Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų virtuvės ekipuotė

QUOTE(Hopeidea @ 2010 08 20, 20:15)
Aš valau ir labai patenkinta štai su tokia švediška vielute:

O cia tai nei girdeta, nei matyta blink.gif ! Vielute? Kaip ja naudotis? g.gif 4u.gif Nesu niekada maciusi tokiu dalyku...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 08 20, 20:30)
O cia tai nei girdeta, nei matyta blink.gif ! Vielute? Kaip ja naudotis?  g.gif  4u.gif Nesu niekada maciusi tokiu dalyku...

toks tarsi vielutės pluoštas g.gif atsiplėši gabalėlį ir šveiti...jis putoja...valo stipriai kaip vielutė, bet nebraižo...gal kokiam Vilniuje dar senukuose rasite, pas mus jau nebėra 4u.gif
Reikia atsiplėšti tik tiek, kiek tam kartui reikia, nes kai sušlapini, ji per parą pradeda rudyti ir suyra...
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 08 20, 21:26)
toks tarsi vielutės pluoštas g.gif atsiplėši gabalėlį ir šveiti...jis putoja...valo stipriai kaip vielutė, bet nebraižo...gal kokiam Vilniuje dar senukuose rasite, pas mus jau nebėra 4u.gif
Reikia atsiplėšti tik tiek, kiek tam kartui reikia, nes kai sušlapini, ji per parą pradeda rudyti ir suyra...

Idomu tikrai! O as supratau, kad issivinioji vielute, pavirsiumi itempus laikai, brauki biggrin.gif ir taip visas brudas nueina blush2.gif . Galvoju, viespatie, tai kaip prieisiu prie galo virykles kur prie sienos biggrin.gif
Aciu, zinosim- reikes pasidometi! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 20 rugpjūčio 2010 - 20:38
QUOTE(Diva:) @ 2010 08 20, 21:36)
Idomu tikrai! O as supratau, kad issivinioji vielute, pavirsiumi itempus laikai, brauki  biggrin.gif  ir taip visas brudas nueina  blush2.gif  . Galvoju, viespatie, tai kaip prieisiu prie galo virykles kur prie sienos biggrin.gif
Aciu, zinosim- reikes pasidometi! 4u.gif

Naudotis tikrai paprasta drinks_cheers.gif Tik svarbu , ar kas prekiauja LT g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 08 20, 18:03)
Uhu, problem... As lakstau jei tik kas nutyska-iskart valyt- kai skubiai, tai su vandeniu tiesiog nusivalo, bet jei rimtesnis reikalas nieko nesugalvoju, kas nebraizytu ir isvalytu...

ir as begu, bet jai pabega po puodu tai pridega, o tada smagumelis isbandziau visus turimus eco valiklius ne vienas neima doh.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2010 08 20, 19:15)
Aš valau ir labai patenkinta štai su tokia švediška vielute: ji ekologiška, suyranti tiesiog per kelias dienas, jei sušlapinama, impregnuota su valymo priemone, nebraižo , bet yra labai efektyvi thumbup.gif
http://www.karlsson....l_100_gram.aspx

idomus daiktas, reikes paieskoti bigsmile.gif



Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 08 21, 10:10)
ir as begu, bet jai pabega po puodu tai pridega, o tada smagumelis isbandziau visus turimus eco valiklius ne vienas neima  doh.gif
idomus daiktas, reikes paieskoti bigsmile.gif


Atsidariau pasiziureti nuoroda: isvertus pavadinima tai butu muilo vilna (TVÅLULL). Zinau sita daikta, tikrai gerai sveicia ir nebraizo thumbup.gif
Atsakyti
As gavau dovanu green pan keptuve. na ji brangi ir tikrai patiko, bet... Susigadinau per pora menesiu. Vat ir pasirodo kad tokiu dalyku negali gauti dovanu, nes nezinai kaip naudoti. Tai papasakosiu, kad kitos kaip as tokiu dalyku nepirktu.

