O kur perkate spizines keptuves? kaip kainos?
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 11 12, 15:44)
O kur perkate spizines keptuves? kaip kainos?
Skaičiau, kad yra baltarusiškos po penkiasdešimt maždaug už didesnę, turgeliuose ir paskiau firminės ar tai švediškos ar suomiškos pamiršau, tai jos gražesnės ir paruoštos naudojimui, kaina jau keli šimtai, būna puodų parduotuvese ir pigult dar lenkišku tarpine kaina, tai jos lyg nelabai
Turiu Green pan keptuvę jau gerą pusmetį ir esu laaabai nusivylusi. Galvoju reik bandyt išsireikalauti pinigus, bet greičiausiai bus tik sugaištas reikalas
Kimba keptuvė, taip kad neįmanoma. Atrodo viską dariau pagal instrukcijas - neperkaitinau, jungdavau ant mažos ugnies su aliejum ir laukdavau kol įkais ir pan.. Bet viskas veltui.. Dar pirmus kelis mėnesius buvo visai gerai, bet vėliau visiškas nesusipratimas. Dabar vyro vis prašau, kad eitų maistą nugramdyti nuo keptuvės dugno, aš jau nebeturiu nei noro, nei sveikatos.
Kimba keptuvė, taip kad neįmanoma. Atrodo viską dariau pagal instrukcijas - neperkaitinau, jungdavau ant mažos ugnies su aliejum ir laukdavau kol įkais ir pan.. Bet viskas veltui.. Dar pirmus kelis mėnesius buvo visai gerai, bet vėliau visiškas nesusipratimas. Dabar vyro vis prašau, kad eitų maistą nugramdyti nuo keptuvės dugno, aš jau nebeturiu nei noro, nei sveikatos.
QUOTE(Godike @ 2010 11 22, 19:43)
Turiu Green pan keptuvę jau gerą pusmetį ir esu laaabai nusivylusi. Galvoju reik bandyt išsireikalauti pinigus, bet greičiausiai bus tik sugaištas reikalas
Kimba keptuvė, taip kad neįmanoma. Atrodo viską dariau pagal instrukcijas - neperkaitinau, jungdavau ant mažos ugnies su aliejum ir laukdavau kol įkais ir pan.. Bet viskas veltui.. Dar pirmus kelis mėnesius buvo visai gerai, bet vėliau visiškas nesusipratimas. Dabar vyro vis prašau, kad eitų maistą nugramdyti nuo keptuvės dugno, aš jau nebeturiu nei noro, nei sveikatos.
Kimba keptuvė, taip kad neįmanoma. Atrodo viską dariau pagal instrukcijas - neperkaitinau, jungdavau ant mažos ugnies su aliejum ir laukdavau kol įkais ir pan.. Bet viskas veltui.. Dar pirmus kelis mėnesius buvo visai gerai, bet vėliau visiškas nesusipratimas. Dabar vyro vis prašau, kad eitų maistą nugramdyti nuo keptuvės dugno, aš jau nebeturiu nei noro, nei sveikatos.
Pas mus tas pats Na nežinau , reikėtų susiburti visoms nusivylusioms ir "papurtyt " gamintojus per eksportuotojus pinigai išmesti į balą
QUOTE(Hopeidea @ 2010 11 22, 21:28)
Pas mus tas pats Na nežinau , reikėtų susiburti visoms nusivylusioms ir "papurtyt " gamintojus per eksportuotojus pinigai išmesti į balą
Vyras kaip tik dabar šveičia (bet sakė paskutinį kartą ). Pabandysiu dar pakaitinti su druska, bet jau atsibodo prieš kepant maistą galvoti ar šį kartą pavyks, ar vėl teks grandyti
QUOTE(Godike @ 2010 11 22, 20:36)
Vyras kaip tik dabar šveičia (bet sakė paskutinį kartą ). Pabandysiu dar pakaitinti su druska, bet jau atsibodo prieš kepant maistą galvoti ar šį kartą pavyks, ar vėl teks grandyti
pasirodo, su druska negalima
5dieni gi buvau Litexpo parodoje, tai viename stende buvo motereles, kurios butent Green Pan prekiavo. Kadangi maniske, nors ir atsveista bei atkaitinta su druska menesi tarnavo gerai vel, kol paskui vis vien eme prisvilinet po senovei, tai pagalvojau, nieko blogo nebus, jei siek tiek jas pakamantinesiu, ka man daryti isigijus toki niekala
Tai kolektyviai visos man aiskino, o bendra santrauka mazdaug tokiam stiliuj:
1. neatsveiciamu Green Pan nera - nebent pazeista pavirsine danga, o jei ne - visa kita imanoma atsveist su kempinele ir valomuoju pieneliu.
