Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

as itariu, kad randu vaizdelis priklauso nuo gydytojo technikos ir, aisku, pacios moters gyjimo ypatybiu. pas visas cezario pjuvio randas skirtingas, pas vienas siulyte vos iziurima, pas kitas storas ir isvirtes..
jei gyja randukai graziai, tai vaizdelis mazdaug turetu buti toks, kaip isispaudusi nuo liemeneles siule..
pati galvoju darytis, prireike po svorio netekimo ir gimdymo. siaip dydis dabar C, nesakyciau, kad ne putli, bet formos nera ir mane tai nervina..
numacius darytis pas A.T. palyginau kitu chirurgu saituose isstatytas nuotraukas po operacijos ir sio gydytojo - galiu pasakyti, kad skiriasi kaip diena ir naktis..
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 09 22, 20:47)
as itariu, kad randu vaizdelis priklauso nuo gydytojo technikos ir, aisku, pacios moters gyjimo ypatybiu. pas visas cezario pjuvio randas skirtingas, pas vienas siulyte vos iziurima, pas kitas storas ir isvirtes..
jei gyja randukai graziai, tai vaizdelis mazdaug turetu buti toks, kaip isispaudusi nuo liemeneles siule..

Na man tas randas panasiai taip ir atrodo, o aplink spenelius net as jo neiziuriu, bet zinai, kuo daugiau ziuri, tuo jis darosi baisesnis. Kai buna salta va tada tas vertikalusis randas labiau isryskeja, nes susitraukia speneliai.
Atsakyti
tai viskas normoje tada mirksiukas.gif man kaip tik baisesni randai aplink spenelius, kiek maciusi.. toks vaizdas kaip apibreztas ratukas.. nu zodziu, akivaizdziai matosi, kad apipjaustyta
primink prasau, kur dareisi, pas ka ir kiek finansiskai atsiejo:)
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 09 22, 21:17)
tai viskas normoje tada mirksiukas.gif man kaip tik baisesni randai aplink spenelius, kiek maciusi.. toks vaizdas kaip apibreztas ratukas.. nu zodziu, akivaizdziai matosi, kad apipjaustyta
primink prasau, kur dareisi, pas ka ir kiek finansiskai atsiejo:)

Dariausi pas Radzeviciu, pries beveik du metus, o kainavo... berods 7500 lt
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2008 09 22, 21:30)
Dariausi pas Radzeviciu, pries beveik du metus, o kainavo... berods 7500 lt

Aciu:) kiek supratau, tau implanto nedejo? nes liko toks pats C dydis.. O forma esi patenkinta?

Ir dar klausimas: kiek supratau, tu lyg ir svori meti?smile.gif gal domejaisi gydytojo, ar netures itakos svorio mazejimas? kiek zinau, pirmiau visuomet rekomenduojama numesti visa norima svori ir tik po to darytis operacijas..
man idomu todel, kad pas mane duomenys labai panasus: ugis 176, svoris 73, norisi iki kokiu 65-66 numesti. Dali, aisku, pavyks iki operacijos, bet kazkiek dar liks..
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 09 24, 14:59)
Aciu:) kiek supratau, tau implanto nedejo? nes liko toks pats C dydis.. O forma esi patenkinta?

Ir dar klausimas: kiek supratau, tu lyg ir svori meti?smile.gif gal domejaisi gydytojo, ar netures itakos svorio mazejimas? kiek zinau, pirmiau visuomet rekomenduojama numesti visa norima svori ir tik po to darytis operacijas..
man idomu todel, kad pas mane duomenys labai panasus: ugis 176, svoris 73, norisi iki kokiu 65-66 numesti. Dali, aisku, pavyks iki operacijos, bet kazkiek dar liks..

Jo implanto nedejo, kazkaip lyg ir to C uztenka. Forma is pradziu buvau labai labai patenkinta, dabar noretusi tobulesnes... Eisiu dar pasikonsultuoti, kai "pribres" reikalas.
Svori metu, nes... na per praeitus metus priaugau kokius 7 kg. Tiesa, krutine nei padidejo, nei sumazejo. Dabar jau numeciau 8, kol kas jokiu akivaizdziu pokyciu nepastebejau, tiesa, stengiuosi pasportuoti ir kremukais pasiteplioti. Dar, kad operacija butu sekmingiausia reiktu sverti iki 70 kg, nes padideja rizika. Kadangi noreciau nusimesti iki 66 o idealu butu iki 58, tai, manau, kazkokiu pokyciu bus. Tuomet jau spresiu ka daryti, gal koreguosiu forma, o gal patiks kaip yra, o gal ir tu kg nereikalingu neatsikratysiu.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2008 09 24, 15:39)
Svori metu, nes... na per praeitus metus priaugau kokius 7 kg. Tiesa, krutine nei padidejo, nei sumazejo. Dabar jau numeciau 8, kol kas jokiu akivaizdziu pokyciu nepastebejau, tiesa, stengiuosi pasportuoti ir kremukais pasiteplioti. Dar, kad operacija butu sekmingiausia reiktu sverti iki 70 kg, nes padideja rizika. Kadangi noreciau nusimesti iki 66 o idealu butu iki 58, tai, manau, kazkokiu pokyciu bus. Tuomet jau spresiu ka daryti, gal koreguosiu forma, o gal patiks kaip yra, o gal ir tu kg nereikalingu neatsikratysiu.

