Jeigu krutine buvo didesne ir po gimdymo nutyso (atsiprasau uz issireiskima), vargiai ja galima atstatyti masazais ar sportu..
Zodziu, gavau pirmine konsultacija el. pastu:) buvau issiuntus nuotraukas chirurgui su komentarais ir gavau atsakyma.. krutines dydi nurodziau B-C, kadangi suabejojau, ar tikrai pas mane C, o butent tokio dydzio noriu, tai A.T. parase, kad reikes pakelimo ir implantu, pjuviai aplink speneli, vertikalus zemyn ir po krutimis..
QUOTE(Beily @ 2008 09 30, 15:51)
Jeigu krutine buvo didesne ir po gimdymo nutyso (atsiprasau uz issireiskima), vargiai ja galima atstatyti masazais ar sportu..
Zodziu, gavau pirmine konsultacija el. pastu:) buvau issiuntus nuotraukas chirurgui su komentarais ir gavau atsakyma.. krutines dydi nurodziau B-C, kadangi suabejojau, ar tikrai pas mane C, o butent tokio dydzio noriu, tai A.T. parase, kad reikes pakelimo ir implantu, pjuviai aplink speneli, vertikalus zemyn ir po krutimis..
Lygiai ta pati ir man chirurgas pasake, matyt tokia pat situacija, na as truputi pribijau tu randu, nes pjuviu daug, tai kazin kaip cia bus. O tu kokius implantus zadi detis, silikona? As mastau apie hidrogeli, kazko mane traukia, nzn gal veliau ir gailesiuos
nezinau dar.. reikia pasiklausti pas ekspertes kitoje temoje:)
Na va, temoje "plastines operacijos 57" merginos issake uz ir pries silikoninius ir hidrogelinius implantus.. na reikia dar su gydytoju pasitarti..
O kodel tu apie hidrogelinius mastai?
na taip pritariu jei jau krutis buvo dideles ir nukaro po maitinimo tai nebepakils,bet turiu draugiu kuriu krutine buvo nedidele,tai po maitinimo buvo kaip maiseliai,o po metu praktiskai tokia pat kaip pries nestuma,tai del to ir sakau kad reikia neskubet darytis pakelimo operacijos,nes visom individualiai per tuos metus gali ir atsistatyt,o kitom deja nebe
Na Beily ir tau siūlo tik su vertikaliu pjūviu žemyn, labai įdomu būtų palyginti "nukarimo" laipsnį, nes krūtų dydis manau pas mus panašus.Gal galėtum savo nuotraukytes į až atsiųst?
Mano drauges krutine tikrai grazi, o dydis C-D, o ji du vaikus ismaitino po metus laiko, o tarp vaiku amziaus skirtumas trys metai.
QUOTE(Žaneta-mama @ 2008 10 01, 11:22)
Na Beily ir tau siūlo tik su vertikaliu pjūviu žemyn, labai įdomu būtų palyginti "nukarimo" laipsnį, nes krūtų dydis manau pas mus panašus.Gal galėtum savo nuotraukytes į až atsiųst?
Geda gal apsikeiciam abi:)
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2008 10 01, 11:43)
Mano drauges krutine tikrai grazi, o dydis C-D, o ji du vaikus ismaitino po metus laiko, o tarp vaiku amziaus skirtumas trys metai.
Sutik, kad tai greiciau isimtinis atvejis
Zodziu, patvirtino man operacijos data, dabar su nekantrumu ir baime lauksiu lapkricio 11 d... O kur dar galvosukiai del implantu formos, rusies ir kitu techniniu dalyku..
Beili klausyk labai negrazu taves paklausti ir nesitikiu kad sutiksi nes as visiskai esu snvetimas zmogus bet as irgi noriu darytis pakelima pas AT arba pas SV toje pat ligonineja nes ten riebaliuku atsiurbima dariausi ,ir dabar lapkricio 11 diena savo mama pas SV darys plastine pilvo korekcija ir tikrai mes ten susitiksim nes ten tik tris kambariai gal net teks tam paciame buti ,ar negalesi aisku jai tu ir gyditojas sutik parodyti po operacijos koks randas ir tikrai atsiprasau uz smalsuma zinoma jai ne tai ne
QUOTE(take @ 2008 10 01, 14:21)
Beili klausyk labai negrazu taves paklausti ir nesitikiu kad sutiksi nes as visiskai esu snvetimas zmogus bet as irgi noriu darytis pakelima pas AT arba pas SV toje pat ligonineja nes ten riebaliuku atsiurbima dariausi ,ir dabar lapkricio 11 diena savo mama pas SV darys plastine pilvo korekcija ir tikrai mes ten susitiksim nes ten tik tris kambariai gal net teks tam paciame buti ,ar negalesi aisku jai tu ir gyditojas sutik parodyti po operacijos koks randas ir tikrai atsiprasau uz smalsuma zinoma jai ne tai ne
as tik i rando tema - siaip gi po operacijos sutvarsto. man pirma perrisima po paros mazdaug padare. o randai... na atrodo baisiai, bet as buvau laiminga.
QUOTE(Beily @ 2008 09 30, 19:43)
Na va, temoje "plastines operacijos 57" merginos issake uz ir pries silikoninius ir hidrogelinius implantus.. na reikia dar su gydytoju pasitarti..
Na kiek esu skaiciusi, teoriskai, tai raso, kad pasizymi naturalumu, be to persisviecia per rengena, uzsiciuopia kaip tikras, na nzn, o praktiskai tai net neisivaizduoju, kas maloniau, graziau ir patogiau, hidrogelis ar silikonas, fizologini is karto atmetu, kazko man net aprasymas nepatinka apie ji.
Pasiskaiciau ana tema, tai susimasciau, kaip merginom nutiko, dbr dar labiau bijau.
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2008 10 01, 12:25)
as tik i rando tema - siaip gi po operacijos sutvarsto. man pirma perrisima po paros mazdaug padare. o randai... na atrodo baisiai, bet as buvau laiminga.
o tai veliau taip ir lieka? Npranyksta? O cia pvz nepagelbetu kokia randu salinimo op., jauciu nusisneku, bet gal yra koks budas juos sumazint
QUOTE(Kita @ 2008 10 01, 14:32)
o tai veliau taip ir lieka? Npranyksta? O cia pvz nepagelbetu kokia randu salinimo op., jauciu nusisneku, bet gal yra koks budas juos sumazint
visiskai nepranyksta, vistiek truputi matosi, kaip liemenuko nuspausta. Man prie speneliu nesimato, o va vertikalusis nepatinka, ruosiuosi eiti pasikonsultuoti del to rando. tiesa, randai nyksta mazdaug 12 men.