Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(cicciolina @ 2010 10 30, 17:47)
Supermazute o kaip tu jauties, tau jau men praktiskai praejo?
Liemenele dar nesioji?
Mano tai ten kur drenai buvo tai kruvina dabar, o nusiimt negaliu  blush2.gif
Bet man tai skauda ziauriai is tikruju, Kai guliu tai nieko, bet tik kazka veikiu tai maudzia labai

Tu gulėk atsigulus ir nesitampyk, juk ką tik operavo, dar išsiskirs siūlės kokios, jei taip tampysies. Pailsėk keletą dienelių. Man rodos normalu, kad skauda šiek tiek
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2010 10 30, 15:18)
Nebutinai apie men., tik laikas turi buti toks, kad butu ciklo vidurys, jokiu dietu negalima laikytis, ir kontraceptiniu nevartot, ai ir dar vitaminu lyg.
O as kai konsultacijoj buvau, man buvo kaip tik ciklo galas, tai turejom lukterk kol prasirgsiu.

O, net nežinojau, kad prie ciklo taikytis reikia, bet pagalvojau, kad kažkaip reikia nureguliuot, kad krūtinė būtų ramybės būsenoj, nepabrinkus. Nežinau kaip man bus, pas mane mirena, tai mėnesinių visai nėra, bet krūtinė kartais pabrinksta, bet nereguliariai. Reik matyt stebėt dabar, vis tiek šioks toks ciklas vyksta.
Papildyta:
Liemenele dar nesioji?
Bet man tai skauda ziauriai is tikruju, Kai guliu tai nieko, bet tik kazka veikiu tai maudzia labai

O kas per drenai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramashka2010 @ 2010 10 30, 18:42)
O, net nežinojau, kad prie ciklo taikytis reikia, bet pagalvojau, kad kažkaip reikia nureguliuot, kad krūtinė būtų ramybės būsenoj, nepabrinkus. Nežinau kaip man bus, pas mane mirena, tai mėnesinių visai nėra, bet krūtinė kartais pabrinksta, bet nereguliariai. Reik matyt stebėt dabar, vis tiek šioks toks ciklas vyksta.
Papildyta:

O kas per drenai?  blink.gif

Nezinau ar mokesiu paaiskint, bet bandau.
Po op. krutu viduje palieka tokius vamzdelius, kurie iseina i isore (na tokie tipo minksti ilgi siaudeliai) pro juos iseina nereikalingas kraujas, kuris patenka i buteliukusi. Cia vadinasi valosi
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2010 10 30, 22:27)
Nezinau ar mokesiu paaiskint, bet bandau.
Po op. krutu viduje palieka tokius vamzdelius, kurie iseina i isore (na tokie tipo minksti ilgi siaudeliai) pro juos iseina nereikalingas kraujas, kuris patenka i buteliukusi. Cia vadinasi valosi 

Oho, o tai kada juos išima?
Atsakyti
QUOTE(ramashka2010 @ 2010 10 31, 11:45)
Oho, o tai kada juos išima?

Tai prieš išleidžiant iš ligoninės turėtų ir išimti mirksiukas.gif
Atsakyti
Liemenele dar nesioji?

Aš gerai jaučiuosi, tik mažiukas žiauriai susirgo verysad.gif , nežinau ar apsieisim be ligoninės verysad.gif , naktį tempa iki 40 blink.gif doh.gif verysad.gif
Dar nešioju liemenėlę. Lapkričio 8 eisiu į konsultaciją ir žiūrėsim ką pasakys g.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 10 31, 12:58)
Tai prieš išleidžiant iš ligoninės turėtų ir išimti mirksiukas.gif

Taip, teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
cicciolina kaip jautiesi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 10 31, 16:39)
Aš gerai jaučiuosi, tik mažiukas žiauriai susirgo verysad.gif , nežinau ar apsieisim be ligoninės verysad.gif , naktį tempa iki 40 blink.gif  doh.gif  verysad.gif
Dar nešioju liemenėlę. Lapkričio 8 eisiu į konsultaciją ir žiūrėsim ką pasakys g.gif
Taip, teisingai drinks_cheers.gif

Sveikatos tavo mažiukui 4u.gif
---------
o kaži ar galima būtų kokiu nors būdu pamtyti rezultatą PRIEŠ ir PO? Taip norėtūsi blush2.gif

QUOTE(magnesa @ 2010 11 03, 11:53)
sveikos merginos norėjau gražiasnės krūtinės be operacijos tai įsigijau tokius dėkliukus bet nenaudojau gal kam reiktų. ax.gif

Triumph Silicio Slapukai

Man toki dalykėliai niekuo nepadėtų schmoll.gif

Labos merginos

tyluma, ramuma čia.
Aš naktim sapnuoju operaciją, kaip aš jos laukiu, nemoku apsakyti.

Čia vieną dieną MB ėmė ir pakėlė mano (,)(,), pasijutau devintam danguj, ir supratau, kad nešioju nežmonišką svorį, nu taip buvo gera nugarai, pečiam ir priekinei kuno daliai doh.gif
Atsakyti
tikrai įdomu būtų pamatyt... O kiek kainuoja tokia operacija?
Atsakyti
Kur dingo prieš tai mano rašyta žinutė magnessai ??? g.gif
O ir jos viešas skelbimas pradingo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 11 03, 14:48)
Kur dingo prieš tai mano rašyta  žinutė magnessai ??? g.gif
O ir jos viešas skelbimas pradingo blink.gif

Aha tikrai, matyt negalima čia tokių dalykų skelbti, tai ištrynė neperspėję

Atsakyti
nežinojau kad negalima taip skelpti ax.gif
Atsakyti