2. Jei itin stipriai pridege ar seniai pridege - jokiu kaitinimu su druska ir pan. Tiesiog patarkuoti ukinio muilo (tokio varianto dar nebuvau girdejusi) ir uzpylus vandens iki reikiamos ribos pakaitinti 10 min. Nupilti, esant poreikiui, procedura pakartoti.
3. Issausinti ir istepti aliejumi.
Taipogi, minejo, kad keptuve reikia valyti ir palaikyti svaria nuolat - toks variantas,kaip kad megau panaudojus tiesiog popierine sluoste istrint nera labai geras, nes pagaminus maista (na, kad ir blynus iskepus), realiai jau pavirsiuje lieka nesvarumai, nors plika akimi ir gali atrodyti, jog keptuve visiskai svari. Tai va, kai prisikaupia "kritine mase" tokiu plika akimi nematomu nesvarumu, keptuve ir ima traukti maista:)
Zodziu, atklausiau visa paskaitele apie prieziura, nors liepe pradet pirmiausia nuo atsveitimo, o tik paskui su muilu kaitint ir istept aliejumi.
Na, kadangi nesinori ismest dar jos ekologiniais sumetimais (ir taip daug siuksliu aplinkoj), o ir kainavo netoli 250 lt, tai suteiksiu savo Green Pan dar viena sansa reabilituotis Nors teisingai cia viena mama rase - oj lepi si keptuve - sokinet kaip apie kokia princese tenka
QUOTE(claries @ 2010 11 22, 22:25)
pasirodo, su druska negalima
5dieni gi buvau Litexpo parodoje, tai viename stende buvo motereles, kurios butent Green Pan prekiavo. Kadangi maniske, nors ir atsveista bei atkaitinta su druska menesi tarnavo gerai vel, kol paskui vis vien eme prisvilinet po senovei, tai pagalvojau, nieko blogo nebus, jei siek tiek jas pakamantinesiu, ka man daryti isigijus toki niekala
Tai kolektyviai visos man aiskino, o bendra santrauka mazdaug tokiam stiliuj:
1. neatsveiciamu Green Pan nera - nebent pazeista pavirsine danga, o jei ne - visa kita imanoma atsveist su kempinele ir valomuoju pieneliu.
2. Jei itin stipriai pridege ar seniai pridege - jokiu kaitinimu su druska ir pan. Tiesiog patarkuoti ukinio muilo (tokio varianto dar nebuvau girdejusi) ir uzpylus vandens iki reikiamos ribos pakaitinti 10 min. Nupilti, esant poreikiui, procedura pakartoti.
3. Issausinti ir istepti aliejumi.
Taipogi, minejo, kad keptuve reikia valyti ir palaikyti svaria nuolat - toks variantas,kaip kad megau panaudojus tiesiog popierine sluoste istrint nera labai geras, nes pagaminus maista (na, kad ir blynus iskepus), realiai jau pavirsiuje lieka nesvarumai, nors plika akimi ir gali atrodyti, jog keptuve visiskai svari. Tai va, kai prisikaupia "kritine mase" tokiu plika akimi nematomu nesvarumu, keptuve ir ima traukti maista:)
Zodziu, atklausiau visa paskaitele apie prieziura, nors liepe pradet pirmiausia nuo atsveitimo, o tik paskui su muilu kaitint ir istept aliejumi.
