
Jei rimtai, tai ši tema skirta visoms ieškančioms ir besidalinančioms informacija apie virtuvėje naudojamus indus, įrankius ir visa kita ką tik sugalvosit.
Perkeliu kelias nuorodas iš neseniai užvirusios diskusijos. Aciu Me_gustas_tu

moteriskes apie puodus
koki puoda rinktis???
Dabar nuo saves:
uzsisakiau muilo akmens virimo bei kepimo indus.
Apie muilo akmeni randu parasyta ta pati per ta pati, o konkreciau, kad muilo akmens indai:
- siluma paskirsto tolygiai
- ilgai palaiko siluma po to kai jau nuemete nuo virykles
- juos galima naudoti ant virykles, orkaiteje, grilyje
- "istveria" dvigubai didesnes temperaturas nei metaliniai indai
- kuo daugiau naudojat, susidaro naturalus nelimpantis pavirsius
- akmuo, ne taip kaip metalas, neissiskiria i gaminama maista
- nesureaguoja su rugstimis
- lengva valyti
Kol kas negaliu nieko pakomentuoti kol negavau indu

Pirkau is CIA
PVZ
Is tos parduotuves siuntimas nemokamas (US), todel ten pirkau. Bet yra dar vienoj GREEN FEET superinej parduotuvej. Beja, GREEN FEET parduotuvej parduodami ir kiti indai:
- CAST IRON (padekit isverst, dabar is galvos iskrito lietuviskai)

- SOAP STONE - muilo akmuo
- ENAMELWARE - emaliuoti indai
- GLASS COOCKWARE -stikliniai indai
Sprendziant is toje parduotuveje siulomu indu susidaro ispudis, kad tai ir bus atsakymas i klausima: KOKIE INDAI SVEIKESNI? Bent tokia mano nuomone

GREEN FEET parduotuveje galima rasti ir daug kitu naudingu dalyku virtuvei: bambukiniu pjaustymo lentu ir irankiu ir kita. Tik netingekit pasidairyt

DAR SOAP STONE INDU
Kvieciu visas prisijungti prie diskusiju
