Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(supermazute @ 2010 11 15, 19:38)
Taigi gana aiškiai išdėsčiau, kad buvo daug kraujosrūvų dėl kurių sudėtinga buvo atlikti OP, taipogi tai reikalavo daugiau laiko savaime suprantama... ax.gif

Aaa, o aš galvojau, kad kraujosrūvos atsiranda jau po OP blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 11 14, 19:32)
Pas mane irgi buvo besiformuojanti hemotoma ir papuliai žiauriai ištynę net mėlyni, bet pasėdėjau po lemoą Bioptron pro II ir viskas išsivaikščiojo, nereikėjo nieko traukt, nors daktaras abejojo, kad savaime praeis, kadangi tikrai buvo daug kraujosrūvų (dėl tos pačios priežasties ir op ėjo nevisai pagal planą ir laiką), bet kaip sakoma svarbiausia rezultatas bigsmile.gif

Man ir sake, kad isivaiksciot turetu, pasildyt liepe, bet as baile ir dar prisigalvojau apie uzdegima. Pagalvojau nutrauks skyscius ir paciai lengviau bus, bet labai mazai tu skysciu rado, nes dar kresuliukas nesuskystejo.
O dabar jau matau, kad melyne geltonuoja, reiskias issivakcios savaime.
Man tai ta liemenele jau atsibodo doh.gif diena nakti pastoviai doh.gif norisi seksy jau nusipirkt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2010 11 16, 22:55)
Man ir sake, kad isivaiksciot turetu, pasildyt liepe, bet as baile ir dar prisigalvojau apie uzdegima. Pagalvojau nutrauks skyscius ir paciai lengviau bus, bet labai mazai tu skysciu rado, nes dar kresuliukas nesuskystejo.
O dabar jau matau, kad melyne geltonuoja, reiskias issivakcios savaime.
Man tai ta liemenele jau atsibodo  doh.gif diena nakti pastoviai  doh.gif norisi seksy jau nusipirkt  wub.gif

O aš kaip tik ant tiek pripratau prie šio liemenuko, kad užsidedu jį diena ir taip saugiai jaučiuos? wub.gif Tiesa, ar tau cicciolina pasinaikino strijos, ar tų jų prieš OP neturėjai? g.gif
Atsakyti
Sveikos

ech, mazais zingsneliai ateina ir mano issvajotoji diena, kaip as jos laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 11 17, 12:11)
O aš kaip tik ant tiek pripratau prie šio liemenuko, kad užsidedu jį diena ir taip saugiai jaučiuos? wub.gif  Tiesa, ar tau cicciolina pasinaikino strijos, ar tų jų prieš OP neturėjai? g.gif

Turejau, bet strijos buvo negilios, o dabar tikrai nera, gal dar patine, nors lyg ir atsluges, tik po apacia kiekoka dar viskas, o virsus putlus, pilnas. Drauge sako, jei pamatytu pas kita tokia krutine, pagalvotu, kad silikoniniai blush2.gif
Manau, jei buvo ryskesnes, ju visiskai nepanaikinsi. O pas tave liko?
Papildyta:
QUOTE(kutuce @ 2010 11 17, 13:17)
Sveikos

ech, mazais zingsneliai ateina ir mano issvajotoji diena, kaip as jos laukiu  wub.gif

Geras tas laukimo periodas wub.gif Truputeli baugoka, bet kai pagalvoji, kokia grazia krutine turesi ir kaip viskas bus paprasta ir lengva wub.gif
Ne akimirkos dar nesigailejau, manau ir nesigailesiu thumbup.gif
Dar ilgai laukti liko?
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2010 11 17, 22:41)
Turejau, bet strijos buvo negilios, o dabar tikrai nera, gal dar patine, nors lyg ir atsluges, tik po apacia kiekoka dar viskas, o virsus putlus, pilnas. Drauge sako, jei pamatytu pas kita tokia krutine, pagalvotu, kad silikoniniai  blush2.gif
Papildyta:

Geras tas laukimo periodas  wub.gif Truputeli baugoka, bet kai pagalvoji, kokia grazia krutine turesi ir kaip viskas bus paprasta ir lengva  wub.gif
Ne akimirkos dar nesigailejau, manau ir nesigailesiu  thumbup.gif
Dar ilgai laukti liko?

