą straipsnių susidomėjau mediniais indais ir įrankiais. Kokia jūsų nuomonė apie medinukus ?
tik 1 minusą galiu pasakyti apie medinius indus - jų negalima plauti indaplovėje, o man tai aktualiausia
O tarkim jeigu indas naudojamas tik užkandžiams ? Tokiu atveju užtenka juos išvalyti drėgnu skudurėliu Nežinau kaip kitoms, bet man nuo vaikystės medis labiau prie širdies nei plastmasė, keramika ar pnš... O ir dėl ekologijos galim būti garantuotos.
Skaičiau, kad jei medis impregnuojamas linų sėmenų aliejumi, tai suteikia ir gerą kvapą ir skonį maistui.
Skaičiau, kad jei medis impregnuojamas linų sėmenų aliejumi, tai suteikia ir gerą kvapą ir skonį maistui.
QUOTE(nuginkluojanti @ 2013 02 21, 03:44)
O tarkim jeigu indas naudojamas tik užkandžiams ? Tokiu atveju užtenka juos išvalyti drėgnu skudurėliu Nežinau kaip kitoms, bet man nuo vaikystės medis labiau prie širdies nei plastmasė, keramika ar pnš... O ir dėl ekologijos galim būti garantuotos.
Skaičiau, kad jei medis impregnuojamas linų sėmenų aliejumi, tai suteikia ir gerą kvapą ir skonį maistui.
Skaičiau, kad jei medis impregnuojamas linų sėmenų aliejumi, tai suteikia ir gerą kvapą ir skonį maistui.
jei koks rankų darbo, tai sutinku, bet jei koks kinietiškas, tai maža kokių ten klijų gali būti privaryta
O mano šeimyna, ypač vaikai, kadangi mėgsta gerti gėrimus (kakavą, sultis) per šiaudelius tai pereiname prie daugkartinio naudojimo šiaudelių. Kol kas bandomės stiklinius šiaudelius https://www.eco-siau...-1-lenktas-8mm/
dar mastau apie bambuko šiaudelius nu bet dar čia gal ateity