Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(cicciolina @ 2010 10 18, 14:43)
Sveikutes,

As ir laukiu op., bet as ir mazintis ir pakelti noriu

Supermazute ar labai skauda pacia krutine po operacijos? ar gali dirbti iprastus darbus? Mano maziui pusantru ir jis dar vis prasosi ant ranku. Ir dar miegi tik ant nugaros ar ir ant sonu gali miegot?
Bijau kad maziuks manes neuzgautu, nes vis dar miegam kartu  blush2.gif .
Dekoju tau labai uz atsakymus  4u.gif

Sveika cicciolina smile.gif , jau praktiškai nebeskauda, antra para po OP jau be nuskausminamųjų išsivečiau. Tik sunkiau galvą išsiplaut, o namie jau viską darau, ir mažių keliu, bet stengiuosi atsargiai dar nesitampyt labai, nes viena krūtis apačioj dar pakraujuoja truputi, ypač po dušo. Na krūtinė ir tik po pakėlimo op sumažėja, nes vis tiek išsipjauna nereikalingi audiniai ir ypač pastebėjau kai sumažėjo tinimas. Šiaip bandžiau matuotis savo senus liemenukus, tai kaip ir dydis nepakito viskas ok, tinka jie man, bet mano akim atrodo, kad krūtinė sumažėjo šiek tiek (gal taip tik atrodo, nes tinimas atslūgo, nes kai buvo viskas ištynę tai atrodė didesnė realiai nei turėjau, ypač po OP maniau, kad gal man per klaidą silikono įdėjo lotuliukas.gif ), bet kadangi ne mažą turėjau (75d), tai visiškai ir nepergyvenu, nes manau c tikrai liks biggrin.gif.
Kada tu planuoji darytis? Man pagalbos realiai reikėjo pirmą savaitę 4u.gif, tiksliau jau 4 parą galėjau viską pati daryt, tik prie žemės traukė, labai jau miego norėjau ir nusilpus jaučiausi blush2.gif Kas dar domina? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supermazute: 18 spalio 2010 - 13:58
QUOTE(supermazute @ 2010 10 18, 14:54)
Sveika cicciolina smile.gif , jau praktiškai nebeskauda, antra para po OP jau be nuskausminamųjų išsivečiau. Tik sunkiau galvą išsiplaut, o namie jau viską darau, ir mažių keliu, bet stengiuosi atsargiai dar nesitampyt labai, nes viena krūtis apačioj dar pakraujuoja truputi, ypač po dušo. Na krūtinė ir tik po pakėlimo op sumažėja, nes vis tiek išsipjauna nereikalingi audiniai ir ypač pastebėjau kai sumažėjo tinimas. Šiaip bandžiau matuotis savo senus liemenukus, tai kaip ir dydis nepakito viskas ok, tinka jie man, bet mano akim atrodo, kad krūtinė sumažėjo šiek tiek (gal taip tik atrodo, nes tinimas atslūgo, nes kai buvo viskas ištynę tai atrodė didesnė realiai nei turėjau, ypač po OP maniau, kad gal man per klaidą silikono įdėjo lotuliukas.gif ), bet kadangi ne mažą turėjau (75d), tai visiškai ir nepergyvenu, nes manau c tikrai liks biggrin.gif.
Kada tu planuoji darytis? Man pagalbos realiai reikėjo pirmą savaitę 4u.gif, tiksliau jau 4 parą galėjau viską pati daryt, tik prie žemės traukė, labai jau miego norėjau ir nusilpus jaučiausi blush2.gif  Kas dar domina? bigsmile.gif

