Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

Sutinku su Kometa,kad randai geriau už nutįsusias krūtys. mirksiukas.gif .Nors ir praėjo visai nedaug laiko po op (2 mėn.) ,bet esu patenkinta ir galvoju ,kad tokia nuomone ir išliks. smile.gif .Dabar tik norėčiau sutaupyti pinigėlių ir kitais metais padaryti pilvo op, o svorį jau pradėjau mesti blush2.gif nes tam reikalui tai reikia laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dezy @ 2011 06 10, 16:00)
Sutinku su Kometa,kad randai geriau už nutįsusias krūtys. mirksiukas.gif .Nors ir praėjo visai nedaug laiko po op (2 mėn.)  ,bet esu patenkinta ir galvoju ,kad tokia nuomone ir išliks. smile.gif .Dabar tik norėčiau sutaupyti pinigėlių ir kitais metais padaryti pilvo op, o svorį jau pradėjau mesti  blush2.gif nes tam reikalui tai reikia laiko  biggrin.gif

mirksiukas.gif saunuole dezy,,,as ir taip dariau ,pirma krutys,po to pilva ax.gif nesigailiu nei kiek,esu laiminga thumbup.gif ir mastau be reikalo ilgai bijojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 06 10, 17:27)
mirksiukas.gif saunuole dezy,,,as ir taip dariau ,pirma krutys,po to pilva ax.gif nesigailiu nei kiek,esu laiminga  thumbup.gif ir mastau be reikalo ilgai bijojau blush2.gif

as ir uz thumbup.gif
tik kaip sunku issirinkti plastikos chirurga kuriam tai patiketum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet~cake @ 2011 06 10, 20:58)
as ir uz  thumbup.gif 
tik kaip sunku issirinkti plastikos chirurga kuriam tai patiketum  g.gif

kur gyveni,ten ir rinkis,nes sunku bus vazinetis i perisimus,nes po operacijos jie 2sav priziuri patys,nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 06 11, 11:21)
kur gyveni,ten ir rinkis,nes sunku bus vazinetis i perisimus,nes po operacijos jie 2sav priziuri patys,nemokamai mirksiukas.gif

buvau pirmoj konsultacijoj thumbup.gif , tai atrodo kad rezultatai turetu buti geri ,bet kad pusantro dydzio krutines dydis sumazes po op unsure.gif tai dabar vel pamastyt reikia nes nzn ar susigyvenciau su maza krutine g.gif ar tau taip pat sumazejo ar maziau ?? unsure.gif doh.gif
Papildyta:
beje o uzsienyje nei viena nemastet darytis op smile.gif o gal kurios pasidaret ir galetumem pakomentuoti kaip ten kas smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet~cake @ 2011 06 15, 20:53)
buvau  pirmoj konsultacijoj  thumbup.gif , tai atrodo kad rezultatai turetu buti geri ,bet kad pusantro dydzio krutines dydis sumazes po op  unsure.gif  tai dabar vel pamastyt reikia nes nzn ar  susigyvenciau su maza krutine  g.gif  ar tau taip pat sumazejo ar maziau ??    unsure.gif  doh.gif
Papildyta:
beje o uzsienyje nei viena nemastet darytis  op  smile.gif  o gal kurios pasidaret ir galetumem pakomentuoti kaip ten kas  smile.gif  bigsmile.gif

ne uzseny nedarau,gyd .nepasitikiu ten,seip mano krutine nesumazejo schmoll.gif kokia buvo tokia liko,tik grazios formos mirksiukas.gif pas ka darysi krutine? ax.gif ir kokia kaina?
Atsakyti
labas merginos, ilgai ieskojau sios temos ir pagaliau radau biggrin.gif prisiskaiciau cia daug visko biggrin.gif as operacija darysiu liepos pradzioje pas Bagdona, gal turite apie si daktara atsiliepimu?
Atsakyti
Sveika,aš dariausi Vilniuje ,taigi negaliu padėti.Gal kitos turi kokios nors informacijos. smile.gif
Atsakyti
gal yra tinklapis, kur galima paziureti jusu pries ir po operaciju rezultatus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 06 08, 17:02)
sveikute,kaip jauties?kiek sumokejai jai nepaslaptis?kiek laiko ligoninei pralaike?

Ligoninej laike para. Kadangi turejau didele krutine, plius ryskia asimetrija, tai operacija kainavo daug - 8000 lt. Jauciuos puikiai, rezultatu patenkinta, nors 100 procentu sulyginti negalejo. Taciau palyginti su tuo kas buvo, tai dabar reikia labai pasitengti, norint izvelgti skirtuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke @ 2011 06 28, 08:55)
Ligoninej laike para. Kadangi turejau didele krutine, plius ryskia asimetrija, tai operacija kainavo daug - 8000 lt. Jauciuos puikiai, rezultatu patenkinta, nors 100 procentu sulyginti negalejo. Taciau palyginti su tuo kas buvo, tai dabar reikia labai pasitengti, norint izvelgti skirtuma smile.gif

o kur ir pas ka dareisi?man liepos 11 vizitas, tai nustatys data operacijos.ar nebuvo baugu, kokia nejautra dare?
Atsakyti
Merginos, klausima turiu, mano krutys na taip... nukarusios? doh.gif koks baisus zodis.Taciau nesioju DD dydi, jos negali buti labai aukstai tokio dydzio g.gif Ar manes nenusius namo chirurgas po konsultacijos? g.gif kaip tokio dydzio krutis pakelti, nebent mazinti? blink.gif
Atsakyti