Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

biggrin.gif as irgi laukiu savo dienos ,konsultavausi pas Karalevičių puikus gydytojas gal kuri operavotės pas jį
Atsakyti
QUOTE(inge123 @ 2011 05 10, 20:19)
biggrin.gif as irgi laukiu savo dienos ,konsultavausi pas Karalevičių puikus gydytojas gal kuri operavotės pas jį

Jei nori tobulumo, pas jį operuotis nerekomenduoju
Atsakyti
o dieve kutuce parasyk jei gali i az kodel unsure.gif

Papildyta:
nu susinervinau visai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2011 04 30, 13:09)
Taip ir sekasi, as jau po 3 OP... verysad.gif

QUOTE(kutuce @ 2011 04 30, 13:54)
Supermažute, kad vėl negerai  unsure.gif

QUOTE(ernesin @ 2011 04 30, 18:35)
O kodėl taip, ar tai susiję su krūtų pakėlimu? unsure.gif

QUOTE(kutuce @ 2011 04 30, 23:07)
Kiek žinau tai taip

QUOTE(-Nika- @ 2011 05 02, 14:00)
Supermazute, tai kas atsitiko?
Kiek pamenu, ten nevienodai padare Tau. Turbut koregavaisi?
Tai ar po 3 OP jau gerai, ar dar nusivylusi esi?

As irgi i Astrauska nusitaikiau, tai dabar kai matau, jog bedu buvo, labai neramu darosi sad.gif

QUOTE(ramashka2010 @ 2011 05 02, 19:49)
Sveikutės,

Jau praėjo 4 mėn po mano OP. Esu patenkinta. Tikrai nesigailiu. Tik randeliai nervina, tokie rausvi, dar neišbluko, nors naudoju tepaliuką Dermatix. Bet su laiku, gal nebus tokie pastebimi, nors tai nėra tokia jau didelė bėda, nes nuoga nelakstau  smile.gif
Supermazute, gal galėtum pasidalinti kam buvo reikalingos papildomos 2 OP?

Mergaites, nenoriu cia viesai rasyti viso to, nes yra kas skaito ir perduoda tiesiai i kabineta... dar praejo nedaug laiko po 3 OP, tad sunku sprest, o bedu turejau nemazai...
Atsakyti
Nesupykit, bet kol kas ir i AZ neatrasinesiu, nes per skaudu man visa tai... o pasto deze po mano pasisakymu nuo jusu laisku luzta blush2.gif
Atsakyti
ko gero nukelsiu operaciją rudeniui išsigandau unsure.gif ,įsivaizdavau kad ji lengvesnė
nors diena ir paskirta o gal aš bailė g.gif
Atsakyti
Sveikos ,seniai nerašiau. O kaip dar rašiau ,tai tik klausinėjau šio forumo dalyves kas,kur ir kaip? smile.gif

o dabar noriu pasidalinti su jumis savo naujiena. Kita savaite bus 6 sav. kaip esu po krutu mažinimo/pakėlimo op clap.gif kuria dariausi Vilniuje. Labai bijojau ir nervinausi prieš op, net buvo minčių išeiti iš klinikos prieš pat op blush2.gif
Na ką galiu pasakyti ,kad kol kas esu labai patenkinta, nors labai nedaug dar laiko prabėgo. Labai norėtųsi ,kad ir galutinis rezultatas nenuviltu.
Atsakyti
QUOTE(dezy @ 2011 05 14, 22:23)
Sveikos ,seniai nerašiau. O kaip dar rašiau ,tai tik klausinėjau  šio forumo dalyves kas,kur ir kaip? smile.gif

o dabar noriu pasidalinti su jumis savo naujiena. Kita savaite  bus 6 sav. kaip esu po krutu mažinimo/pakėlimo op clap.gif kuria dariausi Vilniuje. Labai bijojau ir nervinausi prieš op, net buvo minčių išeiti iš klinikos prieš pat op  blush2.gif
Na ką galiu pasakyti ,kad kol kas esu labai patenkinta, nors labai nedaug dar laiko prabėgo. Labai norėtųsi ,kad ir galutinis rezultatas nenuviltu.

Kaip šaunu girdėti thumbup.gif
Kur dareisi, pas kokį gydytoją, kiek kainavo,kokio dydžio dabar turi krūtinę mirksiukas.gif
Atsakyti
jei nesunku parašyk šiek tiek apie operaciją,ar sunkus po operacinis laikotarpis smile.gif
Atsakyti
man nesunku,galiu papasakot smile.gif
op dariausi Northway klinikoje pas gyd, A.Jankauska ,kainavo 6 000 Lt. Dabar krūtinė C dydžio, buvo E gal net biškuti didesnė. I Kauna ar i kita miestą neturėjau galimybes nuvažiuoti ,todėl ieškojau kas atliktu op Vilniuje.
labai bijojau prieš op wacko.gif nes niekada anksčiau neteko gultis ant operacinio stalo.Bet viskas buvo gerai thumbup.gif atsigavau labai greitai, net pati nesitikėjau. ax.gif Namie tik viena karta geriau nuskausminamus.Tik turėjau po op kokia savaite problemų su kraujospūdžiu niekaip nenorėjo kilti,nes pas mane ir taip yra mažesnis už norma, o narkoze dar padare savo.
Apie galutini rezultatą dar anksti kalbėti,bet dar pasikartosiu ,kad kol kas esu labai patenkinta
clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dezy: 15 gegužės 2011 - 23:00
QUOTE(dezy @ 2011 05 15, 23:55)
man nesunku,galiu papasakot  smile.gif

Labai šaunu girdėti teigiamus atsiliepimus, lauksime tolimesnių atsiliepimų, sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
labutis,labai noreciau paziureti jusu pilvukus kaip atrodo po operacijos?ir ideti savo ax.gif bet nerandu kur galeciau paziureti ir suliginti g.gif
Atsakyti