Na žinoma Beily kad individualu, jei niekas nepasikeis, tai pati penktadienį važiuoju į konsultaciją, pažiūrėsiu, ką man patars...
QUOTE(take @ 2008 10 01, 14:21)
Beili klausyk labai negrazu taves paklausti ir nesitikiu kad sutiksi nes as visiskai esu snvetimas zmogus bet as irgi noriu darytis pakelima pas AT arba pas SV toje pat ligonineja nes ten riebaliuku atsiurbima dariausi ,ir dabar lapkricio 11 diena savo mama pas SV darys plastine pilvo korekcija ir tikrai mes ten susitiksim nes ten tik tris kambariai gal net teks tam paciame buti ,ar negalesi aisku jai tu ir gyditojas sutik parodyti po operacijos koks randas ir tikrai atsiprasau uz smalsuma zinoma jai ne tai ne
Jeigu tik galimybes bus, tai jokiu problemu
Beje, tavo atveji del riebaliuku nusiurbimo as siek tiek prisimenu, tik detaliu ne. Tu pas A.T. operavaisi? Kazkaip atsimenu, kad pakankamai daug vietu siurbei.. pries kiek laiko tai buvo? kokia savijauta po operacijos? ar zenkliais juosmuo suplonejo? gal buvai apimtis issimatavusi pries ir po op.? va kiek klausimu:) Nes be krutines rekonstrukcijos, patavarkys juosmeni ir pilvuka..
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2008 10 01, 14:25)
as tik i rando tema - siaip gi po operacijos sutvarsto. man pirma perrisima po paros mazdaug padare. o randai... na atrodo baisiai, bet as buvau laiminga.
mazdaug isivaizduoju, kaip gali atrodyti.. Bet dziaugsmas, kad pasiryzai ir Tai jau iskentejai, atperka viska
Papildyta:
QUOTE(Žaneta-mama @ 2008 10 01, 15:18)
Na žinoma Beily kad individualu, jei niekas nepasikeis, tai pati penktadienį važiuoju į konsultaciją, pažiūrėsiu, ką man patars...
Kad individualu tai taip, bet kazkaip, kai pamaciau vaizdeli nuotraukose, tai kazkaip pasibaisejau, veidrodyje taip baisiai neatrode Nesinori labai demonstruotis
QUOTE(Beily @ 2008 10 01, 17:15)
Jeigu tik galimybes bus, tai jokiu problemu
Beje, tavo atveji del riebaliuku nusiurbimo as siek tiek prisimenu, tik detaliu ne. Tu pas A.T. operavaisi? Kazkaip atsimenu, kad pakankamai daug vietu siurbei.. pries kiek laiko tai buvo? kokia savijauta po operacijos? ar zenkliais juosmuo suplonejo? gal buvai apimtis issimatavusi pries ir po op.? va kiek klausimu:) Nes be krutines rekonstrukcijos, patavarkys juosmeni ir pilvuka.
Aciu,ne riebaliukus as pas SV nes AT man ausytes atlepuses dare ir vel atlepo tai paskui pas SV taise ir riebaliukus tuo paciu siurbe na bet cia pas bet ka galejo taip buti.
man siurbe is 11zonu
pries 10 menesiu
savijauta tai nekokia nes mane pykino labai o siaip skausmas buvo bet tikrai isivaizdavau kad didesnis,juosmens isvis neskaudejo tik kojas.as ta pacia diena normaliai vaiksciojau tai ent visi stebejosi po tiek zonu na bet visiems kitaip bet va salia gulejo mergina dejosi silikonus tai visa nakti dejavo maciau jos krutinia tai labai graziai atrode tik tiek kad jai be pakelimo
apimtys nuo koju po 6cm klubai 0cm rankos po2cm o juosmuo 3cm nes as matai tik nugarine puse surbiau kad neatrodytu nukirstas kunas nes pilvuko neturiu.
na tau truputi bus sunku nes matai tau kelima darys tai jau randai o man tik siurbimas ,na bet stiprybes ir lik grozio idealo
Beje, tavo atveji del riebaliuku nusiurbimo as siek tiek prisimenu, tik detaliu ne. Tu pas A.T. operavaisi? Kazkaip atsimenu, kad pakankamai daug vietu siurbei.. pries kiek laiko tai buvo? kokia savijauta po operacijos? ar zenkliais juosmuo suplonejo? gal buvai apimtis issimatavusi pries ir po op.? va kiek klausimu:) Nes be krutines rekonstrukcijos, patavarkys juosmeni ir pilvuka.
