QUOTE(ramashka2010 @ 2010 10 06, 11:31)
supermazute, jei ne paslaptis, kada ta didžioji OP diena?
MANO DIDŽIOJI DIENA BUVO SPALIO 6 D.
QUOTE(ernesin @ 2010 10 06, 14:22)
Ji jau rašė, kad prieš laiką nenori apie ją rašyti, kai grįš, tuomet ir papasakos
, TEISINGAI, jau pati ant savo kailio patyriau, kad prieš laiką girtis nevalia
QUOTE(ramashka2010 @ 2010 10 06, 21:53)
Oi, kažkaip pražiūrėjau
Supermazute, labai lauksim žinių, sėkmės tau!
Dabar galiu pasidalinti žiniomis
Taigi ariausi pas TA, ir galiu drąsiai teigti, kad tai pats geriausias spec. LT (kažkada jis dirbo valdiškam darbe ir po onkologinių operacijų atstatinėjo krūtinę moterims, taigi ne viena moterį padarė laimingą, o tai gi labai sudėtinga operacija, kai netenkama krūties). Taipogi jis vienintelis dubliuoja pieno liaukas, kad krūtinė viršuj įgautų pilnumo. Kol kas man sunku dar spręst apie rezultatus, nes viskas žiauriai ištynę ir formos dar tokios nėra, mėlynės labai didelės,bet tikiu, kad viskas bus super. Priežiūra klinikoj nereali. OP pernešiau gana sunkiai, pirma para buvo sunkiausia, labai pykino po narkozės. Dabar ketvirta para ir jau jaučiuosi gana gerai, nuo skausmo geriu tik naktį vaistukus, liemenėlę nešioti liepė mėnesį, šiandien jau buvau duše, kaitinausi po bioptron lempa, kitą penktadienį trauks siūles. Nežinau ką čia dar papasakot, jei kas ką domina prašom klauskit
Mokėti laukti atpildo reiškia mokėti džiaugtis dabartimi net ir tuojau pat negavus, ko nori.