Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

supermazute kaip tavo savijauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2011 03 23, 14:02)
pas mane irgi padarytas krutines pakelimas. tikrai labai dziaugiuosi sia operacija, nes is pensininkes vel tapau paaugle(cia krutines srityje lotuliukas.gif ). dariausi jau senokai, gal 4 metai atgal. bet randai liko.. ir ne patys graziausi ax.gif kaip kovojot jus su randais. ir dar man vis kirba klausimas: mano dalis liauku yra pakista po raumeniu, o jei noreciau tarkim vel pastoti, tai kaip ten su tuo pienu butu, kuris kauptusi liaukose po raumeniu g.gif ?

sveika ,
o gal pasidalintum info kur ir kas atliko tavo operacija ? lt ar uzsienyje? kaip pasirinkai chirurga ?ir po op tiek metu praejus ar viskas idealiai ar yra kazkokiu minusiuku kokie didziausi pasikeitimai? ax.gif
labai lauksiu ats 4u.gif ax.gif

p.s. mano padetis pan. esu 27m o krutine nu kaip mano mamos 55 doh.gif verysad.gif siaubas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet~cake: 05 birželio 2011 - 21:07
QUOTE(Sweet~cake @ 2011 06 05, 22:02)
sveika ,
o gal pasidalintum info kur ir kas atliko tavo operacija ? lt ar uzsienyje?  kaip pasirinkai chirurga ?ir po op tiek metu praejus ar viskas idealiai ar yra kazkokiu minusiuku kokie didziausi pasikeitimai?  ax.gif
labai lauksiu ats  4u.gif  ax.gif

p.s. mano padetis pan. esu 27m o krutine nu kaip mano mamos 55  doh.gif  verysad.gif  siaubas  schmoll.gif

labutis ,as senai skaitinejau apie gyd .ir issirinkau [paprasta jurininku ligonine....dariausi pas gyd.G.Gelezini krutine praejo 1m.4men esu patenkinta labai,grizus pas ji dariau pilva ax.gif personalas liuxs,prieziura taip pat,3d ligoninei su pilvu prabuvau,su krutine 2d thumbup.gif sekmes tau
Atsakyti
dekui Kometa smile.gif
smagu girdeti kad rezultatais esi patenkinta thumbup.gif
suteikia ir man daugiau drasos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 06 06, 14:51)
labutis ,as senai skaitinejau apie gyd .ir issirinkau [paprasta jurininku ligonine....dariausi pas gyd.G.Gelezini krutine praejo 1m.4men esu patenkinta labai,grizus pas ji dariau pilva ax.gif personalas liuxs,prieziura taip pat,3d ligoninei su pilvu prabuvau,su krutine 2d thumbup.gif sekmes tau

Jei ne paslaptis, kiek sumokejote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 06 06, 17:25)
Jei ne paslaptis, kiek sumokejote? 4u.gif

seip nuo pilvo priklauso kiek sumokesi gyd pats pasako,kiek jis nudrybes,kiek riebalu ir tt,jai tik oda nutysus manau iki 5000lt sumokesi,jai ira riebalu iki 7000lt uz krutines sumokejau iki 6000lt
Papildyta:
QUOTE(kometa1971 @ 2011 06 06, 17:49)
seip nuo  pilvo priklauso kiek sumokesi gyd pats pasako,kiek jis nudrybes,kiek riebalu ir tt,jai tik oda nutysus manau iki 5000lt sumokesi,jai ira riebalu iki 7000lt uz krutines sumokejau iki 6000lt

pas ka tu lankeis ,kokia kaina tau pasakyta?jai nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 06 06, 17:52)
seip nuo  pilvo priklauso kiek sumokesi gyd pats pasako,kiek jis nudrybes,kiek riebalu ir tt,jai tik oda nutysus manau iki 5000lt sumokesi,jai ira riebalu iki 7000lt uz krutines sumokejau iki 6000lt
Papildyta:

pas ka tu lankeis ,kokia kaina tau pasakyta?jai nepaslaptis?

tai juk parasiau blink.gif
Atsakyti
mergaites labai noreciau paziuret jusu padarytas operacijas?as ir ideciau savo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Siandien grizau namo po krutu operacijos. Dariaus pakelima bei mazinima. Operacija dariaus pas DR, nors pries tai konsultavaus ir su kitais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviesiaplauke: 08 birželio 2011 - 14:08
QUOTE(sviesiaplauke @ 2011 06 08, 15:02)
Sveikos,

Siandien grizau namo po krutu operacijos. Dariaus pakelima bei mazinima. Operacija dariaus pas DR, nors pries tai konsultavaus ir su kitais.

sveikute,kaip jauties?kiek sumokejai jai nepaslaptis?kiek laiko ligoninei pralaike?
Atsakyti
kurios esat pasidare operacija krutu kelimo ilgesni laika kaip ar patenkintos pakelimo lygiu kai nusistovi viskas? bei speneliu forma/dydi jei pakeicia ? ar simetriskos gaunasi ir pan ?

labai aciu uz issamius ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet~cake @ 2011 06 08, 20:41)
kurios esat pasidare operacija krutu kelimo  ilgesni laika kaip ar patenkintos pakelimo lygiu kai nusistovi viskas? bei speneliu forma/dydi jei pakeicia  ? ar simetriskos gaunasi ir pan ?

labai aciu uz issamius ats  4u.gif

as esu krutines mazinus ir pakelusi 1m.4men.esu patenkinta viskas super gerai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kometa1971 @ 2011 06 08, 20:52)
as esu krutines mazinus ir pakelusi 1m.4men.esu patenkinta viskas super gerai ax.gif

po metu randai isbluko liko balti,bet vistiek matosi kad tvarkytos krutines pagal randus,geriau randai ,,,nei nutysusios krutys ax.gif
Atsakyti