Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų virtuvės ekipuotė

QUOTE(irmule* @ 2010 09 01, 20:16)

Labai įdomi nuomonė. Aš jau gundžaiusi įsigyti šią keptuvę?

Kokie atsiliepimai ilgiau naudojančių GreenPan?
Atsakyti
QUOTE(irmule* @ 2010 09 02, 22:38)
Taigi tas gerasis aliejus gali buti alyvuogiu aliejus arba yra Vilniaus spec aliejus kepimui. tiesa si radau tik sanitex'e, maximoj ar pan. neradau. Jis toks i raudonuma, klampus. Dabar kai kepu visada ji naudoju smile.gif nes kaip supratau ir paprastoj tefloninej paprastas aliejus pridenga, taciau tik ant green pan'o matosi akivaizdziai.

Manau, jei is pat pradziu buciau informuota apie spec. alieju, keptuve butu vis dar gera  blush2.gif

Aš naudojau štai tokį, labai patiko:
http://ekopirk.lt/ek...liejus-kepimui/
Paskui mūsų kaime jo nebeliko..tai dabar perku štai tokį:
http://www.med-int.c...ducts.php?id=13

QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 09 03, 22:06)
Labai įdomi nuomonė. Aš jau gundžaiusi įsigyti šią keptuvę?

Kokie atsiliepimai ilgiau naudojančių GreenPan?

Man pradėjo traukti blink.gif Susinervinau..
Atsakyti
Kokias keptuves, be Green pan, naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiemos angelas: 04 rugsėjo 2010 - 09:44
QUOTE(eglaite2 @ 2010 08 08, 16:33)
Planavau anksciau isigyti Greenpan keptuve, bet labiausiai noretusi spizines, tik vat turiu viena klausima - ar galima spizine (ketaus) keptuve naudoti ant stiklokeramikines kaitlentes? unsure.gif Neisbraizytu, kazin, kaitlentes pavirsiaus? g.gif

Aš naudojau, viryklė tikrai nenukentėjo schmoll.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 08 20, 18:29)
merginos, noriu jusu paklaust kaip priziurit stiklo keramikines kaitlentes, su kuo valot ir gal zinot koki efektyvu eco priemone, kai apsitasko su riebalais arba netycia isbega is puodo. man pats riebalas nusivalo, bet lieka vaivorykstes spalvu demeles doh.gif o tada jau trinu issijuosus su svelnia kempinele, kol pranyksta  g.gif

Kaitlentę valau su Ecover pieneliu, kuris skirtas tiesiog virtuvės ar vonios priežiūrai, nuvalo man.

http://www.beka-cook...ceramic-coating

Pirkau tokią keptuvę doh.gif ir po pusmečio traukt pradėjo gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(irmule* @ 2010 09 03, 21:49)
Vadinas namie reikia tris skirtingus aliejus naudoti  ax.gif

Taip drinks_cheers.gif , o salotoms kokiu skaniu yra! Dabar turiu sezamo seklu- labai patinka.

QUOTE(Hopeidea @ 2010 09 03, 22:54)
Man pradėjo traukti blink.gif Susinervinau..

blink.gif Nepagalvociau niekad, tai kokios dabar noreti ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 07, 10:23)
Taip  drinks_cheers.gif  , o salotoms kokiu skaniu yra! Dabar turiu sezamo seklu- labai patinka.

Kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 07, 10:38)
Kur pirkai?

Siunciausi is ten pat mirksiukas.gif
Siuo metu nematau butent to, kuri as turiu, taciau pasirinkimas tikrai didelis
http://www.violey.co..._c_147_159.html
Sis sezamu manau turetu butu geras:
http://www.violey.co...iv_p_10756.html

O kaip elgiasi keptuves, naudojant Ghee ? Kaip tik ruosiuosi pirkti ekologiska Ghee-nesu kepusi ant jo maisto, labai idomu bus isbandyti..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 07, 10:53)
O kaip elgiasi keptuves, naudojant Ghee ?  Kaip tik ruosiuosi pirkti ekologiska Ghee-nesu kepusi ant jo maisto, labai idomu bus isbandyti..
user posted image

Kaip suprantu čia turbūt Gi sviestas. Mano mama tokį daro iš paprasto lietuviško (parduotuvinio arba dar geriau naminio, kai gauna nusipirkti) sviesto. Ir man kartais padaro. Tikrai labai skanus (man net patinka vieną ant duonos užsitepti ir valgyti), kvepia riešutais, labai ilgai stovi, net ir ne šaldytuve. Dar aš jį dedu į košes, tačiau kepti ant jo nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 07, 12:12)
Kaip suprantu čia turbūt Gi sviestas. Mano mama tokį daro iš paprasto lietuviško (parduotuvinio arba dar geriau naminio, kai gauna nusipirkti) sviesto. Ir man kartais padaro. Tikrai labai skanus (man net patinka vieną ant duonos užsitepti ir valgyti), kvepia riešutais, labai ilgai stovi, net ir ne šaldytuve. Dar aš jį dedu į košes, tačiau kepti ant jo nebandžiau.

Taip, tai toks sviestas. Paciam darytis zinoma, kad geriausia, bet kadangi man mama nepadaro biggrin.gif , o pati tingiu blush2.gif , teks pirkti jau padaryta. Bet as nezinau is kur sviesto reiketu gero kaimisko gauti g.gif , nenoreciau daryti is parduotuvinio. O padaryti isties lengva, tik uzsiimti reikia.
Atsakyti
Na va, mano Green Panei irgi jau amba doh.gif eme svilt, nebetinkama naudojimui,bet, kadangi pirkau internetu, jokiu instrukciju apie alieju ar pan. negavau, bandysiu reikalaut grazint pinigus arba pakeist nauja g.gif

QUOTE(irmule* @ 2010 09 01, 19:16)
Taigi reziume, perkant Green Pan laikykities visu pardavejos nurodymu, nes gausit greitai pirkti nauja. Tokia lepi keptuve.

pradzioj Ghee buvau bandziusi - nesusigerdavo jis man, likdavo plaukiot istirpes atskirai:)
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 07, 09:53)
O kaip elgiasi keptuves, naudojant Ghee ?  Kaip tik ruosiuosi pirkti ekologiska Ghee-nesu kepusi ant jo maisto, labai idomu bus isbandyti..
user posted image

Atsakyti
Jau pribrendo reikalas įsigyti naują keptuvę, bet nežinau, kokią pirkti. Galvojau apie Green Pan, bet še tau kad nori, jei ji svyla, tai nereikia tokios. Kokių variantų dar yra?
Atsakyti
blush2.gif as tai turiu vis gi savo Green Pan reabilituoti, be reikalo apsmeiziau doh.gif
Paprotino mane ismanantys zmones tiesiog su specialia vokiska pasta ir svelnia kempinele (na,as naudojau ta, kur skirta stiklokeramikinems kaitlentems valyt) isvalyt pirma keptuve, o paskui iberus vos ne iki puses rupios druskos pakaitint geroookai. Ir nors nelabai tikejau, bet padejo 100 proc. thumbup.gif thumbup.gif Kepu ir zuvi dabar vel, ir kiausiniene - niekas nebekimba kaip pradzioj smile.gif
Tiesa, mano keptuves danga nebuvo pazeista, kaip pas ta kita mamyte, tai gal todel pavyko susitvarkyt g.gif Del aliejaus - vis dar neprisiruosiu nusipirkt kokio ten specialaus,tai kepu su iprastiniu savo arba ant sviestuko blush2.gif
Atsakyti