na 70 km tai nemažas atstumas, man buvo apie 20 km.
Jeigu yra kam padėti, tai gal geriau paprašyk ko nors, kad pasiimtu.
sveikos merginos gundausi ir as krutu pakelimo operacijai. tik man toks klausimas iskilo, ar jos atrodo po pakelimo kazkaip panasiai kaip su implantais, t.y ar jos apvalios ir stovincios, nes tiek kiek internete maciau pvz, nu man asmeniskai nei vienos po pakelimo graziai neatrodo
QUOTE(elze2 @ 2011 07 04, 21:37)
sveikos merginos gundausi ir as krutu pakelimo operacijai. tik man toks klausimas iskilo, ar jos atrodo po pakelimo kazkaip panasiai kaip su implantais, t.y ar jos apvalios ir stovincios, nes tiek kiek internete maciau pvz, nu man asmeniskai nei vienos po pakelimo graziai neatrodo
nezinau atrodo kaip naturalios man tai geriau nei nukarusios idomu kur tu matei?ir dar tik lieka randai,per laika prablunka
sveikos, maciau cia http://www.groziochi...krutu-pakelimas
QUOTE(elze2 @ 2011 07 05, 19:08)
pirma kur nuotrauka taip ir atrodo krutys,tie randukai irgi matos jie isblinka
Randai pablunka, bet nebuna taip, kad jie visiskai nesimatytu.O del krutines formos,pirmiausiai priklauso kokia krutines forma yra pries operacija, tokia panasiai ir lieka,tik naturaliai pakelta, nenukarusi.
Cia dar viena tema apie ta pati http://www.supermama...;#entry48122726
Cia dar viena tema apie ta pati http://www.supermama...;#entry48122726
sveikos buvau konsulacijoje pas T.A. pasikalbejom, paaiskino, kaip kas vyktu, parode daug visokiu pavyzdziu. man toks klausimas, tos kurios keletes krutine, kaip yra kruties putlumas is virsaus? ar kalbejotes apie galimybe, netenkinant vaizdui suleisti savu riebalu ir krutine? gal kuri taip daret? kitas klausimas, tos, kurios dare tris pjuvius ir kele speneli daugiau kaip 10 cm, kaip spenelis prigijo? kaip pooperacinis periodas? skausmingas? kada mazdaug grizote i darba? gal kuri turejote reikalu su Kaikariu? kaip jis kaip chichurgas? pasiziurejau, kad pas ji butu pigiau, be to jis sudares sutarti su ligoniu kasom, butu tikimybe kazkokiai kompensacijai. ar kuri tuo naudojotes?
QUOTE(elze2 @ 2011 07 10, 21:00)
sveikos buvau konsulacijoje pas T.A. pasikalbejom, paaiskino, kaip kas vyktu, parode daug visokiu pavyzdziu. man toks klausimas, tos kurios keletes krutine, kaip yra kruties putlumas is virsaus? ar kalbejotes apie galimybe, netenkinant vaizdui suleisti savu riebalu ir krutine? gal kuri taip daret? kitas klausimas, tos, kurios dare tris pjuvius ir kele speneli daugiau kaip 10 cm, kaip spenelis prigijo? kaip pooperacinis periodas? skausmingas? kada mazdaug grizote i darba? gal kuri turejote reikalu su Kaikariu? kaip jis kaip chichurgas? pasiziurejau, kad pas ji butu pigiau, be to jis sudares sutarti su ligoniu kasom, butu tikimybe kazkokiai kompensacijai. ar kuri tuo naudojotes?
labas,sudomino su savo riebalais?gal gali issamiau ka parasyt
operacijo kaina apie 6000 lt. tipo ima riebalus bet kur is kuno, juos irgrynina ir isodina i krutines virsutine dali, del putlumo, bet beda ta, kad ne visada riebalai prigija, o ir siaip, is 100 procnetu prigija apie 60 procentu ne daugiau. tai galima daryti praejus keliems metams po pakelimo, arba galima dartis toms, kuriu papukai mazi ir pabliuske. rode pavyzdziu, ne stebuklas r ne toks efetas kaip implatai, bet visai nieko.
QUOTE(elze2 @ 2011 07 11, 21:15)
operacijo kaina apie 6000 lt. tipo ima riebalus bet kur is kuno, juos irgrynina ir isodina i krutines virsutine dali, del putlumo, bet beda ta, kad ne visada riebalai prigija, o ir siaip, is 100 procnetu prigija apie 60 procentu ne daugiau. tai galima daryti praejus keliems metams po pakelimo, arba galima dartis toms, kuriu papukai mazi ir pabliuske. rode pavyzdziu, ne stebuklas r ne toks efetas kaip implatai, bet visai nieko.
seip idomu,gera zinia,koks gyd .daro su riebaliukais as esu po pakelimo,ir noreciau kad jie pilnesni butu,nes sutinimas praeina ir sumazeja jie,forma ne tokia lieka,mastau inplantus det,kaip ir sutarta,bet manau riebaliukais geriau nei inplantai
nu va, buvau konsultacijoje, man operacija paskirta rugpjucio 2d.Ir laukiu ir bijau
QUOTE(ADREV @ 2011 07 03, 16:31)
tai nukrito nuo peciu akmuo , as galvojau, kad ilgiau laiko ligonineje, nes nelabai kam turiu palikti dukryte ilgesniam laikui. o ar toli reikejo vaziuoti nuo ligonines?kad pati gryzai.man tai kokia 70 km, tai galvoju ar pati parvairuosiu iki namu ar samdytis koki zmogu, kad parveztu mat mano vyras isvykes, nebus kam parvezti is ligonines.
Aš iš Palangos. Mane vyras parsivežė, bet pagal savo savijautą būčiau puikiausiai pati parvažiavus