Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

Man kazkaip dzin tos strijos, turiu ir as ju, bet jos labai plonytes ir mazytes, kai papai atsistos, nelaibai matysis, o jei ir matysis - nesuksiu galvos, nes palyginti su tuo, kokie yra dabar mano "groziai" tai jokios strijos nebaisios biggrin.gif
Kai pasiziuriu, tai vemt vercia, idomu ar MB nesibjauri tuo vaizdu g.gif , sako, kad jam nerupi, bet man kazkaip sunku patiketi, nes vaizdelis tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2010 11 20, 22:03)
Man kazkaip dzin tos strijos, turiu ir as ju, bet jos labai plonytes ir mazytes, kai papai atsistos, nelaibai matysis, o jei ir matysis - nesuksiu galvos, nes palyginti su tuo, kokie yra dabar mano "groziai" tai jokios strijos nebaisios  biggrin.gif
Kai pasiziuriu, tai vemt vercia, idomu ar MB nesibjauri tuo vaizdu  g.gif , sako, kad jam nerupi, bet man kazkaip sunku patiketi, nes vaizdelis tai  doh.gif

Nesutinku su tavim schmoll.gif . Aišku, man irgi labai svarbu buvo pasikelti krūtinė, bet tos mano gilios strijos tikrai gyvent neduoda, nes tikrai gadina visą vaizdą, būtent per jas krūtinė tose vietose atrodo per tuščia, dėl tos priežasties net pats chirurgas pasiūlė leistis riebalus, bet vargu ar aš to noriu...vėl OP, vėl būklė po narkozės bei pati narkozė, vėl gijimo periodas, o kur garantijos, kad visi riebalai prigys??? g.gif blink.gif doh.gif Ai galėčiau kalbėti be galo be krašto...tik kas iš to? doh.gif

P.S. o kadangi manasis išvis buvo nusiteikęs prieš OP doh.gif , nes atseit jam buvo gražiau (jis taip teigia, dėl to, kad vertino jog mano krūtys suglebo, nes maitinau vaikus, dėl nėštumo ir t.t.būtent dėl to jis jas tokias ir mylėjo, o dabar tipo nemylės, nes jam tai nenatūralu... doh.gif , bet jau apsipranta su ta mintim, nors emocijų ir nerodo doh.gif ), tai išvis manęs visa ta situacija nežavi... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supermazute: 21 lapkričio 2010 - 18:53
QUOTE(supermazute @ 2010 11 21, 18:50)
Nesutinku su tavim schmoll.gif . Aišku, man irgi labai svarbu buvo pasikelti krūtinė, bet tos mano gilios strijos tikrai gyvent neduoda, nes tikrai gadina visą vaizdą, būtent per jas krūtinė tose vietose atrodo per tuščia, dėl tos priežasties net pats chirurgas pasiūlė leistis riebalus, bet vargu ar aš to noriu...vėl OP, vėl būklė po narkozės bei pati narkozė, vėl gijimo periodas, o kur garantijos, kad visi riebalai prigys??? g.gif  blink.gif  doh.gif  Ai galėčiau kalbėti be galo be krašto...tik kas iš to? doh.gif

P.S. o kadangi manasis išvis buvo nusiteikęs prieš OP doh.gif , nes atseit jam buvo gražiau (jis taip teigia, dėl to, kad vertino jog mano krūtys suglebo, nes maitinau vaikus, dėl nėštumo ir t.t.būtent dėl to jis jas tokias ir mylėjo, o dabar tipo nemylės, nes jam tai nenatūralu... doh.gif , bet jau apsipranta su ta mintim, nors emocijų ir nerodo doh.gif ), tai išvis manęs visa ta situacija nežavi... verysad.gif

Pala. pala, as kazko nesuprantu, ar tavo krutine virsuje del striju neatrodo pilna g.gif
Kazkaip idomiai cia, jei jos yra ispustos, vistiek matosi strijos?
Blyn, kaip noreciau pamatyt tavo krutu foto, bet aisku, sansu tikriausiai nera. Nes mane domina tas vaizdas po visko, aisku domina ir vaizdas prie viska, bet pati turiu striju, tai idomu ar nebus po to tas pats kas ir pas tave g.gif . Nors mano krutys man kelia dideli diskomforta, as tikrai neapsigalvosiu, nes jos ziauriai dideles, man per sunku jas nesioti, tai manau, kad lai buna taip kaip bus.
O TB gal kiek bijo dar to galutinio rezultato. Maniskis man buvo uzmetes, kad tipo pasikelsiu papus ir leksiu pas bernus lotuliukas.gif , o tai sakau, mol su kabanciais tai jau negaliu lekt. Bet jis nesipriesina, nes mato, kad as vargstu su jais, ir juodai vargstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2010 11 21, 20:19)
Pala. pala, as kazko nesuprantu, ar tavo krutine virsuje del striju neatrodo pilna  g.gif
Kazkaip idomiai cia, jei jos yra ispustos, vistiek matosi strijos?
Blyn, kaip noreciau pamatyt tavo krutu foto, bet aisku, sansu tikriausiai nera. Nes mane domina tas vaizdas po visko, aisku domina ir vaizdas prie viska, bet pati turiu striju, tai idomu ar nebus po to tas pats kas ir pas tave g.gif . Nors mano krutys man kelia dideli diskomforta, as tikrai neapsigalvosiu, nes jos ziauriai dideles, man per sunku jas nesioti, tai manau, kad lai buna taip kaip bus.
O TB gal kiek bijo dar to galutinio rezultato. Maniskis man buvo uzmetes, kad tipo pasikelsiu papus ir leksiu pas bernus  lotuliukas.gif , o tai sakau, mol su kabanciais tai jau negaliu lekt. Bet jis nesipriesina, nes mato, kad as vargstu su jais, ir juodai vargstu  verysad.gif

