QUOTE(supermazute @ 2010 12 02, 18:51)
cicciolina kur pradingai? Kaip jautiesi???
Labuka
Mano mazius pietu tik po val pamiega, o vakare kartu su mumis pradejo eit miegot 11 val. tai visai nebeturiu kada prie kompo prisest
Jauciuos tai as gerai, tik niekaip pleistru nenusiperku nuo randu, bet itariu reikia palaukt kol nukris visi sasiukai ir tik tada galima juos klijuot ar klystu? Kada tu pradejai naudot?
O kaip tavo papuliukai?
QUOTE(dezy @ 2010 12 02, 18:57)
merginos patarkit ,
krutu pakielima ir pilvo plastika geriau daryti viska per viena OP ar atskirai ?
krutu pakielima ir pilvo plastika geriau daryti viska per viena OP ar atskirai ?
As tai galvoju, kad gyd nesutiktu viska vienu kartu daryt, nes isivaizduok: mano operacija truko 4 val., o kur dar pilvo plastika . Itariu per didelis kruvis ir gydytojui ir tau butu, bet cia tik mano asmenine nuomone
QUOTE(GitaZ @ 2010 12 03, 20:26)
Labas. Gal kas paskutiniu metu, t.y. per paskutini pusmeti Vilniaus onkologiniame daretes krutu pakelimo operacija? Gal galit pasakyti, kiek tai galetu kainuoti, koks gydytojas tai atlieka profesionaliausiai, kokie atsiliepimai? Dekinga:D
Kiek as zinau, tai daro, nes gi buna po kruties vezio operaciju daro krutu pilna rwkonstrukcija ar kaip ten? Tai ir pakelimas jiems nieku darbas.
Zinoma jie ne plastikai