Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(pembroksiuke @ 2008 09 24, 18:19)
Va ir as apie tai pagalvoju, kad nezinia ar bus tas antras vaikutis... O patenkintai savimi norisi buti siandien, o nekazkada ateityje...
Beje, o jei nepaslaptis, kiek tau metu?

parasysiu i az, jei taip smalsu:)
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2008 09 24, 18:41)
Butent!!! As su ta pacia mintim pasidariau. Noriu buti grazi dabar!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na va, pasiskambinau i klinika, uzsirasiau konsultacijai spalio pabaigoje, bet kadangi operuotis noreciau jau lapkricio vidury, tai pasiule atsiusti nuotraukas pirminei konsultacijai el. pastu.. laukiu nesulaukiu, kol maniskis grysh fotosesijai organizuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 09 26, 18:08)
na va, pasiskambinau i klinika, uzsirasiau konsultacijai spalio pabaigoje, bet kadangi operuotis noreciau jau lapkricio vidury, tai pasiule atsiusti nuotraukas pirminei konsultacijai el. pastu.. laukiu nesulaukiu, kol maniskis grysh fotosesijai organizuoti ax.gif

Uh, kaip faina ploja.gif Pas ka uzsirasei, kad taip ilgai laukt konsultacijos rolleyes.gif ui lauksim naujienu blush2.gif
Atsakyti
sesuo tik tada gryzta, todel mes kartu uz rankuciu ten ir nuvaziuosim, o uzsirasiau pas A.T.smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mane taip pat labai domina krutu pakelimo operacija,jau anksciau apziurejau visu kliniku nuotraukas pries ir po krutu pakelimo operacijos nuotraukas tai kai pamaciau kaip graziai padaryta kauno plastikos chirurgijos klinikoj tai apsalau thumbup.gif taip graziai,ir as taip noriu,,,o paskui sugalvojau paskaitinet jusu forume ir ziuriu jus taip pat rekomenduojat tautrima astrauska smile.gif ,,,faina,manau kai pabaigsiu maitinti dukryte ir as uzsirasysiu pas ji,,,o gal zinot kiek turi praeiti laiko baigus maitinti kad galetu darytis krutu pakelima? g.gif
Papildyta:
prisiminiau smile.gif mano tetos dukra pasidarius krutu pakelimo operacija po keturiu vaiku gimdymo ir maitinimo,bet man atrodo jin dar ir pasididino,nes kazkaip atrodo daug didesni dabar biggrin.gif nu nesvarbu,tai reikes kai kita karta nuvaziuosim i svecius paklausti kaip jai ten viskas gijo,kaip dabar atrodo ir ar yra patenkinta rezultatu,,,tada jum parasysiu
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2008 09 24, 19:46)
Idomu, kaip (.)(.) susije su vaiko lytim  g.gif  nes TA paklausia kas, ar berniukas, ar mergaite...  unsure.gif

Taip, jis visų to paties klausia - gal vedasi sau kokią statistiką g.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 09 27, 19:03)
Taip, jis visų to paties klausia - gal vedasi sau kokią statistiką  g.gif

jei isdrisiu biggrin.gif paklausiu, kodel... biggrin.gif
Atsakyti
Na kelias dienas nebuvau, žiūriu temelė įsismarkavo thumbup.gif labai super, kad yra daugiau kurioms tas klausimas aktualus, bet kažkaip nerašo tos, kurios jau pasidarę(tik viena)...na aš irgi šį penktadienį važiuoju konsultuotis pas T.A. biggrin.gif Labai įdomu ką pasakys...
Atsakyti
paskaiciau ka jus rasot ir taip uzsimaniau ir as, bet manau finansines galimybes neleis, nes kaip matau 7500 kainuoja verysad.gif
po gimdymo man praejo 4 menesiai, maitinau 2 men, bet kokia krutine turejau pries tai... daug kas galvodavo kad netikra, o dabar verkt norisi, liko minkstimai doh.gif doh.gif doh.gif
atrodo krutine buvo vienintele vieta, kuria didziavausi, o dabar ir to neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 09 29, 15:12)
paskaiciau ka jus rasot ir taip uzsimaniau ir as, bet manau finansines galimybes neleis, nes kaip matau 7500 kainuoja verysad.gif
po gimdymo man praejo 4 menesiai, maitinau 2 men, bet kokia krutine turejau pries tai... daug kas galvodavo kad netikra, o dabar verkt norisi, liko minkstimai  doh.gif  doh.gif  doh.gif
atrodo krutine buvo vienintele vieta, kuria didziavausi, o dabar ir to neturiu doh.gif

nepergyvenk, gali pirma isbandyti pasportavimus ivairius, kurie krutine stangrina ir kremukais pasiteplioti, duse vandeniuku pasilieti, manau SM turetu buti ivariu patarimu, gal ne ka labai labai padeda, bet geriau nei nieko. Dar nedaug laiko praejo, laikui begant, gali viskas susistatyti taip, kaip turi buti. Taip kad neliudim, gerai?
As viska isbandziau, o bandziau tikrai daug ir visko. Galiausiai ir gydytojas pasake, kad mano atveju geriausia iseitis operacija. Tiesa, as ir pati maciau.
Atsakyti
baggyra tikrai dar ne laikas pergyventi,ir mano teta su mama sake man nesidaryti operacijos bent metus po maitinimo,nes sake per metus krutine dar labai pakyla ir riebalai ima vel kauptis krutineja,o per maitinima pienui gaminantis ypac aktyviai deginami riebalai is krutines,todel pabaigus maitinti krutine istiess atrodo graudziai verysad.gif
Atsakyti
Galbūt krūtys kiek atsigauna, bet labai nežymiai(bet vėlgi čia individualu).Bet mano atveju tarp vaikų šešių metų skirtumas ir po pirmo gimdymo krūtys negrįžo į pradinį variantą. 4u.gif .Liūdna, bet kai buvau negimdžius turėjau pilnas dideles krūtis, o dabar puse riebalinio audinio sunykę, kabo oda, kuri nėra užpildyta, todėl gaunasi tas nekoks vaizdelis schmoll.gif
Atsakyti