Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(Lykulia @ 2008 10 12, 10:33)
Laba diena....spalio 8 pasidariau pakelima....iki siol bijau paziureti kas gavosi,jokiu implantu nedejau ,bet jausmas toks kad krutine pilna silikono, net negalvojau kad bus tokie burbuliukai... blush2.gif Nes istikruju visa laika maniau kad reiks su laiku didint...bet dabar tikrai taip negalvoju... schmoll.gif

sveika,
kas tau dare pakelima? O del burbuliuku..tai tavo krutine siuo momentu dar gerokai patinusi.
Atsakyti
teisingai parase del tinimo kad ji dar visa patinusi nes tinimas gali laikytis visa menesi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaneta-mama @ 2008 10 12, 11:30)
Na pagaliau kasnors ryžosi biggrin.gif , papasakok kur dareisi, kokius pjūvius darė, kas operavo gal dar anksti spręsti, bet ar dydid liko toks pat.Na vienu žodžiu paatvirauk, nes mus visas viskas labai domina thumbup.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 10 12, 11:44)
sveika,
kas tau dare pakelima? O del burbuliuku..tai tavo krutine siuo momentu dar gerokai patinusi.

Man dare D.R. esu labai patenkinta rezultatu,nors dar nelabai kas matosi bet esu tikra kad tikrai geriau negu buvo...dydis g.gif ...nezinau, galvoju gal siek tiek dabar mazesne...buvo C-D niu dabar jauciu gak koks B-C bus....nors eigu sakot kad patinusi tai tadu gali but ir mazesne ,manau po menesio isaiskes,reiks liemenukus keist ar ne smile.gif Siep viskas labai gerai praejo, joko skausmo ir taip toliau,net pati negalvojau kad viskak taip paprasta... ax.gif Pjuvius dare aplink oreole,kitas nuo spienelio i apacia ir liktai vienas po krutine....tiesa sakant kai ziurejau i veidrodi, net nelabai apziurejau tuos pjuvius, rolleyes.gif nes pati krutine kaip ne mano...net pasimeciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lykulia: 12 spalio 2008 - 16:48
na va kaip smagu svarbu kad dziaugiesi o tu jau namie ir kaip siaip savijauta ,kiek laiko reikes su liemene vaikscioti kiek sumokejai jai nepaslaptis
Atsakyti
QUOTE(Lykulia @ 2008 10 12, 01:33)
Laba diena....spalio 8 pasidariau pakelima....iki siol bijau paziureti kas gavosi,jokiu implantu nedejau ,bet jausmas toks kad krutine pilna silikono, net negalvojau kad bus tokie burbuliukai... blush2.gif Nes istikruju visa laika maniau kad reiks su laiku didint...bet dabar tikrai taip negalvoju... schmoll.gif

Sveikinu su igyvendinta svajone. O kiek laiko operacija buvo? Ar reikejo pora dienu guleti lovoje, kada i darba grisi, ar vairuoji? Ar gali iskelti rankas i virsu?

QUOTE(Lykulia @ 2008 10 12, 07:47)
Pjuvius dare aplink oreole,kitas nuo spienelio i apacia ir liktai vienas po krutine....tiesa sakant kai ziurejau  i veidrodi, net nelabai apziurejau tuos pjuvius,  rolleyes.gif  nes pati krutine kaip ne mano...net pasimeciau  blush2.gif

O tai kaip cia tu tais pjuviais, vienas pupulis vienoki randa turi o kitas kitoki - gal ne taip supratau. Ar tau dare ta taip vadinama "inkaro" randa?
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(take @ 2008 10 13, 13:41)
na va kaip smagu svarbu kad dziaugiesi o tu jau namie ir kaip siaip savijauta ,kiek laiko reikes su liemene vaikscioti kiek sumokejai jai nepaslaptis

Savijauta gera,kaip ir nebuvo nieko,tik jausmas toks kad krutine pilna pieno ,niu kaip anksciau,kai maitinau tai dabar va toks panasus jausmas,liemene sake reik nesioti visa menesi,man tiesa sakant tai kazkaip saugiau su jo...sumokejau 8500... ax.gif

QUOTE(Stusia @ 2008 10 13, 22:38)
Sveikinu su igyvendinta svajone. O kiek laiko operacija buvo? Ar reikejo pora dienu guleti lovoje, kada i darba grisi, ar vairuoji? Ar gali iskelti rankas i virsu?
O tai kaip cia tu tais pjuviais, vienas pupulis vienoki randa turi o kitas kitoki - gal ne taip supratau. Ar tau dare ta taip vadinama "inkaro" randa?

Operacija truko kazkur gal apie pora valandu,pora dienu gulejau,viena diena klinikoi kita namie,krutine neskaudejo,bet siaip silpna buvo po narkozes,namo vairavau pati,ir dabar laisvai vairuoju...kita savaite eisu i darba ,nes baigsis mano atostogos,nors namie viska darau ...tik nieko nekilnoju..rankas i virsu? g.gif niu jo ,va pakeliau liktais nieko.. rolleyes.gif Turbut taip ir dare kaip tu sakai ta taip vadinama "inkaro" randa..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lykulia @ 2008 10 12, 07:47)
....tiesa sakant kai ziurejau  i veidrodi, net nelabai apziurejau tuos pjuvius,  rolleyes.gif  nes pati krutine kaip ne mano...net pasimeciau  blush2.gif

Aciu labai uz info smile.gif O tiesa kai tu jau tuos randukus apziuresi, parasyk mumi kaip tau jie atrodo, nes manau, kad tai daugeli ir sustabdo - tie randai ir nezinomybe kaip ten viskas gaunasi smile.gif
Tiesa jeigu netingesi pasakyk ka daktaras pasakyks, ar duos kokiu tai patarimu smile.gif Tiesa kokia ten liemene nesioti tau liepe? Ir dar vienas klausimas - o kaip yra su sportu? Ar galima ka nors daryti ir nuo kada?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Rusų saite radau info, koks pjūvis kokiu atveju taikomas.

Apie krūtų pakėlimo pjūvius

O čia galima pasižiūrėti "iki" ir "po" nuotraukų po krūtų mažinimo be implantacijos:

Čia

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 16 spalio 2008 - 17:30
Lady M., aciuks 4u.gif

va radau ir pakelimas be/su didinimu:
http://www.spaldingp...ast-lift01.html
Atsakyti
Na Lykulia parašyk kaip tavo savijauta po operacijos, ar jau žiūrėjai į veidrodį? Ar patinimas jau praėjo? blush2.gif Ar patenkinta?
Atsakyti
sveikos, Lykulia o kada jau galima sportuoti po operacijos?
Atsakyti
as irgi buvau pasiklausti pas gyditoja bet sake nedaryti gyditojas palaukti bent 4 metelius nes visainieko dar ir taaip biggrin.gif
Atsakyti