Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(kutuce @ 2010 11 24, 11:01)
Supermazute, parasiau tau i az mirksiukas.gif

Ačiū, gavau ir atrašiau 4u.gif

o dėl pasmukimo, tai 25 nėra didelis, pas mane buvo 23,5 ir 24 cm, iki 25 cm skaitosi vidutinis mirksiukas.gif , vat jei 29-30 m tai jau nieko gero schmoll.gif, tada reiktų sunerimti dėl spenelių jautrumo verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,prisijungiau prie jusu,kad patartumet pas koki chirurga del krutu pakelimo ir sumazinimo geriausiai kreiptis. rolleyes.gif Patogiausiai butu Vilniuje.Seniai masčiau apie tokia operacija,bet vien mastyt permazai reikia judėti i prieki,rinkti informacija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dezy @ 2010 11 26, 00:51)
Sveiki,prisijungiau prie jusu,kad patartumet pas koki chirurga del krutu pakelimo ir sumazinimo geriausiai kreiptis. rolleyes.gif Patogiausiai butu Vilniuje.Seniai masčiau apie tokia operacija,bet vien mastyt permazai reikia judėti i prieki,rinkti informacija.  smile.gif

Pasiskaityk mūsų temą atidžiai, o tada susidarysi nuomonę apie chirurgus ir išsirinksi mirksiukas.gif
Atsakyti
na va paskaičiau.Sužinojau daug naujos man informacijos smile.gif .Dabar tik liko numest svori blush2.gif ir pavasari tikrai žadu darytis op.Tikiuosi iki vasaros viskas man užgis.

p.s. o jai pavyzdžiui daryti op kovo menesi ,tai kada geriausiai butu i konsultacija nuvažiuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dezy: 27 lapkričio 2010 - 00:20
QUOTE(supermazute @ 2010 11 26, 20:21)
Pasiskaityk mūsų temą atidžiai, o tada susidarysi nuomonę apie chirurgus ir išsirinksi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(dezy @ 2010 11 27, 00:19)
na va paskaičiau.Sužinojau daug naujos man informacijos  smile.gif  .Dabar tik liko numest svori  blush2.gif ir pavasari tikrai žadu darytis op.Tikiuosi iki vasaros viskas man užgis.

p.s. o jai pavyzdžiui daryti op kovo menesi ,tai kada geriausiai butu  i konsultacija nuvažiuot?

kada nori tada važiuok, bet labai anksti nerekomenduoju, nes paskui, labai sunku laukti. Geriausia, kai jau apsisprendi operuotis, nuvažiuoji ir iškarto planuojat operacijos datą mirksiukas.gif
Aš važiavau daug anskčiau, todel dabar labai sunku laukti, bet važiavau, nes man reikėjo išsamesnės infotmacijos, mane atvejis sudėtingensis dėl krūtų dydžio ir firbroadenomos
Atsakyti
Sveikutes, kaip reikaliukai jums del randuku?
Man tai cray.gif negaliu ziureti... anksciau buvo kompleksas del (.)(.) dbr del randu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 11 27, 13:31)
Man tai  cray.gif negaliu ziureti... anksciau buvo kompleksas del (.)(.) dbr del randu  verysad.gif

Sveika
o tai labai didelis, stori ar kas su jais negerai?
Pries kiek laiko dareisi mazinima
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 11 27, 14:31)
Man tai  cray.gif negaliu ziureti... anksciau buvo kompleksas del (.)(.) dbr del randu  verysad.gif

Sunku spręsti, nes praėjo tik geras mėnuo po OP 4u.gif
O kas tau negerai ten? Kiek laiko praėjo po OP? g.gif
Pas ką dareisi, jei ne paslaptis? g.gif
Atsakyti
Man ziaurus po krutines apacia visur kitur, ok, nezinau kaip man cia taip gavosi, dariausi pries 2 metus pas T.A , persisiuvau pries metus, bet dar didesni gavosi, raudoni kaip slekai, platus, skaudus, kleoidiniai, nebezinau ka bedaryti,l jauciu niekas nepades, linkusi kaltinti savo organizma, bet idomu, kodel kitur siules sugijo gana normaliai..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 11 27, 19:33)
Man ziaurus po krutines apacia visur kitur, ok, nezinau kaip man cia taip gavosi, dariausi pries 2 metus pas T.A , persisiuvau pries metus, bet dar didesni gavosi, raudoni kaip slekai, platus, skaudus, kleoidiniai, nebezinau ka bedaryti,l jauciu niekas nepades, linkusi kaltinti savo organizma, bet idomu, kodel kitur siules sugijo gana normaliai..... unsure.gif

Bet tu matai g.gif
Vienu žodžiu turiu būti pasiruošus bet kam doh.gif

O kokia lazerių terapija g.gif ar bioptrono lempa, nors pastaroji geriausia iškarto po OP, praėjus nemažai laiko, nelabai jau kuo padės
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Seniai besilankiau pas jumis blush2.gif
Matau nauju mergaiciu prisijunge biggrin.gif
Kaip mano gydytojas sake: Lietuvaites daugiau krutingos nei kitu saliu moterys
Mano p. keiciasi su kiekviena diena. Ta rauksle apiekuria anksciau rasiau dingo thumbup.gif . Skausmo jau beveik visai nebejauciu. Praktiskai galiu miegot jau ir nat pilvo thumbup.gif ir vyrui jau grazu pasidare wub.gif
Kam nesakiau, kad pasidariau sia op.tai sako, kad ziauriai sukudau lotuliukas.gif
QUOTE(Kita @ 2010 11 27, 20:33)

O tu tas juosteles nuo randu klijavai?
Man ir skausmingiausias buvo apatinis randas, bet tai ir yra pats didziausias ir sunkiausiai gyjantis randas.
O tu nepergyvenk taip del to rando, jo gi nesimato po krutine.

Supermazute komplimentai thumbup.gif labai grazi moteris naujajame atvare.

As tai jau noriu nauja liemenele pirkti, manau kad jau galima, man jau menuo praejo g.gif
Atsakyti
Niekas nebepades ir juosteles klijavau ir kremus tepiau, zadu dar syki persioperuoti, tikiuosi blogiau nebebus sad.gif doh.gif
Atsakyti