Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

na kad niekur nenusius tave chirurgas, tai tikrai biggrin.gif reikia konsultuotis, ką patars gydytojas,bet galvoju kad reikės mažinti
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 06 28, 20:43)
Merginos, klausima turiu, mano krutys na taip... nukarusios?  doh.gif  koks baisus zodis.Taciau nesioju DD dydi, jos negali buti labai aukstai tokio dydzio  g.gif Ar manes nenusius namo chirurgas po konsultacijos?  g.gif  kaip tokio dydzio krutis pakelti, nebent mazinti?  blink.gif

labutis,aisku mazins g.gif ir gerai bus,palengves pacei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 06 28, 20:43)
Merginos, klausima turiu, mano krutys na taip... nukarusios?  doh.gif  koks baisus zodis.Taciau nesioju DD dydi, jos negali buti labai aukstai tokio dydzio  g.gif Ar manes nenusius namo chirurgas po konsultacijos?  g.gif  kaip tokio dydzio krutis pakelti, nebent mazinti?  blink.gif

Sveika atvykus

nusiųs tave ant operacinio stalo biggrin.gif
Ar mažins ar ne pasakys tau tik gydytojas, nes kiekvienas atvejis kitoks. Mano buvo žiauriai nukarusios, bet ir dydis buvo G, tai man mažino ir pakėlė. Kol kas viskas gerai, tik kad randai nepatinka man, nors pamenu kaip sakiau dar iki op, kad man tie randai dzin, tai ir raminu save, svarbu, kad krūtinė nekaba iki bambos.
O aš kaifuoju, vasara pajaučiau ką reiškia D dydžio statūs papukai ir G dydžio nukarę tešmenai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 06 29, 09:13)
Sveika atvykus

nusiųs tave ant operacinio stalo biggrin.gif
Ar mažins ar ne pasakys tau tik gydytojas, nes kiekvienas atvejis kitoks. Mano buvo žiauriai nukarusios, bet ir dydis buvo G, tai man mažino ir pakėlė. Kol kas viskas gerai, tik kad randai nepatinka man, nors pamenu kaip sakiau dar iki op, kad man tie randai dzin, tai ir raminu save, svarbu, kad krūtinė nekaba iki bambos.
O aš kaifuoju, vasara pajaučiau ką reiškia D dydžio statūs papukai ir G dydžio nukarę tešmenai  biggrin.gif  doh.gif

labas,zinok isbala tie randai man mazino krutine,praejo 1m6men blush2.gif esu patenkinta,pas ka daretes mergaites operacijas? g.gif
Atsakyti
Aš dariausi Vilniuje pas Jankauską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 06 28, 13:30)
o kur ir pas ka dareisi?man liepos 11 vizitas, tai nustatys data operacijos.ar nebuvo baugu, kokia nejautra dare?

Dariaus Vilniuje pas Radzeviciu. Nors buvau nuvaziavus ir i Kauna pas Astrauska. Kaune pigiau. Taciau ivertinus vazinejima, tai beveik tas pats iseina.
Apie pacia operacija. Dare bendra nejauta (t.y. pilna narkoze). Operacija truko apie pora valandu. Siek tiek jaudinaus pries operacija. NAturalu, kad neramu. Labiausiai jaudinaus del narkozes, nes daznai po jos pykina, buna bloga. Taciau man nieko panasaus nebuvo. Krutines irgi neskaudejo. Na pirma nakti, aisku, gera doze nuskausminanciu gavau. Bet kita diena jau nieko. Vis tik patarciau susiplanuoti taip, kad bent savaite po to, galetumet ramiai paguleti, kad nereiktu daug dirbti ir pervargti, kad butu, kas nudirba uz jus namu ruosos darbus. As turejau atostogas, taciau visa laika buvau su dvimeciu suneliu, tai gana sunku buvo.
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke @ 2011 07 01, 13:03)
Dariaus Vilniuje pas Radzeviciu. Nors buvau nuvaziavus ir i Kauna pas Astrauska. Kaune pigiau. Taciau ivertinus vazinejima, tai beveik tas pats iseina.
Apie pacia operacija. Dare bendra nejauta (t.y. pilna narkoze). Operacija truko apie pora valandu. Siek tiek jaudinaus pries operacija. NAturalu, kad neramu. Labiausiai jaudinaus del narkozes, nes daznai po jos pykina, buna bloga. Taciau man nieko panasaus nebuvo. Krutines irgi neskaudejo. Na pirma nakti, aisku, gera doze nuskausminanciu gavau. Bet kita diena jau nieko. Vis tik patarciau susiplanuoti taip, kad bent savaite po to, galetumet ramiai paguleti, kad nereiktu daug dirbti ir pervargti, kad butu, kas nudirba uz jus namu ruosos darbus.  As turejau atostogas, taciau visa laika buvau su dvimeciu suneliu, tai gana sunku buvo.

