Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(agnekazlauskiene @ 2011 08 14, 19:52)
aane? o as su Bagdonu kai kalbejau,tai sako,jei ''mesos '' biggrin.gif yra daug,tai pakelus bus kaip su inplantais unsure.gif  tai as pagalvojau kad iskart butu geriau su inplantais...net nezinau kaip geriau butu.nEs net neisivaizduoju kaip atrodo su inplantais,ir kaip tik pakelta ;/

inplantais lemenuko nereik,bus grazus stangrus,o pakelta,su laiku nusmuks g.gif
Atsakyti
A mat kaip... turbut geriau inplantus det iskart.ir kaina skirias man rodos tik 1000lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnekazlauskiene @ 2011 08 14, 20:23)
A mat kaip...  turbut geriau inplantus det iskart.ir kaina skirias man rodos tik 1000lt g.gif

nu as ir norejau bet gyd nedejo ,typo turi sugyt tik dada det inplantus nu dabar brangiau iseis man,6000lt isejo pakelimas ir inplantus 8000lt g.gif
Atsakyti
nu man dar nesugijo, bet ir be implantu stangrus, vyras net juokauja, sako, kaip 16 ines panos
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 08 15, 08:49)
nu man dar nesugijo, bet ir be implantu stangrus, vyras net juokauja, sako, kaip 16 ines panos

nu nera nei tutysusios bet noris putlesniu ,jos db naturalios g.gif
Atsakyti
Kiekvienai skirtingai gaunas.. smile.gif sunku apsisprest g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnekazlauskiene @ 2011 08 15, 17:34)
Kiekvienai skirtingai gaunas.. smile.gif  sunku apsisprest g.gif

na jai nesenei krutine padaryta,tai ji ir ira putli,patinusi tikra krutine matysi po metu g.gif o man metai ir 6men
Atsakyti
mAN kazko pradejo skaudeti po krutine , sonkauliai ir kazkoks kaip sniuriukas per visa raumeni ir skauda kaip, reikes skambinti gydytojui, gal koki raumeni pazeide.Ar jums tokiu dalyku nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 08 16, 19:11)
mAN kazko pradejo skaudeti po krutine , sonkauliai ir kazkoks kaip sniuriukas per visa raumeni ir skauda kaip, reikes skambinti gydytojui, gal koki raumeni pazeide.Ar jums tokiu dalyku nebuvo?

g.gif ne nebuvo,neskambink tesiog vazuok kad apziuretu ax.gif
Atsakyti
Merginos, per kiek laiko mazdaug sugijo?
Dirbu masazuotoja, noriu pasidaryri pakelima, idomu po kiek laiko galesiu pradeti dirbti........
Atsakyti
QUOTE(taigra @ 2011 08 21, 01:20)
Dirbu masazuotoja, noriu pasidaryri pakelima, idomu po kiek laiko galesiu pradeti dirbti........

po menesio jau galesi dirbti, man dar nera menesio bet beveik sugijo, tik kai atlieku stipresnius judesius paskauda po krutine
Atsakyti
QUOTE(taigra @ 2011 08 21, 01:20)

bigsmile.gif ooo geras darbas,nu bet manau nepadirbsi g.gif
Atsakyti