pas mane irgi padarytas krutines pakelimas. tikrai labai dziaugiuosi sia operacija, nes is pensininkes vel tapau paaugle(cia krutines srityje ). dariausi jau senokai, gal 4 metai atgal. bet randai liko.. ir ne patys graziausi kaip kovojot jus su randais. ir dar man vis kirba klausimas: mano dalis liauku yra pakista po raumeniu, o jei noreciau tarkim vel pastoti, tai kaip ten su tuo pienu butu, kuris kauptusi liaukose po raumeniu ?
Taip ir sekasi, as jau po 3 OP...
QUOTE(supermazute @ 2011 04 30, 13:09)
Supermažute, kad vėl negerai
QUOTE(supermazute @ 2011 04 30, 13:09)
O kodėl taip, ar tai susiję su krūtų pakėlimu?
QUOTE(ernesin @ 2011 04 30, 18:35)
O kodėl taip, ar tai susiję su krūtų pakėlimu?
Kiek žinau tai taip
Supermazute, tai kas atsitiko?
Kiek pamenu, ten nevienodai padare Tau. Turbut koregavaisi?
Tai ar po 3 OP jau gerai, ar dar nusivylusi esi?
As irgi i Astrauska nusitaikiau, tai dabar kai matau, jog bedu buvo, labai neramu darosi
Kiek pamenu, ten nevienodai padare Tau. Turbut koregavaisi?
Tai ar po 3 OP jau gerai, ar dar nusivylusi esi?
As irgi i Astrauska nusitaikiau, tai dabar kai matau, jog bedu buvo, labai neramu darosi
sweikos mamkos:) as irgi jungiuosi y sita tema:) kol kas as , bet planas toks:) po antro vaiko papulius keliam uzsuksiu cia kuri vakara perskaityti jusu temule nuo a iki z ir tada as rigi pasireiksciu maciau viena mamyte jau 3 apturejus op? kokios problemytes? as kai konsultavausi su daktaru, na man pasake, kad labai daznai reikia antros koreguojancios operacijos.. na esu nusiteikus aptureti dvi bet ne daugiau!!
Sveikutės,
Jau praėjo 4 mėn po mano OP. Esu patenkinta. Tikrai nesigailiu. Tik randeliai nervina, tokie rausvi, dar neišbluko, nors naudoju tepaliuką Dermatix. Bet su laiku, gal nebus tokie pastebimi, nors tai nėra tokia jau didelė bėda, nes nuoga nelakstau
Supermazute, gal galėtum pasidalinti kam buvo reikalingos papildomos 2 OP?
Jau praėjo 4 mėn po mano OP. Esu patenkinta. Tikrai nesigailiu. Tik randeliai nervina, tokie rausvi, dar neišbluko, nors naudoju tepaliuką Dermatix. Bet su laiku, gal nebus tokie pastebimi, nors tai nėra tokia jau didelė bėda, nes nuoga nelakstau
QUOTE(ramashka2010 @ 2011 05 02, 19:49)
Sveikutės,
Papildyta:
labukas,as esu naujoke,bet turejau 2 operacijas,krutiniu pakelima ir pilvo
dabar tik si treciadieni bus 2sav
QUOTE(kometa1971 @ 2011 05 02, 20:01)
Papildyta:
Laba,
pas ka dareisi operacija? Kokia savijauta dabar? As ir planuoju rudeni "pokyciams"
QUOTE(draugaukim @ 2011 05 03, 19:53)
Laba,
pas ka dareisi operacija? Kokia savijauta dabar? As ir planuoju rudeni "pokyciams"
na pilve dabar renkas vanduo,seip skaudu dar ir einu perisimui