Susirask mane per skype supermazute1 atsiųsiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien buvau konsultacijoje pas Roką Bagdoną, Klaipėdoje.
Sutarėm dėl OP datos gruodžio mėn. biggrin.gif Kaina bus 4500. Tyrimais turiu pasirūpinti pati. Spec liemenėlė sakė nebūtina, užtektų sportinio liemenuko be lankelių. Bet sakė jei noriu gali užsakyti. Tai net nežinau dabar ką daryt. Ar jūs visos su spec liemenukais buvot? Aš kainos nepaklausiau, kiek kažin jis kainuotų?
Perspėjo mane, kad liks randeliai, kad spenelis gali likti nejautrus. Bet tai manęs neišgasdono. Labiausiai bijau pačios OP, tiksliau narkozės.
Kaip ten yra, ar ant OP stalo pažadina ar prabundi jau palatoj. Girdėjau yra kažkokie vaistai palengvinantys atsigavimą pot narkozės. Gal kas žinote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 11 22, 10:19)
Susirask mane per skype supermazute1 atsiųsiu foto mirksiukas.gif

parasiau i az mirksiukas.gif

QUOTE(ramashka2010 @ 2010 11 22, 21:16)
Šiandien buvau konsultacijoje pas Roką Bagdoną, Klaipėdoje.
Sutarėm dėl OP datos gruodžio mėn.  biggrin.gif  Kaina bus 4500. Tyrimais turiu pasirūpinti pati. Spec liemenėlė sakė nebūtina, užtektų sportinio liemenuko be lankelių. Bet sakė jei noriu gali užsakyti. Tai net nežinau dabar ką daryt. Ar jūs visos su spec liemenukais buvot? Aš kainos nepaklausiau, kiek kažin jis kainuotų?
Perspėjo mane, kad liks randeliai, kad spenelis gali likti nejautrus. Bet tai manęs neišgasdono. Labiausiai bijau pačios OP, tiksliau narkozės.
Kaip ten yra, ar ant OP stalo pažadina ar prabundi jau palatoj. Girdėjau yra kažkokie vaistai palengvinantys atsigavimą pot narkozės. Gal kas žinote? g.gif

Del liemeneles esu 100 proc. tikra, kad ji butina. As ja pirkciau, keik ji bekainuotu, nemanau, kad tiks sportine.

O del spenelio nejautrumo tai man labai idomu, nenoreciau, kad jie liktu nejautrus blink.gif . Bet kai ziurejau per youtobe operavcijos vaizda, tai ten spenelio niekas neliecia, jis lieka nejudintas, tai kodel kazi gali jo jautrumas dingti g.gif , gal tik kuri laika buna nejautrus.
Mergaites, kurios jau po OP, kaip ten del tu speneliu
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2010 11 22, 22:42)
parasiau i az  mirksiukas.gif
Del liemeneles esu 100 proc. tikra, kad ji butina. As ja pirkciau, keik ji bekainuotu, nemanau, kad tiks sportine.

O del spenelio nejautrumo tai man labai idomu, nenoreciau, kad jie liktu nejautrus  blink.gif . Bet kai ziurejau per youtobe operavcijos vaizda, tai ten spenelio niekas neliecia, jis lieka nejudintas, tai kodel kazi gali jo jautrumas dingti  g.gif , gal tik kuri laika buna nejautrus.
Mergaites, kurios jau po OP, kaip ten del tu speneliu

Daktaras pats minėjo, kad spenelis yra tampomas, pakeliams, oreolė sumažinama
Atsakyti
QUOTE(ramashka2010 @ 2010 11 22, 22:36)
Daktaras pats minėjo, kad spenelis yra tampomas, pakeliams, oreolė sumažinama

Tai jis yra tampomas, pakeliamas, bet nenupjaunamas nuo pagrindines saknies. O aureoles sumazinimas nemanau, kad gali pakeisti spenelio jautruma.
Ai kaip bus taip, del sito dalyko tikrai neatsisakysiu savo svajones
Atsakyti
Taip, spenelyje pažeidžiama kraujotaka tik tuo atveju, jei yra l. didelis krūtų pasmukimas, kitu atveju spenelis grubiai tariant tikrai neatskiriamas nuo odos.
Kas skaitė įdėmiai mano postus, tai aš jau minėjau kaip galima išmatuoti krūtų pasmukimo lygį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 11 23, 14:11)
Taip, spenelyje pažeidžiama kraujotaka tik tuo atveju, jei yra l. didelis krūtų pasmukimas, kitu atveju spenelis grubiai tariant tikrai neatskiriamas nuo odos.
Kas skaitė įdėmiai mano postus, tai aš jau minėjau kaip galima išmatuoti krūtų pasmukimo lygį mirksiukas.gif

Skaiciau, bet nepamenu kazkodel g.gif .
Tai man sakes tuomet verysad.gif , nes mano ziauriai nukare.
Pasijungiau skype ir parasiau tau, priimk mane
Atsakyti
Reikia matuoti nuo raktikaulio iki spenelio. Norma yra apie 20cm. Pas mane yra 25cm. Tai gan nemažai pasmukę verysad.gif
Atsakyti
Supermazute, parasiau tau i az mirksiukas.gif
Atsakyti