Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

pas mane irgi padarytas krutines pakelimas. tikrai labai dziaugiuosi sia operacija, nes is pensininkes vel tapau paaugle(cia krutines srityje lotuliukas.gif ). dariausi jau senokai, gal 4 metai atgal. bet randai liko.. ir ne patys graziausi ax.gif kaip kovojot jus su randais. ir dar man vis kirba klausimas: mano dalis liauku yra pakista po raumeniu, o jei noreciau tarkim vel pastoti, tai kaip ten su tuo pienu butu, kuris kauptusi liaukose po raumeniu g.gif ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip sekasi mergaitėms pasidariusioms operaciją, kaip sugijote, ar patenkintos rezultatais?
Atsakyti
Taip ir sekasi, as jau po 3 OP... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2011 04 30, 13:09)

Supermažute, kad vėl negerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2011 04 30, 13:09)

O kodėl taip, ar tai susiję su krūtų pakėlimu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 04 30, 18:35)
O kodėl taip, ar tai susiję su krūtų pakėlimu? unsure.gif

Kiek žinau tai taip
Atsakyti
Supermazute, tai kas atsitiko?
Kiek pamenu, ten nevienodai padare Tau. Turbut koregavaisi?
Tai ar po 3 OP jau gerai, ar dar nusivylusi esi?

As irgi i Astrauska nusitaikiau, tai dabar kai matau, jog bedu buvo, labai neramu darosi sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Nika-: 02 gegužės 2011 - 13:03
sweikos mamkos:) as irgi jungiuosi y sita tema:) kol kas as nestuke.gif , bet planas toks:) po antro vaiko papulius keliam blush2.gif uzsuksiu cia kuri vakara perskaityti jusu temule nuo a iki z ir tada as rigi pasireiksciu lotuliukas.gif maciau viena mamyte jau 3 apturejus op? kokios problemytes? as kai konsultavausi su daktaru, na man pasake, kad labai daznai reikia antros koreguojancios operacijos.. na esu nusiteikus aptureti dvi g.gif bet ne daugiau!!
Atsakyti
Sveikutės,

Jau praėjo 4 mėn po mano OP. Esu patenkinta. Tikrai nesigailiu. Tik randeliai nervina, tokie rausvi, dar neišbluko, nors naudoju tepaliuką Dermatix. Bet su laiku, gal nebus tokie pastebimi, nors tai nėra tokia jau didelė bėda, nes nuoga nelakstau smile.gif
Supermazute, gal galėtum pasidalinti kam buvo reikalingos papildomos 2 OP?
Atsakyti
QUOTE(ramashka2010 @ 2011 05 02, 19:49)
Sveikutės,

Jau praėjo 4 mėn po mano OP. Esu patenkinta. Tikrai nesigailiu. Tik randeliai nervina, tokie rausvi, dar neišbluko, nors naudoju tepaliuką Dermatix. Bet su laiku, gal nebus tokie pastebimi, nors tai nėra tokia jau didelė bėda, nes nuoga nelakstau  smile.gif
Supermazute, gal galėtum pasidalinti kam buvo reikalingos papildomos 2 OP?

Papildyta:
labukas,as esu naujoke,bet turejau 2 operacijas,krutiniu pakelima ir pilvo rolleyes.gif
dabar tik si treciadieni bus 2sav ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 05 02, 20:01)
Papildyta:
labukas,as esu naujoke,bet turejau 2 operacijas,krutiniu pakelima ir pilvo rolleyes.gif
dabar tik si treciadieni bus 2sav ax.gif

Laba,

pas ka dareisi operacija? Kokia savijauta dabar? As ir planuoju rudeni "pokyciams":)
Atsakyti
QUOTE(draugaukim @ 2011 05 03, 19:53)
Laba,

pas ka dareisi operacija? Kokia savijauta dabar? As ir planuoju rudeni "pokyciams":)

na pilve dabar renkas vanduo,seip skaudu dar schmoll.gif ir einu perisimui
Atsakyti