QUOTE(agnuske @ 2010 11 03, 19:29)
taip butent danga turejau omeny.. su spizine mum kazkaip nesiseka.nieko neina iskept net jei lb daug aliejaus ipilam,vistiek svyla. ar imanoma ja kzkaip pataisyt ar jau nauja pirkt ir stengtis deramai priziuret?
Aš išsitraukiau seną špižinę keptuvę, ją paruošiau naudodimui, t.y. prikepinau aliejų orkaitėj. Ar jūs taip darėt? Nes tada užsideda toks fainas sluoksnis ir nieks tada nelimpa ir aliejaus daug nepilu, kaip tik pilu kuo mažiau, tiesa jos neplaunu, visad palieku nors biški pariebaluotą. Patenkinta aš, kaip fainai keista buvo, prisiliest prie keptuvės su metaliniu šaukštu... Ruošiuos pirkt naują, tik normalaus dydžio, nes šitoji mažiukė visai. Tiesa pirmi keli kepimai biški pasvilo, maniau vėl kišiu į orkaitę prikepinimui, bet nespėjau, dar pora kepimų ir kepa puikiai, nieks nelimpa.
Aš viską dariau pagal šią Giedriaus instrukciją, kol kas nenusivyliau, va
čia
Nežiūrim LNK ir Lietuvos Ryto neperkam