O čia galima pasižiūrėti "iki" ir "po" nuotraukų po krūtų mažinimo be implantacijos:
Čia
[/quote]
laba. vaje vaje... pasiziurejau ir kiek pamaciau panasiu i maniskius...
tik labai ziauriai tie vertikalus randai atrodo. o gal jie dar sugis, cia tik sviezus
galvojau gyvensiu amzinai su ta problema, bet dabar matau, kad galima ir nesitaikyti..
dziaugiuosi uz tas, kurios ryzotes operacijai. tik kazkodel seniai neberasote.
busiu dekinga, jai ipusite optimizmo. pradedu taupyt pinigelius
Sveikos, merginos. Susisiekiau su daktaru V.Jankunu is "Plastikos chirurgu" Klaipedoje. Stai jo laiskas:
"Laba diena ...
nepriklausomai nuo dydzio tokia operacija kainuotu apie 4500 lt. I kaina
iskaiciuota viskas - lovadieniai, medikamentai, medziagos, prieziura ,
spec. liemenele ir t.t. Apie detales aptartume konsultacijos metu."
Mastau, gal rimtai reiketu nuvykti pasitarti.
"Laba diena ...
nepriklausomai nuo dydzio tokia operacija kainuotu apie 4500 lt. I kaina
iskaiciuota viskas - lovadieniai, medikamentai, medziagos, prieziura ,
spec. liemenele ir t.t. Apie detales aptartume konsultacijos metu."
Mastau, gal rimtai reiketu nuvykti pasitarti.
Sveikos.Ah ir as svajoju,darsiek tiek maitinu saviski pati,bet jau mano papukai ,baisu Kaip bobutes o dar tik dvidesimt perkopus Iki nestumo buvo a-b Krutine pakankamai grazi,nestumo metu per du menesius i cvos tilpau,o pagimdzius jau d.Dabar b.Atrodo bjauriai,jokios lemeneles nepadeda
Galvoju apie didinimair pakelima,bet paziurejus pries ir po nuotraukytes,man kazkaip vistiek negrazu,isivaizdavau kitaip.Aisku,maziau nukarusios be MNazesne krutine geriau atrodo,bet didele nekaip.
Turbut didinimas plius kelimas atseiitu apie 15000?
Galvoju apie didinimair pakelima,bet paziurejus pries ir po nuotraukytes,man kazkaip vistiek negrazu,isivaizdavau kitaip.Aisku,maziau nukarusios be MNazesne krutine geriau atrodo,bet didele nekaip.
Turbut didinimas plius kelimas atseiitu apie 15000?
QUOTE(Anzeliks @ 2009 08 28, 12:41)
Sveikutes merginos, gal kas daresi krutu pakelimo operacija Vilniuje, jei taip tai pas ka darete?Nes nezinau, kur geriausiai kreiptis, kiek paskaitau, tai visos Kaune darosi. Ar liko randai?Nes kiek nuotrauku maciusi, tai visur matosi randas po krutine?
as dariausi pries du metus, randai liko. vienas zymesnis, kiti atrodo man nebaisiai. siaip jei viskas bus gerai, planuoju antra operacija, siek tiek forma pasitobulinti (gydytojas rekomendavo), nes man buvo ir mazinta ir kelta, tai ir forma siek tiek netobula. Na as matau, ir man tai nepatinka. dariausi vilniuje, pas radzeviciu.
QUOTE(aggree @ 2009 08 28, 13:05)
as dariausi pries du metus, randai liko. vienas zymesnis, kiti atrodo man nebaisiai. siaip jei viskas bus gerai, planuoju antra operacija, siek tiek forma pasitobulinti (gydytojas rekomendavo), nes man buvo ir mazinta ir kelta, tai ir forma siek tiek netobula. Na as matau, ir man tai nepatinka. dariausi vilniuje, pas radzeviciu.
O gal jie liko, nes mazinaisi krutine ir , tai skaitosi sudetingesne operacija? O ka pats gydytojas sake?
QUOTE(aggree @ 2009 08 28, 13:05)
dariausi vilniuje, pas radzeviciu.
aš po turputį pradėjau mąstyt apie pakėlimą, kaip tik galvojau pas Radzevičių. Tik va, nežinau, ar verta (jei lieka randai ir paskui dar gali prireikti korekcijų) Mano krūtinė po vaikų, aišku, pasmuko žemyn, bet labai jau baisiai irgi dar neatrodo, tai ir svarstau, ar vardan tobulybės verta prasidėt...
QUOTE(ludens @ 2009 08 29, 09:12)
aš po turputį pradėjau mąstyt apie pakėlimą, kaip tik galvojau pas Radzevičių. Tik va, nežinau, ar verta (jei lieka randai ir paskui dar gali prireikti korekcijų) Mano krūtinė po vaikų, aišku, pasmuko žemyn, bet labai jau baisiai irgi dar neatrodo, tai ir svarstau, ar vardan tobulybės verta prasidėt...
As tai nesakyciau, kad pas mane labai nutysusi, nes seniau turejau grazia krutine, o dabar ji kazkur dingo, ir liko odos perteklius, negaliu,net liemeneles grazios nusipirkti, nes pastoviai krutine iskrenta is jos
QUOTE(Paramparara @ 2009 08 31, 09:05)
Idomu butu suzinoti, gal kas daretes pakelima kurutines, kurios dydis A?
Ar po tokios krutines pakelimo lieka kas nors apskritai, ar tik totali ploksutma?
Ar po tokios krutines pakelimo lieka kas nors apskritai, ar tik totali ploksutma?
Kike skaiciau temele, tokiu atveju daktarai siulo pakelima su implantavimu.
QUOTE(Anzeliks @ 2009 08 28, 18:24)
O gal jie liko, nes mazinaisi krutine ir , tai skaitosi sudetingesne operacija? O ka pats gydytojas sake?
mane iskart perspejo, kad liks randai. kadangi buvau laaabai nepatenkinta savo krutine, tai tie randai smulkmena. tiesa, praejus va tiek laiko, jie mane jau ima erzinti, todel ir planuoju randu korekcija. Tiesa, kol kas neturiu atliekamu pinigeliu tokiam dalykui, todel dar iki pavasario lauksiu.