Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

000059.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 31 gruodžio 2008 - 21:43

O čia galima pasižiūrėti "iki" ir "po" nuotraukų po krūtų mažinimo be implantacijos:

Čia
[/quote]
laba. vaje vaje... pasiziurejau ir kiek pamaciau panasiu i maniskius... blush2.gif
tik labai ziauriai tie vertikalus randai atrodo. o gal jie dar sugis, cia tik sviezus smile.gif
galvojau gyvensiu amzinai su ta problema, bet dabar matau, kad galima ir nesitaikyti..
dziaugiuosi uz tas, kurios ryzotes operacijai. tik kazkodel seniai neberasote.
busiu dekinga, jai ipusite optimizmo. pradedu taupyt pinigelius
sokiai.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Susisiekiau su daktaru V.Jankunu is "Plastikos chirurgu" Klaipedoje. Stai jo laiskas:
"Laba diena ...
nepriklausomai nuo dydzio tokia operacija kainuotu apie 4500 lt. I kaina
iskaiciuota viskas - lovadieniai, medikamentai, medziagos, prieziura ,
spec. liemenele ir t.t. Apie detales aptartume konsultacijos metu."
Mastau, gal rimtai reiketu nuvykti pasitarti. g.gif
Atsakyti
Sveikos.Ah ir as svajoju,darsiek tiek maitinu saviski pati,bet jau mano papukai ,baisu doh.gif Kaip bobutes o dar tik dvidesimt perkopus doh.gif Iki nestumo buvo a-b Krutine pakankamai grazi,nestumo metu per du menesius i cvos tilpau,o pagimdzius jau d.Dabar b.Atrodo bjauriai,jokios lemeneles nepadeda verysad.gif
Galvoju apie didinimair pakelima,bet paziurejus pries ir po nuotraukytes,man kazkaip vistiek negrazu,isivaizdavau kitaip.Aisku,maziau nukarusios be blush2.gif MNazesne krutine geriau atrodo,bet didele nekaip.
Turbut didinimas plius kelimas atseiitu apie 15000?
Atsakyti
Sveikutes merginos, gal kas daresi krutu pakelimo operacija Vilniuje, jei taip tai pas ka darete?Nes nezinau, kur geriausiai kreiptis, kiek paskaitau, tai visos Kaune darosi. Ar liko randai?Nes kiek nuotrauku maciusi, tai visur matosi randas po krutine?
Atsakyti
QUOTE(Anzeliks @ 2009 08 28, 12:41)
Sveikutes merginos, gal kas daresi krutu pakelimo operacija Vilniuje, jei taip tai pas ka darete?Nes nezinau, kur geriausiai kreiptis, kiek paskaitau, tai visos Kaune darosi. Ar liko randai?Nes kiek nuotrauku maciusi, tai visur matosi randas po krutine?

as dariausi pries du metus, randai liko. vienas zymesnis, kiti atrodo man nebaisiai. siaip jei viskas bus gerai, planuoju antra operacija, siek tiek forma pasitobulinti (gydytojas rekomendavo), nes man buvo ir mazinta ir kelta, tai ir forma siek tiek netobula. Na as matau, ir man tai nepatinka. dariausi vilniuje, pas radzeviciu.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2009 08 28, 13:05)
as dariausi pries du metus, randai liko. vienas zymesnis, kiti atrodo man nebaisiai. siaip jei viskas bus gerai, planuoju antra operacija, siek tiek forma pasitobulinti (gydytojas rekomendavo), nes man buvo ir mazinta ir kelta, tai ir forma siek tiek netobula. Na as matau, ir man tai nepatinka. dariausi vilniuje, pas radzeviciu.

O gal jie liko, nes mazinaisi krutine ir , tai skaitosi sudetingesne operacija? O ka pats gydytojas sake?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2009 08 28, 13:05)
dariausi vilniuje, pas radzeviciu.

aš po turputį pradėjau mąstyt apie pakėlimą, kaip tik galvojau pas Radzevičių. Tik va, nežinau, ar verta (jei lieka randai ir paskui dar gali prireikti korekcijų) g.gif Mano krūtinė po vaikų, aišku, pasmuko žemyn, bet labai jau baisiai irgi dar neatrodo, tai ir svarstau, ar vardan tobulybės verta prasidėt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ludens @ 2009 08 29, 09:12)
aš po turputį pradėjau mąstyt apie pakėlimą, kaip tik galvojau pas Radzevičių. Tik va, nežinau, ar verta (jei lieka randai ir paskui dar gali prireikti korekcijų) g.gif  Mano krūtinė po vaikų, aišku, pasmuko žemyn, bet labai jau baisiai irgi dar neatrodo, tai ir svarstau, ar vardan tobulybės verta prasidėt...  g.gif

As tai nesakyciau, kad pas mane labai nutysusi, nes seniau turejau grazia krutine, o dabar ji kazkur dingo, ir liko odos perteklius, negaliu,net liemeneles grazios nusipirkti, nes pastoviai krutine iskrenta is jos schmoll.gif
Atsakyti
Idomu butu suzinoti, gal kas daretes pakelima kurutines, kurios dydis A?
Ar po tokios krutines pakelimo lieka kas nors apskritai, ar tik totali ploksutma?
Atsakyti
QUOTE(Paramparara @ 2009 08 31, 09:05)
Idomu butu suzinoti, gal kas daretes pakelima kurutines, kurios dydis A?
Ar po tokios krutines pakelimo lieka kas nors apskritai, ar tik totali ploksutma?

Kike skaiciau temele, tokiu atveju daktarai siulo pakelima su implantavimu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzeliks @ 2009 08 28, 18:24)
O gal jie liko, nes mazinaisi krutine ir , tai skaitosi sudetingesne operacija? O ka pats gydytojas sake?

mane iskart perspejo, kad liks randai. kadangi buvau laaabai nepatenkinta savo krutine, tai tie randai smulkmena. tiesa, praejus va tiek laiko, jie mane jau ima erzinti, todel ir planuoju randu korekcija. Tiesa, kol kas neturiu atliekamu pinigeliu tokiam dalykui, todel dar iki pavasario lauksiu.
Atsakyti