Kita sav suplanuota, bet dar tyrimu nepasidarius, mat reikia paciai jais rupintis. Gyd. tik surase kokie tyrimai reikalingi ir viskas. Tik keista, kad slapimo tyr neprase, kaip tau.
Dar apie miega nepapasakojai kokioj pozoje miegi?
Ai ir dar, kai lieti ar skauda, bijau, kas sunelis neuzgautu.
Man reikia mazint, nes mano dydis 78 E
Po kiek laiko tinimas atslugo?
Jauciu, kol tinimas neatslugs niekur eiti negalesiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cicciolina: 18 spalio 2010 - 14:24
QUOTE(cicciolina @ 2010 10 18, 15:21)
Kita sav suplanuota, bet dar tyrimu nepasidarius, mat reikia paciai jais rupintis. Gyd. tik surase kokie tyrimai reikalingi ir viskas. Tik keista, kad slapimo tyr neprase, kaip tau.
Dar apie miega nepapasakojai kokioj pozoje miegi?
Ai ir dar, kai lieti ar skauda, bijau, kas sunelis neuzgautu.
Man reikia mazint, nes mano dydis 78 E
Po kiek laiko tinimas atslugo?
Jauciu, kol tinimas neatslugs niekur eiti negalesiu ax.gif

Pas ką tu planuoji darytis OP? Miegojau jau pirmą parą pusiau ant šono, tu nori ir pieno liaukas išpjaut, kad krūtinė sumažėtų? Aš tavo vietoj to nedaryčiau, tiesiog paprašyčiau, kad audinių daugiau išpjautų, kad krūtinė stangresnė būtų. Manau visur galėsi eiti, nes nešiosi spec. liemenėlę su kuria labai jaukiai jausis thumbup.gif , o dėl vaiko tai kai liečia tai neskauda nebent užgautų, suspaustų kaip nors stipriai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 10 18, 16:51)
Pas ką tu planuoji darytis OP? Miegojau jau pirmą parą pusiau ant šono, tu nori ir pieno liaukas išpjaut, kad krūtinė sumažėtų? Aš tavo vietoj to nedaryčiau, tiesiog paprašyčiau, kad audinių daugiau išpjautų, kad krūtinė stangresnė būtų. Manau visur galėsi eiti, nes nešiosi spec. liemenėlę su kuria labai jaukiai jausis thumbup.gif , o dėl vaiko tai kai liečia tai neskauda nebent užgautų, suspaustų kaip nors stipriai ax.gif

As Kauno Klinikose, nezinau ar pavarde galima rasyt blush2.gif. Nu tipo pats geriausias specas ant papu.
Kai buvau konsultacijoj tai jis man sake, kad padarys riebalu nusiurbima ir dali pieno liauku, jei ateiti dar sugalvociau gimdyt, maitint galeciau, bet pieno laktacija jau nebutu kokia buvo pries.
O tai audinio tai cia odos ar ....?Nelabai suprantu blush2.gif As tik uz, jei taip galima butu, o ne dali pieno liauku.
Oi kaip laukiu as jau tos operacijos ax.gif ir kartu bijau. Ir vel bus kaip pas astuoniolikine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2010 10 18, 19:00)
As Kauno Klinikose, nezinau ar pavarde galima rasyt  blush2.gif. Nu tipo pats geriausias specas ant papu.
Kai buvau konsultacijoj tai jis man sake, kad padarys riebalu nusiurbima ir dali pieno liauku, jei ateiti dar sugalvociau gimdyt, maitint galeciau, bet pieno laktacija jau nebutu kokia buvo pries.
O tai audinio tai cia odos ar ....?Nelabai suprantu  blush2.gif As tik uz, jei taip galima butu, o ne dali pieno liauku.
Oi kaip laukiu as jau tos operacijos  ax.gif ir kartu bijau. Ir vel bus kaip pas astuoniolikine wub.gif

Siūlyčiau tik pas TA atlikti šitą OP (jei domina galėčiau plačiau pakomentuot kodėl), tu kai supratau ne pas jį planuoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 10 18, 20:10)
Siūlyčiau tik pas TA atlikti šitą OP (jei domina galėčiau plačiau pakomentuot kodėl), tu kai supratau ne pas jį planuoji? g.gif

Zinoma, kad domina, bet gal jau pervelu atsakyti tam gyd. Na jis siaip Klinikose labai gerai zinomas kaip profesorius ir l geras specas.
O tavo gydi tik Vilniui dyrba?
Tai gal i az? Lauksiu atsakymo.
O kaina kokia buvo?
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 10 18, 20:10)