Taigi Green Pan keptuve gali pradeti traukti, jei:

1. Naudojama elektrine virykle. Keptuve gali greitai perkaisti ir po to pradeti traukti.
2 Subraizant pavirsiu
3. Jei naudosit paprasta alieju. Kazkaip kepant man iauge i krauja, kad reikia aliejaus. Nors nauja keptuve tikrai puikiai kepa be aliejaus, bet kazkaip skaniau su juo. Tad ir paaiskejo, kad naudojant paprasta alieju jis priedega, keptuve is sviesiai melynos darosi juoda (aliejus pridega prie krastu), ir keptuve kimba. To norint isvengti reikia naudoti spec. kepimo alieju. Isbandziau tikrai veikia. Neisigeria i maista, nepridega maistas jau prie trauiantcios keptuves.

Taigi reziume, perkant Green Pan laikykities visu pardavejos nurodymu, nes gausit greitai pirkti nauja. Tokia lepi keptuve.
Atsakyti
oi kaip gaila tavosios keptuves.....
ka cia per kepimo aliejus??labai idomu?
subraizei su geleziniais daiktais keptuve?

vakar pirkau Ballarini keptuve su keravio danga. dar neisbandziau:))
Atsakyti
Irmule, o kokį aliejų naudojate? bigsmile.gif
Atsakyti
Taigi tas gerasis aliejus gali buti alyvuogiu aliejus arba yra Vilniaus spec aliejus kepimui. tiesa si radau tik sanitex'e, maximoj ar pan. neradau. Jis toks i raudonuma, klampus. Dabar kai kepu visada ji naudoju smile.gif nes kaip supratau ir paprastoj tefloninej paprastas aliejus pridenga, taciau tik ant green pan'o matosi akivaizdziai.

Manau, jei is pat pradziu buciau informuota apie spec. alieju, keptuve butu vis dar gera blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmule*: 02 rugsėjo 2010 - 21:38
QUOTE(irmule* @ 2010 09 02, 22:38)
Taigi tas gerasis aliejus gali buti alyvuogiu aliejus arba yra Vilniaus spec aliejus kepimui. tiesa si radau tik sanitex'e, maximoj ar pan. neradau. Jis toks i raudonuma, klampus. Dabar kai kepu visada ji naudoju smile.gif nes kaip supratau ir paprastoj tefloninej paprastas aliejus pridenga, taciau tik ant green pan'o matosi akivaizdziai.

Manau, jei is pat pradziu buciau informuota apie spec. alieju, keptuve butu vis dar gera  blush2.gif

Vistiek nesupratau koks tas specialus aliejus? g.gif Geras, alyvuogiu ar nebutinai, bet skirtas kepimui? Tai toki ir naudojame...kitoks salotoms tik tinkamas- be to, jau nuo seno , net tefloninese keptuvese neskirtas kepimui aliejus labai taskosi ir cirska, tai net nesugalvociau toki pilti i bet kokia keptuve.Parasyta buna- skirta kepimui arba ne...
Ar gal vistik yra kazkoks specialus ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 rugsėjo 2010 - 08:32
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 03, 09:31)
Vistiek nesupratau koks tas specialus aliejus?  g.gif  Geras,  alyvuogiu ar nebutinai, bet skirtas kepimui? Tai toki ir naudojame...kitoks salotoms tik tinkamas- be to, jau nuo seno , net tefloninese keptuvese neskirtas kepimui aliejus labai taskosi ir cirska, tai net nesugalvociau toki pilti i bet kokia keptuve.Parasyta  buna- skirta kepimui arba ne... 
Ar gal vistik yra kazkoks specialus ?  smile.gif


Tada patikslinsiu.

Pagal gaminimo buda - tai salto spaudimo aliejus. Rafinuotas. I arba II gr. aliejus. Toks aliejus gali buti kaitinimas iki aukstos temperaturos ir tinka kepimui, gruzdinimui.

Na, ir kaip Diva minejo, tai paprastai buna alyvuogiu aliejus, taip pat gali buti kiti egzotiski aliejai kaip avokadu, soju ir pan.

As naudoju pigesni varianta, t.y. spec aliejus kepimui, alia profesionalams. Tai Vilniaus aliejus. Pavadinimas "Kepimui".

Vienu zodziu suzinojau, kas tinka viskam, netinka niekam. Cia tie aliejai, kur kepimui, virimui, salotoms. Vadinas namie reikia tris skirtingus aliejus naudoti ax.gif
Atsakyti