Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(supermazute @ 2010 10 04, 16:25)
Ačiū, jau nebe daug beliko laukt blush2.gif
O tada pasidalinsiu info ir patirtim 4u.gif

supermazute, jei ne paslaptis, kada ta didžioji OP diena?
Atsakyti
QUOTE(ramashka2010 @ 2010 10 06, 11:31)

Ji jau rašė, kad prieš laiką nenori apie ją rašyti, kai grįš, tuomet ir papasakos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 06, 14:22)
Ji jau rašė, kad prieš laiką nenori apie ją rašyti, kai grįš, tuomet ir papasakos mirksiukas.gif

Oi, kažkaip pražiūrėjau blush2.gif

Supermazute, labai lauksim žinių, sėkmės tau!
Atsakyti
o kokia pakelimo kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2010 10 07, 20:16)

+/- 10 000Lt berods smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2010 10 07, 20:16)

Siap kainos gan įvairios, priklauso nuo to pas ką darysi. Pvz pas Aštrauską rašo, kad nuo 5500-6500. Kitur ir nuo 4500 galima rast. Pas Vitkų berods brangiausiai nuo 7000
Atsakyti
as lygiai pries menesi dariausi krutu pakelima,be implantu,siauliuose pas Karaleviciu,super viskas gavosi, kaina 3000 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspisija @ 2010 10 08, 09:26)
as lygiai pries menesi dariausi krutu pakelima,be implantu,siauliuose pas Karaleviciu,super viskas gavosi, kaina 3000  thumbup.gif

Tai kaip supratau, patenkinta likai rezultatais. Ir kaip praėjus mėnesiui jautiesi? Ar skausminga dar krūtinė? Kaip ten viskas atrodo? Dar turbūt patinę ir randukai gan ryškūs? Kada siūlus išėmė? Ar spec liemenėlę dar nešioji? Ar dydis nepasikeitė? Atleisk, kad tiek daug klausimų pabėriau, bet labai man aktuali ši tema. O jau po operacijos nedaug kas parašo, pagrinde tik besiruošančios šiai operacijai.
Atsakyti
QUOTE(Kaspisija @ 2010 10 08, 10:26)
as lygiai pries menesi dariausi krutu pakelima,be implantu,siauliuose pas Karaleviciu,super viskas gavosi, kaina 3000  thumbup.gif

aciu uz info 4u.gif
kaip tik siauliai ir domina smile.gif zinau, kad jis geras chirurgas. o kiek kainuotu su implantais?kainos turetu skirtis nei Vilniuj ar Kaune rolleyes.gif
Atsakyti
O ar bandė kas nors bustą stangrinanti vakuuminį masažą? Girdėjau ,kad irgi kažkiek pakelia krūtinė? Viena karta esu darusi. Bet nežinau ar verta išsipirkti daugiau procedūrų ?
Atsakyti
QUOTE(ramashka2010 @ 2010 10 06, 11:31)

MANO DIDŽIOJI DIENA BUVO SPALIO 6 D. 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 10 06, 14:22)

drinks_cheers.gif , TEISINGAI, jau pati ant savo kailio patyriau, kad prieš laiką girtis nevalia schmoll.gif

QUOTE(ramashka2010 @ 2010 10 06, 21:53)
Oi, kažkaip pražiūrėjau blush2.gif

Supermazute, labai lauksim žinių, sėkmės tau!

Dabar galiu pasidalinti žiniomis bigsmile.gif
Taigi ariausi pas TA, ir galiu drąsiai teigti, kad tai pats geriausias spec. LT (kažkada jis dirbo valdiškam darbe ir po onkologinių operacijų atstatinėjo krūtinę moterims, taigi ne viena moterį padarė laimingą, o tai gi labai sudėtinga operacija, kai netenkama krūties). Taipogi jis vienintelis dubliuoja pieno liaukas, kad krūtinė viršuj įgautų pilnumo. Kol kas man sunku dar spręst apie rezultatus, nes viskas žiauriai ištynę ir formos dar tokios nėra, mėlynės labai didelės,bet tikiu, kad viskas bus super. Priežiūra klinikoj nereali. OP pernešiau gana sunkiai, pirma para buvo sunkiausia, labai pykino po narkozės. Dabar ketvirta para ir jau jaučiuosi gana gerai, nuo skausmo geriu tik naktį vaistukus, liemenėlę nešioti liepė mėnesį, šiandien jau buvau duše, kaitinausi po bioptron lempa, kitą penktadienį trauks siūles. Nežinau ką čia dar papasakot, jei kas ką domina prašom klauskit 4u.gif
Atsakyti
Supermazute, domina kaina, ir ar sumazejo krutine?
Atsakyti