Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

Labas visoms ! Galvoju darytis krutu pakelima.Pas mane C dydis,o krutine kaip pas kokia sene...sad.gif Net negalvojau kad po gimdymo tokia paliks,o man tik 21m. sad.gif Ziuriu i veidrody,ir pati savim slyksciuos. Buvau pas gyd.Bagdona.. Geras daktaras.Gan gerai padarei mmano vyro sesei krutu didinima.Zodziu,sake man uztektu pakelti,nes daug pieno liauku.Atrodytu kaip su implantais.Gal but yra mamu kurios turi tokio dydzio krutine kaip mano,ir daresi pakelima??smile.gif gal but galetu parodyti nuotrauku ar ka? 4u.gif Palengvintu man apsispresti.Nes siuo metu net neisivaizduoju kaip ji atrodys po galutinio rezultato blush2.gif
Atsakyti
as pas Bagdona dariausi, tik as mazinau, jau savaite kaip po operacijos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 08 11, 22:13)
as pas Bagdona dariausi, tik as mazinau, jau savaite kaip po operacijos. biggrin.gif

Papasakokit smulkiau, kaip sekesi, kaip viskas praejo, ar skausmai jauciasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnekazlauskiene @ 2011 08 11, 21:39)
Labas  visoms ! Galvoju darytis krutu pakelima.Pas mane C dydis,o krutine kaip pas kokia sene...sad.gif Net negalvojau kad po gimdymo tokia paliks,o man tik 21m. sad.gif Ziuriu i veidrody,ir pati savim slyksciuos. Buvau pas gyd.Bagdona.. Geras daktaras.Gan gerai padarei mmano vyro sesei krutu didinima.Zodziu,sake man uztektu pakelti,nes daug pieno liauku.Atrodytu kaip su implantais.Gal but yra mamu kurios turi tokio dydzio krutine kaip mano,ir daresi pakelima??smile.gif gal but galetu parodyti nuotrauku ar ka? 4u.gif Palengvintu man apsispresti.Nes siuo metu net neisivaizduoju kaip ji atrodys po galutinio rezultato blush2.gif

labas as dariau,gerai atrodo,bet randu bus nemazai,bet geriau randai nei ausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 08 11, 22:27)
Papasakokit smulkiau, kaip sekesi, kaip viskas praejo, ar skausmai jauciasi? 4u.gif

galiu pasakyti, kad visai neskaudejo ir dabar neskauda, net vaistu nuo skausmo prasiau kad neleistu, nes nuo ju man sirdis labai blazdejo biggrin.gif Ko bijojau, tai narkozes, nes sustabdo kvepavima, ir vis anesteziologes prasiau, kad mane pazadintu bet kokiu budu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Operacija truko 3val ir 15 min.
Atsakyti
ADREV- ir kaip atrodo? ar putli krutine? Nes as noriu kad atrodytu statoka.
Atsakyti
superine thumbup.gif
Atsakyti
Kaip tau gerai blush2.gif pavydziu doh.gif koks dydis buvo??ir koks dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnekazlauskiene: 12 rugpjūčio 2011 - 18:32
QUOTE(agnekazlauskiene @ 2011 08 12, 19:31)
Kaip tau gerai blush2.gif  pavydziu  doh.gif  koks dydis buvo??ir koks dabar?

buvo F, dabar B, sake nupjove 2,4 kg bigsmile.gif
Atsakyti
eina sa verysad.gif bigsmile.gif u... tai turbut su tokiais dideliais buvai su vargus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnekazlauskiene @ 2011 08 12, 22:10)
eina sa verysad.gif  bigsmile.gif u... tai turbut su tokiais dideliais buvai su vargus?  blink.gif

mano kokie buvo ir liko tik odos buvo per daug,bet sutinimas nueis ir pasmuks biski krutine,mastau apie inplantus ax.gif
Atsakyti
aane? o as su Bagdonu kai kalbejau,tai sako,jei ''mesos '' biggrin.gif yra daug,tai pakelus bus kaip su inplantais unsure.gif tai as pagalvojau kad iskart butu geriau su inplantais...net nezinau kaip geriau butu.nEs net neisivaizduoju kaip atrodo su inplantais,ir kaip tik pakelta ;/
Atsakyti