Mane taip pat labia domintų platesnis komentaras mirksiukas.gif
Atsakyti
supermazute, kaip tavo (.)(.), ar jau sugijo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 22, 21:00)
supermazute, kaip tavo (.)(.), ar jau sugijo? mirksiukas.gif

Sveika, dar nesugijo, vienas papulis nerimą kelia, bet TA sakė reik laiko ir viskas susitvarkys, juk čia sudėtinga operacija, na svarbiausia rezultatas, kiek draugių apžiūrėjo, sako kad tikrai turėtų būti super blush2.gif , na tikiuosi, kad taip ir bus 4u.gif

Na mergaitės, ar gavot į AZ kas prašė? Ar pasidarė aiškiau? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2010 10 22, 23:24)
Labas merginos,
Sorry, bet tik dabar prisedau prie kompo, persiunciau ko praset,  blush2.gif 
Tikiuosi spejau, o gal jau supermazute perrase?
Mano sunelis susirgo, tai laiko nerasta prie kompo  doh.gif

Labai aciu, kad persiuntei žinutes thumbup.gif
Tai tik dar labiau užtikrino mano apsisprendimą dėl OP pas TA smile.gif
Papildyta:
QUOTE(supermazute @ 2010 10 23, 11:51)
Sveika, dar nesugijo, vienas papulis nerimą kelia, bet TA sakė reik laiko ir viskas susitvarkys, juk čia sudėtinga operacija, na svarbiausia rezultatas, kiek draugių apžiūrėjo, sako kad tikrai turėtų būti super blush2.gif , na tikiuosi, kad taip ir bus 4u.gif

Na mergaitės, ar gavot į AZ kas prašė? Ar pasidarė aiškiau? bigsmile.gif  g.gif

O kas būtent kelia nerimą? Žaizdelės negyja ar forma ne tokia? Ar skauda? verysad.gif
Ar tu su daktaru kalbėjai kiek laiko ta krūtinė bus graži? Juk turbūt bėgant laikui ji vėl kažkiek nukars? g.gif
Atsakyti
As vis tik lieku prie savo gyd.
Neturiu kada ir kaip pas TA nulekt, ner kur maziaus palikt+sirguliuoja.
Nusprendziau nesimetyt, nes paskui visiskai susimakaluosiu.
Bus daugiau ir apie kitus gyd. paplepet.
Dekoju Supermazute mirksiukas.gif
Pirmadieni tyrimai paskutiniai ir.........
Jau ir baisoka daros doh.gif
Atsakyti
Sveikos

aš ir esu iš jūsų pasaulio rolleyes.gif

Laukiu ir aš savo dienos, kaip išganymo. Nors ji bus tik sausio mėn.
Dar neišsirinkau gydytojo, pas kurį operuosiuos.
Turiu minčių kreiptis ir į TA, bent jau pakonsultuos ir bus aiškiau, ką jis man siūlo, nes vaizdelis pas mane, (pasak vieno plastiko chirurgo, kuris mane jau apžiūrėjo) OHO , tai manau, jei jau tas, kuris matęs N (,)(,) sako, kad OHO, tai matyt atvejis išskirtinis doh.gif

Vakar naršiau internete, na ir aišku pažiūrėjau krūtų mažinimo operacijas per yotoube blink.gif , buvau lengvai šokiruota, bet žiūrėdama antra, trečią kartus, šoko jau nebepatyriau, taip, kad neišgąsdins manęs niekas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cicciolina @ 2010 10 23, 22:20)
As vis tik lieku prie savo gyd.
Neturiu kada ir kaip pas TA nulekt, ner kur maziaus palikt+sirguliuoja.
Nusprendziau nesimetyt, nes paskui visiskai susimakaluosiu.
Bus daugiau ir apie kitus gyd. paplepet.
Dekoju Supermazute  mirksiukas.gif
Pirmadieni tyrimai paskutiniai ir.........
Jau ir baisoka daros  doh.gif

O tu as ką? blush2.gif nepyk, jei jau rašei, tiesiog temą skaičiau jau seniau, tai nepamenu smile.gif
Atsakyti