Kaip tau faina 4u.gif , isivaizduoju koks nerealus vaizdas wub.gif
As po nauju metu, kai tik daktaras gales, gal sausio 10. Taip bijau, kad kas nesutrukdytu, o tas kazkas pvz. nestuke.gif doh.gif , bet gal ne, stengiuosi, kad to nebutu
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2010 11 17, 13:17)
Sveikos

ech, mazais zingsneliai ateina ir mano issvajotoji diena, kaip as jos laukiu  wub.gif

Ar tu jau buvai konsultacijoje?

Mano diena jau taip pat artėja. Pirmadienį jau važiuoju į konsultaciją.

Tikiuosi, kad ir man niekas nesutrukdys, nes taip noriu tos gražios krūtinės. Dabar toks nerimas ir baimė kirba, bet žinau, kaip bus gerai, kai viskas jau bus baigta.
Atsakyti
QUOTE(ramashka2010 @ 2010 11 18, 13:24)
Ar tu jau buvai konsultacijoje?

Mano diena jau taip pat artėja.  Pirmadienį jau važiuoju į konsultaciją.

Tikiuosi, kad ir man niekas nesutrukdys, nes taip noriu tos gražios krūtinės. Dabar toks nerimas ir baimė kirba, bet žinau, kaip bus gerai, kai viskas jau bus baigta.

Jau buvau. Mano situacija kiek kitokia, nes dar tos operacijos metu bus salinama fibroadenoma.
Dar zadu pas kita nuvaziuoti, ziuresiu, kuris labiau prie sirdies bus lotuliukas.gif

Sekmes tau, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2010 11 17, 23:41)
Turejau, bet strijos buvo negilios, o dabar tikrai nera, gal dar patine, nors lyg ir atsluges, tik po apacia kiekoka dar viskas, o virsus putlus, pilnas. Drauge sako, jei pamatytu pas kita tokia krutine, pagalvotu, kad silikoniniai  blush2.gif

Kai buvo ištynę, vaizdas buvo žymiai geresnis, o strijos buvo ir prieš tai, dabar irgi yra didelės ir tai mane nervina, gadina visą vaizdą, bet sakė jų visų neįmanoma panaikint ir išpjaut, nes jos pas mane labai gilios buvo... verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 11 18, 20:22)
Kai buvo ištynę, vaizdas buvo žymiai geresnis, o strijos buvo ir prieš tai, dabar irgi yra didelės ir tai mane nervina, gadina visą vaizdą, bet sakė jų visų neįmanoma panaikint ir išpjaut, nes jos pas mane labai gilios buvo... verysad.gif  doh.gif

Suprantu tave, bet vaizdas, kas bu vo pries tai nepalyginsi ane? tokius pinigelius sumokejus noretusi, kad butu nepriekaistingi papuliai g.gif
O as siandien ir radau kas man jau nelabai ima patikt. Po vienu papuliu randas labai jau negrazus, ten kur siule baigias tai odos rauksletumas gaunas, kazkaip labai jau negraziai atrodo, bet vis dar viliuos, kad pakris zemiau ir nesimatys.
Manau dar permazai laiko praejo, kad galima butu vertint blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, nepradėkite panikuoti dar taip anksti, išsilygins dar visos raukšlės. Esu turėjusi voko operaciją, atrodė randuota liksiu visam gyvenimui, o po keletos metų niekas net negali įžvelgti kuri akis siūta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2010 11 18, 23:47)
Suprantu tave, bet vaizdas, kas bu vo pries tai nepalyginsi ane? tokius pinigelius sumokejus noretusi, kad butu nepriekaistingi papuliai g.gif
O as siandien ir radau kas man jau nelabai ima patikt. Po vienu papuliu randas labai jau negrazus, ten kur siule baigias tai odos rauksletumas gaunas, kazkaip labai jau negraziai atrodo, bet vis dar viliuos, kad pakris zemiau ir nesimatys.
Manau dar permazai laiko praejo, kad galima butu vertint  blush2.gif

Sutinku, kad sumokėjus tokius pinigėlius norisi tobulumo,bet...o vaizdas iki op ir dabar tai nėr ko lygint lotuliukas.gif
QUOTE(ernesin @ 2010 11 19, 13:15)
Mergaitės, nepradėkite panikuoti dar taip anksti, išsilygins dar visos raukšlės. Esu turėjusi voko operaciją, atrodė randuota liksiu visam gyvenimui, o po keletos metų  niekas net negali įžvelgti kuri akis siūta mirksiukas.gif

strijos tikrai neišsilygins schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti