Laperik, aciukas
pasitikejimas savim uzaugo, nebjauru ziureti i veidrodi, drasiai nusirengi pries vyra, gali nesioti (salta dar) sukneles / naktinukus ant sleikuciu, laisvai randi grazius apatinius parduotuveje ? Vajezau, negi taip gali buti ?
QUOTE(-Nika- @ 2011 03 04, 17:06)
Laperik, aciukas
pasitikejimas savim uzaugo, nebjauru ziureti i veidrodi, drasiai nusirengi pries vyra, gali nesioti (salta dar) sukneles / naktinukus ant sleikuciu, laisvai randi grazius apatinius parduotuveje ? Vajezau, negi taip gali buti ?
Na manau, kad dar anksti kalbėti apie tai, jog drąsiai nusirengia prieš vyrą, ar mielai žiūri į veidrodį, nes op daryta neseniai, todėl randų vietose yra šašelių, nemanau, kad tai labai jau gražu
Be to, mėnesį laiko reikia nešioti specialią liemenėlę, todėl dar anksti kalbėti apie gražius apatinius, galutinis rezultatas išlįs maždaug po dvejų mėnesių. Jei viskas sugis ir sukris gerai, prie visų tavo užduotų klausimų bus galima uždėti po varnelę
O kaip su miegojimu po operacijos? Ar reikėjo ilgai miegoti tik ant nugaros? ar galima ir ant sono?
QUOTE(-Nika- @ 2011 03 15, 10:29)
O kaip su miegojimu po operacijos? Ar reikėjo ilgai miegoti tik ant nugaros? ar galima ir ant sono?
Pirmas dvi naktis tik ant nugaros, vėliau verčiausi šiek tiek ant šono, o po krūtimi padėdavau pagalvelę, kad nesvertų žemyn, ant pilvo pradėjau miegoti po trijų savaičių maždaug
QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 21, 14:24)
svekos, damos radau toki vaizdeli, kaip galima pakelti krutine be operaciju tik nezinau, ar tai galima nusipirkti lietuvoje. smagaus ziurejimo
is patirties galiu pasakyti, kad maniskio D dydzio nelaiko ... ipusejus baliui vienas papas buvo zymiai zemiau
QUOTE(draugaukim @ 2011 03 16, 07:56)
Labukas, planuoju daryt krutines pakelima. Po kiek laiko galesiu nesioti savo mazule? Menuo? Ilgiau?
Niekaip negaliu apsisprest, gaila vaiko, jei prie mamos negales prisiglaust visa menesi
Niekaip negaliu apsisprest, gaila vaiko, jei prie mamos negales prisiglaust visa menesi
Aš nešioti pradėjau, gal po dviejų savaičių, bet ir tai tik vos vos, mažai panešdavau. Bet apsikabinimai vyko jau po kelių dienų, nes toks mano vaikas, apsikabindavome ir stengdavausi išlenkti nugarą, kad nespaustų krūtinės. Maždaug po trijų savaičių su puse, jaučiausi pilnaverčiu žmogumi. Ir aš labai pergyvenau, kad negalėsiu nešioti vaiko ir priglausti, bet dariau tai kiek įmanoma pagal savo jėgas, bet laikas prabėgo kosminiu greičiau ir tikrai vaikutis nebuvo nuskriaustas, dabar net nepamenu, kad ta operacija daryta, kol nepamatau veidrodyje
QUOTE(idani @ 2011 03 16, 09:07)
is patirties galiu pasakyti, kad maniskio D dydzio nelaiko ... ipusejus baliui vienas papas buvo zymiai zemiau
maniškiai tai po sekundės būtų nuskridę
Šitas reikalas konkrečiom mažapapėm tinka
QUOTE(draugaukim @ 2011 03 17, 14:21)
Va, pasirodo, krutines pakelima daro be implantu ir su:) Man gydytojas sake, kad implantu nereikia, nebent as noriu su "push up". O cia kaip? Konsultacijos vyksta el.pastu, todel neaisku;)))
Jei papai nutysę, bet yra daug mėsos - implantų nereikia, jei mėsos nėra - reikia, nes kaip kitaip tu juos pastatysi
Su implantais savaime suprantama, kad stovės kaip antenos, be implantų - nebus tokie stati, atrodys labiau natūralesni. Nes gali ir šiaip implantus dėtis, net jei ir daug mėsos viduj yra
Kas tas push up nežinau, gal čia ką nors reiškia pagal jų teminologiją, bet įtariu, kad jis turi omenyje tai, ką aš aukščiau aprašiau, tipo su implantais atrodys lyg pakelti ir prilaikomi liemenuko (išsipūtę)
Mergaites, as vis apie ta pati mastau....
Ar Jus nepatyret baimes pries operacija, kad gali viskas kazkaip neplanuotai pasisukti ir liudnai baigtis? Skaiciau kazkada, kad viena mergina istiko mirtis issipletusiu venu "koregavimo" metu, kita, vokietaite, biusto didinimo metu.
Kazkaip neramu, 2 vaikus turiu visgi, nesinori juos naslaiciais palikt del grozio proceduru komplikaciju. Rizika juk visada yra.
Kaip Jums pavyko tas baimes, jei ju turejot, iveikti?
Ar Jus nepatyret baimes pries operacija, kad gali viskas kazkaip neplanuotai pasisukti ir liudnai baigtis? Skaiciau kazkada, kad viena mergina istiko mirtis issipletusiu venu "koregavimo" metu, kita, vokietaite, biusto didinimo metu.
Kazkaip neramu, 2 vaikus turiu visgi, nesinori juos naslaiciais palikt del grozio proceduru komplikaciju. Rizika juk visada yra.
Kaip Jums pavyko tas baimes, jei ju turejot, iveikti?
labas vakaras,
siandien buvau pas Kaikari (as po pilvo ir riebalu siurbimo ), tai uzklausiu apie krutine. man reikia kelimo operacijos. aisku as dar norejau implantu, bet jis atsake lygiai taip pat kaip ir siame poste
tad suabejojau, nes pas mane mesos yra . sake padarytu uz 4000 lt.. kaip buvusiai klientei .. tipo jeigu pasirodys, kad jos nepilnos, bent po metu, kol randai susitvarkys tada galima deti implantus
siandien buvau pas Kaikari (as po pilvo ir riebalu siurbimo ), tai uzklausiu apie krutine. man reikia kelimo operacijos. aisku as dar norejau implantu, bet jis atsake lygiai taip pat kaip ir siame poste
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 10 02, 14:46)
Dėl randų - po pakėlimo be implantacijos randai paprastai susiformuoja gražesni (jei organizmas, aišku, neformuoja keloidų) ir mažesni. Įdėjus implantą, odos tempimas didesnis, automatiškai audinių randėjimas didesnis.
Vienas iš kartais taikomų būdų, siekiant išvengti didelių randų - iš pradžių daryti tik pakėlimą be implantacijos ir susiformavus randeliams, implantuoti.
Vienas iš kartais taikomų būdų, siekiant išvengti didelių randų - iš pradžių daryti tik pakėlimą be implantacijos ir susiformavus randeliams, implantuoti.
tad suabejojau, nes pas mane mesos yra . sake padarytu uz 4000 lt.. kaip buvusiai klientei .. tipo jeigu pasirodys, kad jos nepilnos, bent po metu, kol randai susitvarkys tada galima deti implantus