Aciu,ne riebaliukus as pas SV nes AT man ausytes atlepuses dare ir vel atlepo tai paskui pas SV taise ir riebaliukus tuo paciu siurbe na bet cia pas bet ka galejo taip buti.
man siurbe is 11zonu
pries 10 menesiu
savijauta tai nekokia nes mane pykino labai o siaip skausmas buvo bet tikrai isivaizdavau kad didesnis,juosmens isvis neskaudejo tik kojas.as ta pacia diena normaliai vaiksciojau tai ent visi stebejosi po tiek zonu na bet visiems kitaip bet va salia gulejo mergina dejosi silikonus tai visa nakti dejavo maciau jos krutinia tai labai graziai atrode tik tiek kad jai be pakelimo
apimtys nuo koju po 6cm klubai 0cm rankos po2cm o juosmuo 3cm nes as matai tik nugarine puse surbiau kad neatrodytu nukirstas kunas nes pilvuko neturiu.
na tau truputi bus sunku nes matai tau kelima darys tai jau randai o man tik siurbimas ,na bet stiprybes ir lik grozio idealo
QUOTE(Kita @ 2008 09 30, 21:10)
Lygiai ta pati ir man chirurgas pasake, matyt tokia pat situacija, na as truputi pribijau tu randu, nes pjuviu daug, tai kazin kaip cia bus.
QUOTE(aggree @ 2008 10 01, 15:25)
as tik i rando tema - siaip gi po operacijos sutvarsto. man pirma perrisima po paros mazdaug padare. o randai... na atrodo baisiai, bet as buvau laiminga.
Dėl randų - po pakėlimo be implantacijos randai paprastai susiformuoja gražesni (jei organizmas, aišku, neformuoja keloidų) ir mažesni. Įdėjus implantą, odos tempimas didesnis, automatiškai audinių randėjimas didesnis.
Vienas iš kartais taikomų būdų, siekiant išvengti didelių randų - iš pradžių daryti tik pakėlimą be implantacijos ir susiformavus randeliams, implantuoti.
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 10 02, 14:46)
Dėl randų - po pakėlimo be implantacijos randai paprastai susiformuoja gražesni (jei organizmas, aišku, neformuoja keloidų) ir mažesni. Įdėjus implantą, odos tempimas didesnis, automatiškai audinių randėjimas didesnis.
Vienas iš kartais taikomų būdų, siekiant išvengti didelių randų - iš pradžių daryti tik pakėlimą be implantacijos ir susiformavus randeliams, implantuoti.
tikriausiai mazai kas taip daro
laba diena. džiaugiuosi, kad aptikau jūsų temelę, nes jau seniai galvoju apie krūtinės remontą. prieš 3 mėn baigiau maitint antrąjį, dar palauksiu šiek tiek ir kreipsiuosi į medikus. dėl minkštumo būtų dar lyg ir nieko, bet kai viena nuo kitos krūtys skiriasi beveik dviem dydžiais - jau problema...
dekui uz paguodima , as dar bandysiu pasportuot, gal ka pades
QUOTE(baggyra @ 2008 09 29, 15:12)
paskaiciau ka jus rasot ir taip uzsimaniau ir as, bet manau finansines galimybes neleis, nes kaip matau 7500 kainuoja
po gimdymo man praejo 4 menesiai, maitinau 2 men, bet kokia krutine turejau pries tai... daug kas galvodavo kad netikra, o dabar verkt norisi, liko minkstimai
atrodo krutine buvo vienintele vieta, kuria didziavausi, o dabar ir to neturiu
po gimdymo man praejo 4 menesiai, maitinau 2 men, bet kokia krutine turejau pries tai... daug kas galvodavo kad netikra, o dabar verkt norisi, liko minkstimai
atrodo krutine buvo vienintele vieta, kuria didziavausi, o dabar ir to neturiu
Va taip vat mums moterytėms nutinka ir man tas pats.Kol buvau negimdžiusi, didžiavausi savo krūtine, o dabar tik su paraloniniais liemenukais ji atrodo gerai
QUOTE(Montvilė @ 2008 10 02, 15:07)
tikriausiai mazai kas taip daro
mano galva, tik del finansu...as domejausi tuo, tik tada gaunasi taip, kad pirma moki uz pakelima, pvz ~7000, o pvz po metu - uz didinima, ~10000-11000...tai va ir visa matematika.
QUOTE(Žaneta-mama @ 2008 10 07, 10:17)
Va taip vat mums moterytėms nutinka ir man tas pats.Kol buvau negimdžiusi, didžiavausi savo krūtine, o dabar tik su paraloniniais liemenukais ji atrodo gerai
Va mano atveju, kad ir negimdziusiai atrodo ziauriai
Laba diena....spalio 8 pasidariau pakelima....iki siol bijau paziureti kas gavosi,jokiu implantu nedejau ,bet jausmas toks kad krutine pilna silikono, net negalvojau kad bus tokie burbuliukai... Nes istikruju visa laika maniau kad reiks su laiku didint...bet dabar tikrai taip negalvoju...
QUOTE(Lykulia @ 2008 10 12, 11:33)
Laba diena....spalio 8 pasidariau pakelima....iki siol bijau paziureti kas gavosi,jokiu implantu nedejau ,bet jausmas toks kad krutine pilna silikono, net negalvojau kad bus tokie burbuliukai... Nes istikruju visa laika maniau kad reiks su laiku didint...bet dabar tikrai taip negalvoju...
Na pagaliau kasnors ryžosi , papasakok kur dareisi, kokius pjūvius darė, kas operavo gal dar anksti spręsti, bet ar dydid liko toks pat.Na vienu žodžiu paatvirauk, nes mus visas viskas labai domina