Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(Dovidenija @ 2011 02 01, 19:12)
Sveikos  4u.gif

Norejau paklausti tu, kurios jau daresi pakelimo operacija, kiek sumazeja ir ar sumazeja krutines dydis po op? Dabar pas mane kazkur C/D dydis, kazkaip nebesinori, kad dar mazetu labai, o silikono detis irgi nenoriu  blush2.gif

Mano buvo labai dideli, tai dydis tikrai sumažėjo, bet taip jau reikėjo.
Jei taviškiai viduje ne tušti, tai gal ir nepakis dydis, na nebent truputį, čia reikėtų, kad atsakytų tos, kurių dydžiai panašūs prieš op buvo.

Sveikos

aš jau lakstau, beveik neskauda, ant pilvo dar nemiegu, bet ant šono jau laisvai smile.gif
Galutinis rezultatas dar neaiškus, dar anksti apie tai kalbėti
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 02 16, 17:15)
Sveikos

aš jau lakstau, beveik neskauda, ant pilvo dar nemiegu, bet ant šono jau laisvai  smile.gif
Galutinis rezultatas dar neaiškus, dar anksti apie tai kalbėti

O kaip bendras rezultatas, ar patenkinta, ar to tikėjaisi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 18, 18:52)

Kol kas tenkina, papai stovi kaip silikoniai biggrin.gif , bet tai tik dabar, kuo toliau, tuo jie taps minkštesni, pasmuks žemiau, vienu žodžiu galutinis rezultatas dar toli gražu neaiškus. Bet aš ir nesiekiau tobulumo (,)(,), man svarbu buvo dydis, tą aš gavau, sumažino gal 3 gal 4 dydžiais
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2011 02 18, 18:52)

Kol kas tenkina, papai stovi kaip silikoniai biggrin.gif , bet tai tik dabar, kuo toliau, tuo jie taps minkštesni, pasmuks žemiau, vienu žodžiu galutinis rezultatas dar toli gražu neaiškus. Bet aš ir nesiekiau tobulumo (,)(,), man svarbu buvo dydis, tą aš gavau, sumažino gal 3 gal 4 dydžiais
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

gal bruksteltumet pora zodeliu apie tai, kaip gyja randai?
Gal ka patarsit, - kaip priziureti, kuo tepti efektyviau.

Buciau labai dekinga smile.gif

Pati mastau operuotis keliu metu begyje, bet turbut kaip ir visas, neramina tie atsirasiantys randeliai. Pati sau sakau, kad blogiau jau nebus, bent jau forma bus grazi. Ex, taip svajoju apie suknutes ant sleikuciu smile.gif
"
Ar igyvendinote savo "garderobines" svajones? Ar jauciates grazesnes? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(-Nika- @ 2011 02 28, 12:21)
Sveikos, mergaites,

gal bruksteltumet pora zodeliu apie tai, kaip gyja randai?
Gal ka patarsit,  - kaip priziureti, kuo tepti efektyviau.

Buciau labai dekinga smile.gif

Pati mastau operuotis keliu metu begyje, bet turbut kaip ir visas, neramina tie atsirasiantys randeliai. Pati sau sakau, kad blogiau jau nebus, bent jau forma bus grazi. Ex, taip svajoju apie suknutes ant sleikuciu smile.gif
"
Ar igyvendinote savo "garderobines" svajones? Ar jauciates grazesnes? smile.gif

Praėjo dar tik trys savaitės, tai nelabai ką galiu patarti, kol kas viskas gyja puikiai. Pradėsiu tepti už savaitės su dermatixu

Taip blogai, kaip buvo pas mane, nežinau ar dar kam gali būti, todėl bet kokie randai po op manęs visiškai negąsdina.
Patarčiau ryžtis tokia op tik tuomet, jei jau tikrai visiškai negali su dabartiniu vaizdu gyventi, nes ne visuomet viskas klojasi taip puikiai kaip norėtųsi.

Šiuo metu esu laiminga, kaip bus toliau - nežinau, pagyvensim, pamatysim. Lengviau vaikščioti, miegoti ir kvėpuoti rolleyes.gif
Atsakyti
kutuce, o ne tu dareisi vienu metu ir pakėlimo operaciją ir operavaisi tuo pačiu fibroadenomas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 28, 22:06)
kutuce, o ne tu dareisi vienu metu ir pakėlimo operaciją ir operavaisi tuo pačiu fibroadenomas? rolleyes.gif

Taip aš rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 02 28, 22:16)
Taip aš  rolleyes.gif

Ar sklandžiai praėjo? rolleyes.gif
Atsakyti
Kutuce, aciu uz atsakyma.

Sandrute, Ramashka, Supermazute, - bukit geros, jei dar cia lankotes, parasykit, kaip jums sekasi, ar nenusivylet? Gal kazko visai nesitikejot. Kokia nauda is operacijos visos suprantam ir apie tai svajojam, o kas buvo ne taip, kaip planavot?
Patarkit, pasidalinkit, jei nesunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 28, 23:17)
Ar sklandžiai praėjo? rolleyes.gif

Kiek žinau - taip smile.gif , tik po op ta vieta buvo mėlyna mėlyna biggrin.gif

QUOTE(-Nika- @ 2011 03 01, 09:34)
Kutuce,  aciu uz atsakyma.

Sandrute, Ramashka, Supermazute,  - bukit geros, jei dar cia lankotes, parasykit, kaip jums sekasi, ar nenusivylet? Gal kazko visai nesitikejot. Kokia nauda is operacijos visos suprantam ir apie tai svajojam, o kas buvo ne taip, kaip planavot?

Pritariu, tikrai būtų smagu išgirsti merginų atsiliepimus. Juk ne visuomet viskas baigiasi idealiai, tam ir skirta ši tema, kad merginos viską žinotų.
Bet manau, kad jei kam ir nepasisekė, tai tikrai nenori to pripažinti.
Todėl ir sakau, kad prieš darydamos op, labai gerai pagalvokite ar jums to reikia.
Aš dar negaliu nieko gero pasakyti, kol kas vaizdas manęs dar nežavi, bet ir anksti kažką kalbėti, reikia išlaukti.
Pačiai lengviau, bet mano ir buvo jie už galvą didesni
Atsakyti
QUOTE(-Nika- @ 2011 03 01, 10:34)
Kutuce,  aciu uz atsakyma.

Sandrute, Ramashka, Supermazute,  - bukit geros, jei dar cia lankotes, parasykit, kaip jums sekasi, ar nenusivylet? Gal kazko visai nesitikejot. Kokia nauda is operacijos visos suprantam ir apie tai svajojam, o kas buvo ne taip, kaip planavot?

Sveikutės,
Po poros savaičių bus jau tris mėn po OP. Esu labai patenkinta rezultatais. thumbup.gif Tikrai nesigailiu dėl nieko. Aišku randeliai matosi, bet aš žinojau apie tai prieš OP ir tai man pasirodė mažesnė blogybė, nei nutysę papuliai. Dabar du kart per dieną tepu juos dermatix. Tikiuosi, kad su laiku randeliai darysis blankesni.

Papildyta:
Aš taip pat norėčiau merginų paklausti apie randelius. Ar labia jus nervina? Ką naudojate tepaliukus ar pleistriukus? Kiek laiko reikėtų juos naudot? Gal po kokių 3 mėn nebėra prasmės?
Atsakyti
Sveikos mano op daryta sausio mėn. esu labai patenkinta, neturiu nusiskundimų, skausmas buvo nedidelis. Randelių su nieko netepu, net susimąsčiau dabar, nes gydytojas nieko neminėjo.
Bet dabar esu laiminga.
Atsakyti