QUOTE(kutuce @ 2011 01 12, 15:54)
Dėkui už palaikymo žodžius, bandau save ramint, gaunasi neblogai. Sakau, nėra čia ko bijoti, užmigsi, o kai atsikelsi skaudės
Klausimukas, turiu susirgti MM šiandien arba ryt, kaži ar neatmes mano op gydytojas jei jos dar nebus pasibaigę, arba sakykim prasidės penktadienį , nes op planuojama pirmadienį. Bijau jo klaust, kad neatsakytų, nes kitas op laikas būtų tik po kokių dviejų mėn. (dėl mano asmeninių priežasčių)
Klausimukas, turiu susirgti MM šiandien arba ryt, kaži ar neatmes mano op gydytojas jei jos dar nebus pasibaigę, arba sakykim prasidės penktadienį , nes op planuojama pirmadienį. Bijau jo klaust, kad neatsakytų, nes kitas op laikas būtų tik po kokių dviejų mėn. (dėl mano asmeninių priežasčių)
Aš save taip pat raminau, nieko čia tokio, užmigsiu ir atsibusiu jau sutvarkyta ir graži.
Žinok man pabudus visiškai neskaudėjo, nes vis dar vaistai, narkozė veikė. Bet nakčiai dar nuskausminamųjų ir antibijotikų suleido. Pradėjau kažką jaust tik kitą dieną, bet nepasakyčiau, kad tai buvo kažkoks baisus skausmas, jautri krūtinė ir tiek, visai normaliai jaučiaus ir darbavaus namuose po truputį.