toki tiksla ir turiu - iki 70 kg, nes tada liks nedaug pasistengti iki norimo rezultato (iki 65-66 puikiai uzteks, nes maziau pagal mano sudejima netiktu, nekaip atrodyciau..) ir itakos krutines dydziui bei formai tikiuosi nebutu.. Aisku, gal logiskiausia butu numesti iki tiek, kiek norisi, ir stabilizuoti ta svori, bet tada operacija nusikeltu neapibreztam terminui, o cia jau irgi nieko gero..
o C dydis tikrai pats tas.. nesinori man implanto, kita vertus abejoju, ar be jo forma bus pakankamai grazi..
Atsakyti
Beily, matau pas tave parasyta prie antro vaiko "kol kas palauks", tai visdelto kazkada planuoji tureti antra vaikuti? Nes as ir kartais galvoju apie pakelimo operacija, bet kartais ir apie antra vaika blush2.gif , o kiek zinau tokias operacijas geriau darytis, kai nebeplanuoji gimdyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pembroksiuke @ 2008 09 24, 17:46)
Beily, matau pas tave parasyta prie antro vaiko "kol kas palauks", tai visdelto kazkada planuoji tureti antra vaikuti? Nes as ir kartais galvoju apie pakelimo operacija, bet kartais ir apie antra vaika  blush2.gif , o kiek zinau tokias operacijas geriau darytis, kai nebeplanuoji gimdyti  unsure.gif

na, tokias operacijas rekomenduoja daryti po visu gimdymu daugiau del finansiniu motyvu;) be to, nebutinai ta forma pasikeis (o zindyti bet kuriuo atveju galima). man, pvz, nestumas ir maitinimas praktiskai nei formos, nei dydzio nepakeite, putlumas nedingo, o forma sugadino didelio svorio netekimas pries daug metu.
Galvojau ir as apie tai, bet nera jokiu garantiju, kad bus antras vaikas, o jei bus - tikrai ne artimiausiu metu, tai neverta savo graziausiu metu aukoti ir karts nuo karto jausti kazkokius kompleksus ar tiesiog nuolatini vidini nepasitenkinima. Tai mano subjektyvi nuomone, niekam jos nepersu.. tiesiog kiekvienas elgiasi pagal situacija ir savo supratima:)
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 09 24, 18:08)
Galvojau ir as apie tai, bet nera jokiu garantiju, kad bus antras vaikas, o jei bus - tikrai ne artimiausiu metu, tai neverta savo graziausiu metu aukoti ir karts nuo karto jausti kazkokius kompleksus ar tiesiog nuolatini vidini nepasitenkinima. Tai mano subjektyvi nuomone, niekam jos nepersu.. tiesiog kiekvienas elgiasi pagal situacija ir savo supratima:)

Va ir as apie tai pagalvoju, kad nezinia ar bus tas antras vaikutis... O patenkintai savimi norisi buti siandien, o nekazkada ateityje...
Beje, o jei nepaslaptis, kiek tau metu?
Atsakyti
neverta savo graziausiu metu aukoti ir karts nuo karto jausti kazkokius kompleksus ar tiesiog nuolatini vidini nepasitenkinima. Tai mano subjektyvi nuomone, niekam jos nepersu.. tiesiog kiekvienas elgiasi pagal situacija ir savo supratima:)

Butent!!! As su ta pacia mintim pasidariau. Noriu buti grazi dabar!
Atsakyti
na, tokias operacijas rekomenduoja daryti po visu gimdymu daugiau del finansiniu motyvu;) be to, nebutinai ta forma pasikeis (o zindyti bet kuriuo atveju galima). man, pvz, nestumas ir maitinimas praktiskai nei formos, nei dydzio nepakeite, putlumas nedingo, o forma sugadino didelio svorio netekimas pries daug metu.

Kazkur skaiciau, kad butent svorio netekimas pakenkia krutu formai, o ne zindymas drinks_cheers.gif
Idomu, kaip (.)(.) susije su vaiko lytim g.gif nes TA paklausia kas, ar berniukas, ar mergaite... unsure.gif
Atsakyti