Labas visoms ! Galvoju darytis krutu pakelima.Pas mane C dydis,o krutine kaip pas kokia sene... Net negalvojau kad po gimdymo tokia paliks,o man tik 21m. Ziuriu i veidrody,ir pati savim slyksciuos. Buvau pas gyd.Bagdona.. Geras daktaras.Gan gerai padarei mmano vyro sesei krutu didinima.Zodziu,sake man uztektu pakelti,nes daug pieno liauku.Atrodytu kaip su implantais.Gal but yra mamu kurios turi tokio dydzio krutine kaip mano,ir daresi pakelima?? gal but galetu parodyti nuotrauku ar ka? Palengvintu man apsispresti.Nes siuo metu net neisivaizduoju kaip ji atrodys po galutinio rezultato
as pas Bagdona dariausi, tik as mazinau, jau savaite kaip po operacijos.
QUOTE(ADREV @ 2011 08 11, 22:13)
as pas Bagdona dariausi, tik as mazinau, jau savaite kaip po operacijos.
Papasakokit smulkiau, kaip sekesi, kaip viskas praejo, ar skausmai jauciasi?
QUOTE(agnekazlauskiene @ 2011 08 11, 21:39)
Labas visoms ! Galvoju darytis krutu pakelima.Pas mane C dydis,o krutine kaip pas kokia sene... Net negalvojau kad po gimdymo tokia paliks,o man tik 21m. Ziuriu i veidrody,ir pati savim slyksciuos. Buvau pas gyd.Bagdona.. Geras daktaras.Gan gerai padarei mmano vyro sesei krutu didinima.Zodziu,sake man uztektu pakelti,nes daug pieno liauku.Atrodytu kaip su implantais.Gal but yra mamu kurios turi tokio dydzio krutine kaip mano,ir daresi pakelima?? gal but galetu parodyti nuotrauku ar ka? Palengvintu man apsispresti.Nes siuo metu net neisivaizduoju kaip ji atrodys po galutinio rezultato
labas as dariau,gerai atrodo,bet randu bus nemazai,bet geriau randai nei ausis
QUOTE(linamog @ 2011 08 11, 22:27)
Papasakokit smulkiau, kaip sekesi, kaip viskas praejo, ar skausmai jauciasi?
galiu pasakyti, kad visai neskaudejo ir dabar neskauda, net vaistu nuo skausmo prasiau kad neleistu, nes nuo ju man sirdis labai blazdejo Ko bijojau, tai narkozes, nes sustabdo kvepavima, ir vis anesteziologes prasiau, kad mane pazadintu bet kokiu budu .Operacija truko 3val ir 15 min.
ADREV- ir kaip atrodo? ar putli krutine? Nes as noriu kad atrodytu statoka.
superine
Kaip tau gerai pavydziu koks dydis buvo??ir koks dabar?
QUOTE(agnekazlauskiene @ 2011 08 12, 19:31)
Kaip tau gerai pavydziu koks dydis buvo??ir koks dabar?
buvo F, dabar B, sake nupjove 2,4 kg
eina sa u... tai turbut su tokiais dideliais buvai su vargus?
QUOTE(agnekazlauskiene @ 2011 08 12, 22:10)
eina sa u... tai turbut su tokiais dideliais buvai su vargus?
mano kokie buvo ir liko tik odos buvo per daug,bet sutinimas nueis ir pasmuks biski krutine,mastau apie inplantus
aane? o as su Bagdonu kai kalbejau,tai sako,jei ''mesos '' yra daug,tai pakelus bus kaip su inplantais tai as pagalvojau kad iskart butu geriau su inplantais...net nezinau kaip geriau butu.nEs net neisivaizduoju kaip atrodo su inplantais,ir kaip tik pakelta ;/