Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 21, 13:24)
svekos, damos  smile.gif  radau toki vaizdeli, kaip galima pakelti krutine be operaciju  thumbup.gif  tik nezinau, ar tai galima nusipirkti lietuvoje. smagaus ziurejimo wink.gif

Mano papam reikėtų penkių tokių pleistrų, nes vienas tai tikrai neišlaikytų lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, norėjau paklaust, ką jūs naudojat nuo randų? Pleistriukus ar tepaliuką? Kas jums labiau patinka? Daktaras man davė pleistrų, tai pradėjau juos klijuotis, bet man kažkaip nepatinka jie. Nepatogu, niežti, badosi krašteliai. Be to užtrunku kol viską apsiklijuoju. verysad.gif Tai dabar nusipirkau daktaro rekomenduotą tepaliuką Dermatix, su juo kažkaip patogiau, pasitepi, palauki kol nudžius ir viskas. thumbup.gif Tik kainelė nemaža, bet ką padarysi, kai reikia. Dėl efektyvumo, tai daktaras sakė skirtumo nėra, tiek pleistrai, tiek tepalas veikia vienodai.
Norėčiau sužinot ką jūs naudojote ar naudojat.
Atsakyti
QUOTE(ramashka2010 @ 2011 01 22, 14:19)
Merginos, norėjau paklaust, ką jūs naudojat nuo randų? Pleistriukus ar tepaliuką? Kas jums labiau patinka? Daktaras man davė pleistrų, tai pradėjau juos klijuotis, bet man kažkaip nepatinka jie. Nepatogu, niežti, badosi krašteliai. Be to užtrunku kol viską apsiklijuoju.  verysad.gif  Tai dabar nusipirkau daktaro rekomenduotą tepaliuką Dermatix, su juo kažkaip patogiau, pasitepi, palauki kol nudžius ir viskas.  thumbup.gif  Tik kainelė nemaža, bet ką padarysi, kai reikia. Dėl efektyvumo, tai daktaras sakė skirtumo nėra, tiek pleistrai, tiek tepalas veikia vienodai.
Norėčiau sužinot ką jūs naudojote ar naudojat.

Man kolkas to nereikia, bet jei reiktų tepčiau tamanų arba erškėtrožių aliejumi, jie nuo randų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 01 21, 16:33)
Mano papam reikėtų penkių tokių pleistrų, nes vienas tai tikrai neišlaikytų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ale kažkaip man neaiškiai. juk pakėlus už odos, kas gautusi...O čia taip stačiai ir oda gražiai ir forma rolleyes.gif mistika kažkokia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikolaitiene @ 2011 01 24, 12:03)
lotuliukas.gif ale kažkaip man neaiškiai. juk pakėlus už odos, kas gautusi...O čia taip stačiai ir oda gražiai ir forma rolleyes.gif mistika kažkokia cool.gif

Tai čia ir skirta turbūt tokiems mažyčiams, kurie vos vos pasmukę, o ne mūsiškiams lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norejau paklausti tu, kurios jau daresi pakelimo operacija, kiek sumazeja ir ar sumazeja krutines dydis po op? Dabar pas mane kazkur C/D dydis, kazkaip nebesinori, kad dar mazetu labai, o silikono detis irgi nenoriu blush2.gif
Atsakyti
Labas, norejau paklausti, o kiek gi kainuoja tas krutu pakelimas, vilniuje?
Atsakyti
Aš jau mažapapė ax.gif
OP vykusi. Tikrasis vaizdas bus po poros mėnesių, kol kas viskas sutvarstytas, dydis nemažas, maždaug D bus smile.gif , kaip ir norėjau rolleyes.gif
Operavo pirmadienį, šiandien gyvenu be nuskausminamųjų. Sunku tik miegoti, visa kita smulkmenos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 02 10, 15:29)
Aš jau mažapapė  ax.gif
OP vykusi. Tikrasis vaizdas bus po poros mėnesių, kol kas viskas sutvarstytas, dydis nemažas, maždaug D bus  smile.gif , kaip ir norėjau  rolleyes.gif
Operavo pirmadienį, šiandien gyvenu be nuskausminamųjų. Sunku tik miegoti, visa kita smulkmenos  smile.gif

Nuosirdziausi sveikinimai kutuce ir lauksiu foto i skype 4u.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 02 10, 14:29)
Aš jau mažapapė  ax.gif
OP vykusi. Tikrasis vaizdas bus po poros mėnesių, kol kas viskas sutvarstytas, dydis nemažas, maždaug D bus  smile.gif , kaip ir norėjau  rolleyes.gif
Operavo pirmadienį, šiandien gyvenu be nuskausminamųjų. Sunku tik miegoti, visa kita smulkmenos  smile.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Merginos, ar būtų galimybė pamatyti jūsų pasiekimus po operacijos, ar rodotės viena kitai tik tos kurios pasidariusios OP? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2011 02 10, 18:47)
Nuosirdziausi sveikinimai kutuce ir lauksiu foto i skype 4u.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif

Dėkui, būtinai, kai tik vaidas kiek pagerės, nes dabar tai doh.gif
Plius tas virusas kamuoja mane, geriu geležį, nes labai silpnumą jaučiu

QUOTE(ernesin @ 2011 02 10, 23:22)
Dideliausi sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Merginos, ar būtų galimybė pamatyti jūsų pasiekimus po operacijos, ar rodotės viena kitai tik tos kurios pasidariusios OP? blush2.gif

Dėkui
Albumo jokio neturime.
Savo papulius albume drįsčiau rodyti tik tada, kai vaizdas būtų jau kiek gražesnis, nes jei įmesčiau dabartinį vaizdą, tai žmonės gaut infarktą.
Be to, kol kas jie su tvarsčiais, pati dar normaliai nieko nemačiau, kiek gydytojas per veidrodėlį parodė
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 02 10, 15:29)
Aš jau mažapapė  ax.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai! 4u.gif

Atsakyti