Na, kadangi nesinori ismest dar jos ekologiniais sumetimais (ir taip daug siuksliu aplinkoj), o ir kainavo netoli 250 lt, tai suteiksiu savo Green Pan dar viena sansa reabilituotis Nors teisingai cia viena mama rase - oj lepi si keptuve - sokinet kaip apie kokia princese tenka
5dieni gi buvau Litexpo parodoje, tai viename stende buvo motereles, kurios butent Green Pan prekiavo. Kadangi maniske, nors ir atsveista bei atkaitinta su druska menesi tarnavo gerai vel, kol paskui vis vien eme prisvilinet po senovei, tai pagalvojau, nieko blogo nebus, jei siek tiek jas pakamantinesiu, ka man daryti isigijus toki niekala
Tai kolektyviai visos man aiskino, o bendra santrauka mazdaug tokiam stiliuj:
1. neatsveiciamu Green Pan nera - nebent pazeista pavirsine danga, o jei ne - visa kita imanoma atsveist su kempinele ir valomuoju pieneliu.
2. Jei itin stipriai pridege ar seniai pridege - jokiu kaitinimu su druska ir pan. Tiesiog patarkuoti ukinio muilo (tokio varianto dar nebuvau girdejusi) ir uzpylus vandens iki reikiamos ribos pakaitinti 10 min. Nupilti, esant poreikiui, procedura pakartoti.
3. Issausinti ir istepti aliejumi.
Taipogi, minejo, kad keptuve reikia valyti ir palaikyti svaria nuolat - toks variantas,kaip kad megau panaudojus tiesiog popierine sluoste istrint nera labai geras, nes pagaminus maista (na, kad ir blynus iskepus), realiai jau pavirsiuje lieka nesvarumai, nors plika akimi ir gali atrodyti, jog keptuve visiskai svari. Tai va, kai prisikaupia "kritine mase" tokiu plika akimi nematomu nesvarumu, keptuve ir ima traukti maista:)
Zodziu, atklausiau visa paskaitele apie prieziura, nors liepe pradet pirmiausia nuo atsveitimo, o tik paskui su muilu kaitint ir istept aliejumi.
Na, kadangi nesinori ismest dar jos ekologiniais sumetimais (ir taip daug siuksliu aplinkoj), o ir kainavo netoli 250 lt, tai suteiksiu savo Green Pan dar viena sansa reabilituotis Nors teisingai cia viena mama rase - oj lepi si keptuve - sokinet kaip apie kokia princese tenka
Jau bėga vyras nuo orkaitės nuimti keptuvės su druska Sako, gal su ta druska ir negerai, bet keptuvė pagražėjo, tai tikrai. O dabar sekantis žingsnis su ūkiniu muilu Su aliejum, tai po kiekvieno plovimo ištepu.
Man irgi kažkaip nesinori vis dar jos išmesti, vis tik pinigus kainavo, o ir šiaip anksčiau maloniai kepdavo, o dar mintis, kad "sveika" keptuvę širdį glosto
QUOTE(Godike @ 2010 11 22, 21:35)
Jau bėga vyras nuo orkaitės nuimti keptuvės su druska Sako, gal su ta druska ir negerai, bet keptuvė pagražėjo, tai tikrai. O dabar sekantis žingsnis su ūkiniu muilu Su aliejum, tai po kiekvieno plovimo ištepu.
Man irgi kažkaip nesinori vis dar jos išmesti, vis tik pinigus kainavo, o ir šiaip anksčiau maloniai kepdavo, o dar mintis, kad "sveika" keptuvę širdį glosto
Man irgi kažkaip nesinori vis dar jos išmesti, vis tik pinigus kainavo, o ir šiaip anksčiau maloniai kepdavo, o dar mintis, kad "sveika" keptuvę širdį glosto
del druskos -
man irgi ji nerealiai buvo atsigavus po sios proceduros, tokia super kaip ka tik pirkta patapus. Gaila, kad efektas nebuvo ilgalaikis, na, bet menesi tikrai nekibo niekas, net zuvis Nesuprantu, kuo netinka kaitinimas su druska sio tipo keptuvems - gaila, nepaklausiau smulkiau.