o kiek laike ligonineje?pas mane irgi dvimete, tai galvoju kaip susitvarkysiu viena namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 07 02, 16:39)
o kiek laike ligonineje?pas mane irgi dvimete, tai galvoju kaip susitvarkysiu viena namuose biggrin.gif

mane laike 2dienas,seip isleidzia po dienos,as pati norejau but 2d ax.gif kad butu saugiau smile.gif
Atsakyti
aš irgi buvau dvi dienas nors pasiūlymas buvo važiuoti kita diena po op.Pati grįžau namo smile.gif su namų ruošos darbais irgi jokiu problemų nebuvo,kažkaip neprireikė kitu pagalbos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dezy @ 2011 07 02, 19:30)
aš irgi buvau dvi dienas nors pasiūlymas buvo važiuoti  kita diena po op.Pati grįžau namo smile.gif su namų ruošos darbais irgi jokiu problemų nebuvo,kažkaip neprireikė kitu pagalbos rolleyes.gif

as ir uz vairo pati grizau,ir dariau namuos viska pati,tik sunkei nieko nekelnojau 6men ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 06 20, 10:37)
labas merginos, ilgai ieskojau sios temos ir pagaliau radau biggrin.gif prisiskaiciau cia daug visko biggrin.gif as operacija darysiu liepos pradzioje pas Bagdona, gal turite apie si daktara atsiliepimu?

Sveikute,
Aš dariausi pas Bagdoną Gruodžo mėn, esu labia patenkinta thumbup.gif
Jei kas domina klausk
Papildyta:
QUOTE(ADREV @ 2011 07 02, 16:39)

Man vieną rytą padarė OP, o kitą rytą išleido namo. Jaučiausi puikiai, nuskausminamuosius tik ligoninėj gavau, po to tikrai nereikėjo. Ir lengvus darbus galėjau daryt, tikrai nereikėjo gulinėt.
Atsakyti
QUOTE(ramashka2010 @ 2011 07 02, 22:16)
Sveikute,
Aš dariausi pas Bagdoną Gruodžo mėn, esu labia patenkinta thumbup.gif
Jei kas domina klausk
Papildyta:

Man vieną rytą padarė OP, o kitą rytą išleido namo. Jaučiausi puikiai, nuskausminamuosius tik ligoninėj gavau, po to tikrai nereikėjo. Ir lengvus darbus galėjau daryt, tikrai nereikėjo gulinėt.

tai nukrito nuo peciu akmuo biggrin.gif , as galvojau, kad ilgiau laiko ligonineje, nes nelabai kam turiu palikti dukryte ilgesniam laikui. o ar toli reikejo vaziuoti nuo ligonines?kad pati gryzai.man tai kokia 70 km, tai galvoju ar pati parvairuosiu iki namu ar samdytis koki zmogu, kad parveztu g.gif mat mano vyras isvykes, nebus kam parvezti is ligonines.
Atsakyti