Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

Kaip faina jusu svajones jau issipilde...kaip as irgi noreciau, bet bijau, kad paves finansai unsure.gif O kazin ar butinai visa suma iskart reikia moketi? ax.gif

Einu pasiskaityti ka priraset, o tai daug klausimu turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistaziede @ 2010 11 03, 16:08)
Kaip faina jusu svajones jau issipilde...kaip as irgi noreciau, bet bijau, kad paves finansai  unsure.gif O kazin ar butinai visa suma iskart reikia moketi? ax.gif

Einu pasiskaityti ka priraset, o tai daug klausimu turiu  ax.gif

Žinau, kad galima ir išsimokėtinai
Atsakyti
Ir mano žinutė dingo, kur rašiau, kad būtų įdomu pamatyt prieš ir po nuotraukų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kutuce @ 2010 11 03, 16:19)

Pritariu
Atsakyti
QUOTE(ramashka2010 @ 2010 11 03, 17:01)
Ir mano žinutė dingo, kur rašiau, kad būtų įdomu pamatyt prieš ir po nuotraukų  unsure.gif

Keista tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 11 02, 17:34)
cicciolina kaip jautiesi? bigsmile.gif

Sveikutes 4u.gif

Kiekviena diena vis geriau, vienas papulis tik neramina, itariu skysciai renkas, nes labiau ji skauda ir melynes nepalyginsi su kitu, penktad perrisimui vaaziuoju, ziuresim siulus gal jau isims. Vienintelis bjaurus dalykas, kad ziauriai niezti, baigiu uzsikasyt smile.gif gyja reiskia smile.gif

As tai savo gyd sakiau, kad jis man dvejas plast op padare;
1; grazia krutine.
2; pastovia sypsena veide thumbup.gif

Supermazute, kaip tavo maziukas?
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2010 11 03, 16:19)

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai gera tema cia radau smile.gif

Pradejau ir as dometis sia operacija, kaip visada iskilo daug klausimu bet dauguma jau atsakiau jusu deka smile.gif

Planuoju pasiimti poros savaiciu atostogas ir pasidaryti OP. Norejau paklausti kas kiek laiko reikia lankytis pas gydytoja nes jei vaziuoti i Kauna darytis, paskui pas ta pati gydytoja ir apziurai reikia dar vazineti. As pati is Vilniaus. Darbo metu nelabai galesiu istrukti. O tos apziuros kainuoja?

Atsakyti
QUOTE(Deimantukas_ @ 2010 11 04, 12:40)
Sveikutes, labai gera tema cia radau  smile.gif

Pradejau ir as dometis sia operacija, kaip visada iskilo daug klausimu bet dauguma jau atsakiau jusu deka smile.gif

Planuoju pasiimti poros savaiciu atostogas ir pasidaryti OP. Norejau paklausti kas kiek laiko reikia lankytis pas gydytoja nes jei vaziuoti i Kauna darytis, paskui pas ta pati gydytoja ir apziurai reikia dar vazineti. As pati is Vilniaus. Darbo metu nelabai galesiu istrukti. O tos apziuros kainuoja?

Labbutis.

As neseniai operavausi, bet kadangi pati esu kauniete tai as dazniau vaziuoju persirisimui, bet cia tik pacioje pradzioje taip, veliau manau uztenka ir karta i men. O dar veliau manau paciai nebebus poreikio vazinet apziuroms, nes busi jau sugijus ir pamirsus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2010 11 03, 23:26)
Sveikutes  4u.gif

Kiekviena diena vis geriau, vienas papulis tik neramina, itariu skysciai renkas, nes labiau ji skauda ir melynes nepalyginsi su kitu, penktad perrisimui vaaziuoju, ziuresim siulus gal jau isims. Vienintelis bjaurus dalykas, kad ziauriai niezti, baigiu uzsikasyt  smile.gif  gyja reiskia  smile.gif

As tai savo gyd sakiau, kad jis man dvejas plast op padare;
1; grazia krutine.
2; pastovia sypsena veide  thumbup.gif

Supermazute, kaip tavo maziukas?

Man irgi kaupėsi skysčiai, viskas normalu nepergyvenk
Mažiukas nelabai, šiandien dar diagnozavo obstrukcinį bronchitą... verysad.gif
QUOTE(Deimantukas_ @ 2010 11 04, 12:40)
Sveikutes, labai gera tema cia radau  smile.gif

Sveika, aš irgi iš Vilniaus, važiavau tik kartą į konsultaciją, kur viską aptarėm, kas buvo neaikšu susirašėm mailais, po OP praleidau klinikoj 2 paras, prieš važiuojant į namus perrišo, su savim įdėjo pleistriukų, kur pati kasdien pakeisdavau, po to važiavau po 9 d. siūlių išsitraukt, dabar važiuosiu šį mėnesį 8 d. po to tik po 3 mėnesių, 6 mėnesių ir 12 m. Pirma konsultacija kainavo 50 Lt, vėliau viskas buvo įskaičiuota į kainą ir nereiks mokėt mirksiukas.gif Konsultacijos vyksta ir vakarais. Viskas suderinama mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, mergaitės vėl apleido forumiuką, nebesidalina įspūžiais verysad.gif
Cicciolina, kai sekasi? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Teisingai supermazute sakei, kad nereikia prieš laiko nieko kalbėt. Va ir prisikalbėjau. Apsiskelbiau, kad OP darysiu tik pas TA, o dabar greičiausiai viskas keičiasi. Pagaliau ir aš pradėjau judėt savo svajonės link. Užsirašiau konsultacijai Klaipėdoje pas Roką Bagdoną. Draugės draugė pieš porą sav. pasidarė pakėlimą pas jį ir liko labai patenkinta. Mokėjo 4500LT. Mes su MB aptarėm, kad per daug sudėtinga būtų iš Palangos į Kauną važinėt ir nutariu apsilankyt pas jį, žiūrėsiu kaip ten bus. g.gif
Atsakyti
supermazute ar patenkinta esi savo naująja krūtine? wink.gif
Atsakyti