O siaip blogai, kad apie sias keptuves reklamos nemazai, o elementaria normalia atmintine (ne vieno sakinio) vartotojui neprisiruosia parasyt - gal ir prisvilimo atveju butu maziau perpus.
Del "sveikos" keptuves - jei truks kantrybe, pirksiu ir as spizine
QUOTE(claries @ 2010 11 22, 22:39)
del druskos -
man irgi ji nerealiai buvo atsigavus po sios proceduros, tokia super kaip ka tik pirkta patapus. Gaila, kad efektas nebuvo ilgalaikis, na, bet menesi tikrai nekibo niekas, net zuvis Nesuprantu, kuo netinka kaitinimas su druska sio tipo keptuvems - gaila, nepaklausiau smulkiau.
O siaip blogai, kad apie sias keptuves reklamos nemazai, o elementaria normalia atmintine (ne vieno sakinio) vartotojui neprisiruosia parasyt - gal ir prisvilimo atveju butu maziau perpus.
Del "sveikos" keptuves - jei truks kantrybe, pirksiu ir as spizine
man irgi ji nerealiai buvo atsigavus po sios proceduros, tokia super kaip ka tik pirkta patapus. Gaila, kad efektas nebuvo ilgalaikis, na, bet menesi tikrai nekibo niekas, net zuvis Nesuprantu, kuo netinka kaitinimas su druska sio tipo keptuvems - gaila, nepaklausiau smulkiau.
O siaip blogai, kad apie sias keptuves reklamos nemazai, o elementaria normalia atmintine (ne vieno sakinio) vartotojui neprisiruosia parasyt - gal ir prisvilimo atveju butu maziau perpus.
Del "sveikos" keptuves - jei truks kantrybe, pirksiu ir as spizine
Na jei ta druska padėtų bent mėnesiui, tai galėčiau kartoti tokią nesudėtingą procedūrą.
Kas liečia instrukcijas, tai kai pirkau keptuvę man davė labai išsamų aprašymą, bet kas iš to Jei keptuvė pati pasakytų, kad "perkaitinai mane" arba "išplauk" ir pan., tai būtų super, o dabar kaip su mažu vaiku, rūpiniesi, saugai ir va žiūrėk vis tiek kažkas negerai
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 11 12, 16:44)
O kur perkate spizines keptuves? kaip kainos?
Labai gera spizine isigijau Kaune prie stoties turgaus esancioje ukiniu prekiu parduotuveje. Tiesa nedidele,bet tokios ir norejau, mokejau 42lt. Ukrainieciu gamybos. Paruosta naudojimui. Lapelyje buvo parasyta jos prieziura: pirma karta isplauti su muiluotu vandeniu, iskaitinti ir istepti aliejumi. Po plovimo kiekviena karta pakartoti procedura,t.y.iskaitinti ir patepti aliejumi. Laaabai esu patenkinta ir prie tefloniniu negrisiu
o kaip keramikines berghoff? ar geros? kur galima iki lipdukus surinkti
QUOTE(pavasarinė @ 2010 11 23, 15:21)
Labai gera spizine isigijau Kaune prie stoties turgaus esancioje ukiniu prekiu parduotuveje. Tiesa nedidele,bet tokios ir norejau, mokejau 42lt. Ukrainieciu gamybos. Paruosta naudojimui. Lapelyje buvo parasyta jos prieziura: pirma karta isplauti su muiluotu vandeniu, iskaitinti ir istepti aliejumi. Po plovimo kiekviena karta pakartoti procedura,t.y.iskaitinti ir patepti aliejumi. Laaabai esu patenkinta ir prie tefloniniu negrisiu
Kur konkreciau ta parduotuve yra?