QUOTE(cicciolina @ 2010 10 18, 14:43)
Sveikutes,
As ir laukiu op., bet as ir mazintis ir pakelti noriu
Supermazute ar labai skauda pacia krutine po operacijos? ar gali dirbti iprastus darbus? Mano maziui pusantru ir jis dar vis prasosi ant ranku. Ir dar miegi tik ant nugaros ar ir ant sonu gali miegot?
Bijau kad maziuks manes neuzgautu, nes vis dar miegam kartu .
Dekoju tau labai uz atsakymus
As ir laukiu op., bet as ir mazintis ir pakelti noriu
Supermazute ar labai skauda pacia krutine po operacijos? ar gali dirbti iprastus darbus? Mano maziui pusantru ir jis dar vis prasosi ant ranku. Ir dar miegi tik ant nugaros ar ir ant sonu gali miegot?
Bijau kad maziuks manes neuzgautu, nes vis dar miegam kartu .
Dekoju tau labai uz atsakymus
Sveika cicciolina , jau praktiškai nebeskauda, antra para po OP jau be nuskausminamųjų išsivečiau. Tik sunkiau galvą išsiplaut, o namie jau viską darau, ir mažių keliu, bet stengiuosi atsargiai dar nesitampyt labai, nes viena krūtis apačioj dar pakraujuoja truputi, ypač po dušo. Na krūtinė ir tik po pakėlimo op sumažėja, nes vis tiek išsipjauna nereikalingi audiniai ir ypač pastebėjau kai sumažėjo tinimas. Šiaip bandžiau matuotis savo senus liemenukus, tai kaip ir dydis nepakito viskas ok, tinka jie man, bet mano akim atrodo, kad krūtinė sumažėjo šiek tiek (gal taip tik atrodo, nes tinimas atslūgo, nes kai buvo viskas ištynę tai atrodė didesnė realiai nei turėjau, ypač po OP maniau, kad gal man per klaidą silikono įdėjo ), bet kadangi ne mažą turėjau (75d), tai visiškai ir nepergyvenu, nes manau c tikrai liks .
Kada tu planuoji darytis? Man pagalbos realiai reikėjo pirmą savaitę , tiksliau jau 4 parą galėjau viską pati daryt, tik prie žemės traukė, labai jau miego norėjau ir nusilpus jaučiausi Kas dar domina?