Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(kutuce @ 2011 01 12, 15:54)
Dėkui už palaikymo žodžius, bandau save ramint, gaunasi neblogai. Sakau, nėra čia ko bijoti, užmigsi, o kai atsikelsi skaudės  lotuliukas.gif

Klausimukas, turiu susirgti MM šiandien arba ryt, kaži ar neatmes mano op gydytojas jei jos dar nebus pasibaigę, arba sakykim prasidės penktadienį  unsure.gif , nes op planuojama pirmadienį. Bijau jo klaust, kad neatsakytų, nes kitas op laikas būtų tik po kokių dviejų mėn. (dėl mano asmeninių priežasčių)

Aš save taip pat raminau, nieko čia tokio, užmigsiu ir atsibusiu jau sutvarkyta ir graži. tongue.gif
Žinok man pabudus visiškai neskaudėjo, nes vis dar vaistai, narkozė veikė. Bet nakčiai dar nuskausminamųjų ir antibijotikų suleido. Pradėjau kažką jaust tik kitą dieną, bet nepasakyčiau, kad tai buvo kažkoks baisus skausmas, jautri krūtinė ir tiek, visai normaliai jaučiaus ir darbavaus namuose po truputį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramashka2010 @ 2011 01 12, 18:47)
Aš save taip pat raminau, nieko čia tokio, užmigsiu ir atsibusiu jau sutvarkyta ir graži. tongue.gif
Žinok man pabudus visiškai neskaudėjo, nes vis dar vaistai, narkozė veikė. Bet nakčiai dar nuskausminamųjų ir antibijotikų suleido. Pradėjau kažką jaust tik kitą dieną, bet nepasakyčiau, kad tai buvo kažkoks baisus skausmas, jautri krūtinė ir tiek, visai normaliai jaučiaus ir darbavaus namuose po truputį.  smile.gif

Kažkaip skausmo visai nebijau, ns žinau, kad norint pasiekti tikslo, nuo skausmo niekur nedingsiu, taip, kad aš esu jam pasiruošus smile.gif

O tai apie mmm niekas man nieko nepasakys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 01 12, 14:54)
Klausimukas, turiu susirgti MM šiandien arba ryt, kaži ar neatmes mano op gydytojas jei jos dar nebus pasibaigę, arba sakykim prasidės penktadienį  unsure.gif , nes op planuojama pirmadienį. Bijau jo klaust, kad neatsakytų, nes kitas op laikas būtų tik po kokių dviejų mėn. (dėl mano asmeninių priežasčių)

Negalima operuotis per MM ir nerekomenduojama, siūlyčiau susiskambinti su gydytoju ir pasakyti unsure.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės, aš jau po op. Šiandien jau važiuoju namo. Dariausi pas Gelžinį. Viskas puikiai dabar bereikia pamatyti rezultatą.
Skausmo didelio ir nepakeliamo tikrai nėra, kažkoks maudimas ir tiek. Po narkozės gal kiek sunkiau buvo, bet visumoj viskas super. Personalas dirba be priekaištų.
kutuce, per mm tikrai nedaro op. Skambinkis savo daktarui.
Sėkmės visoms.
Atsakyti
QUOTE(laperik @ 2011 01 13, 09:38)
sveikos, mergaitės, aš jau po op. Šiandien jau važiuoju namo. Dariausi pas Gelžinį. Viskas puikiai dabar bereikia pamatyti rezultatą.
Skausmo didelio ir nepakeliamo tikrai nėra, kažkoks maudimas ir tiek. Po narkozės gal kiek sunkiau buvo, bet visumoj viskas super. Personalas dirba be priekaištų.
kutuce, per mm tikrai nedaro op. Skambinkis savo daktarui.
Sėkmės visoms.

Sveikinu su pasikeitimais ir baltai pavydžiu 4u.gif

Nuraminai, dėl skausmo, tikiu, kad jis ir man nebus labai didelis

O mano op atidėjo, nes dar ir dabar nesergu
Nežinau kada operuos, reik laukt, kuomet atras laisvą skylę, nes ir su onkologu laiką reik derinti verysad.gif , liūdna juodai
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 01 14, 22:18)
O mano op atidėjo, nes dar ir dabar nesergu
Nežinau kada operuos, reik laukt, kuomet atras laisvą skylę, nes ir su onkologu laiką reik derinti  verysad.gif , liūdna juodai

Nenusimink, o op laiką derink iš karto po mm, jei nesigaus po šitų, tada po kitų, nes fibroadenomos operacijai toks laikas pats geriausiai, mažiausiai pabrinkę audiniai būna ir lengviausia operciją be priekaištų atlikti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 01 14, 23:08)
Nenusimink, o op laiką derink iš karto po mm, jei nesigaus po šitų, tada po kitų, nes fibroadenomos operacijai toks laikas pats geriausiai, mažiausiai pabrinkę audiniai būna ir lengviausia operciją be priekaištų atlikti wink.gif

Ai, jau susitaikiau, nors dūšioje lengvai prišikta biggrin.gif .
Pati gerai pagalvojau, kad jei sirgčiau, tai nesinorėtų po op galvoti dar ir apie klyno reikalus.
Pagrindinė priežastis kodėl neoperuoja: padidėja kraujavimas. Op didelės apimties, jei keturias valandas gulėsiu ant stalo ir dar padidės kraujavimas, paplūsiu kraujais operacinėj doh.gif , logiška.
Ketvirtadienį skambinsiu ir tarsimės
Dabar svarbiausia aplamai sulaukti mm doh.gif . Neturėčiau būt nestuke.gif , bet jau prisigalvojau per šitą laukimą visko.
Atsakyti
Sveikutes,

Kaip smagu skaityti, kad jusu gretos vis dideja smile.gif As taip pavydziu ax.gif

Sakykit, gal galetumet atsiusti nuotrauku i lina686@super.lt? Butu labai fainai realiai pamatyti skirtumus pries ir po, kas jau daresi smile.gif

Buciau be galo dekinga ir galbut butent tai man ir padetu iki galo apsispresti, nes jau naktimis nebemiegu - vien apie tai ir galvoju doh.gif
Atsakyti
laba mergaites ,dziaugiuosi kokios jus ryztingos ,as irgi planuoju operacija tik niekaip neapsisprendziu pas ka operuotis,galvoju apie Papecki Kaune smile.gif
Atsakyti
svekos, damos smile.gif radau toki vaizdeli, kaip galima pakelti krutine be operaciju thumbup.gif tik nezinau, ar tai galima nusipirkti lietuvoje. smagaus ziurejimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 21, 13:24)
svekos, damos  smile.gif  radau toki vaizdeli, kaip galima pakelti krutine be operaciju  thumbup.gif  tik nezinau, ar tai galima nusipirkti lietuvoje. smagaus ziurejimo wink.gif

Geras thumbup.gif
Papildyta:
Tik kažin ar neskauda po to nuiminėjant tą pleistrą, ir nekenkia odai, kuri susiraukšlėja po juo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 01 21, 13:32)
Geras thumbup.gif
Papildyta:
Tik kažin ar neskauda po to nuiminėjant tą pleistrą, ir nekenkia odai, kuri susiraukšlėja po juo rolleyes.gif

tikrai, kad geras lotuliukas.gif na, nemanau, kad turetu skaudeti, nes moteru krutine nera plaukuota biggrin.gif man dar neaktualu krutines pakelimas, bet pamacius sita video, negalejau nepasidalinti su tom, kurioms tai aktualu 4u.gif siaip labai idomu ar tas pleistras patikimas, nes po to gali vaikscioti su viena nukarusia krutim doh.gif
Atsakyti