QUOTE(ramashka2010 @ 2010 12 20, 19:25)
Dėkui dėkui,
Mano vienas dar ir didesnis bei daugiau pasmukęs buvo. Dieną prieš OP su MB padarėm fotosesiją, tai negalėjau patikėt, kad nuotraukoje dar baisiau atrodė, nei prieš viedrodį žiūrint. Siaubas
Dabar visai, kitas reikalas, jau dabar patinimas lyg ir atslūgsta po truputį, nebėra tokie kieti. Tikiuosi, kad ir po to nebus tušti, o putloki. Vis gi nereikalinga oda pašalinta.
MB parodžiau, o ten per krūtinę tvarstis priklijuotas, tai tas ir klausia, ar čia tas tvarstis prilaiko, sakau ne, brangusis, jie dabar patys laikysis. Tai sako, tikrai panaši į silikoninę. Jis gi pas mane kitokios krūtinės ir nematė. Pas mane ji nuo pat jaunų dienų nusmukus. Kai tik užaugo, tai ir nutyso.
Užtat dabar kokia aš laiminga
Paskui mergaitės, kas jau po OP gal galėsim nuotraukėlėm prieš ir po apsikeist?
Tikrai nebus tokia kai buvo prieš OP tai faktas, bet visas patinimas atslūgs maždaug po poros mėnesių ir tada galėsi vertinti formą, dar pati krūtinė šiek tiek pasmuks, kad pasislėptų po krūtimi randeliai, bei pavažiuos į priekį, aišku bus putlesnė, bet tikrai ne tokia kaip dabar, dar šiek tiek sumažės...o foto visada išryškina trūkumus, aš ta irgi pastebėjau. Manau verta būtų sukūrti kokį mūsų asmeninį albumą, nes pasigražinusių mergaičių tik daugėja
. Gal kas apsiimtų kūryba pvz. į fotkį
Mokėti laukti atpildo reiškia mokėti džiaugtis dabartimi net ir tuojau pat negavus, ko nori.