Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(supermazute @ 2010 06 23, 18:21)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
P.S. linamog, tai ar išduosi paslaptį kaip ten ir kur reikia prenumeruoti šią aktualią mums temą? g.gif

Spaudziat virsuj temos nuoroda-itraukti i favorites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 birželio 2010 - 19:00
QUOTE(OneLove @ 2010 06 21, 10:37)
Čia mano svajonių operacija, kadanors tikrai pasidarysiu, nes dabar dydis 70DD bet pasmukę labai. Ir todėl nekenčiu vasaros, nes neįmanoma surati maudymuko kuris pakeltų mankrūtinę. verysad.gif

man ir aktualu bigsmile.gif ,o vasaru ir negaliu pakest kai reik i maudomuka ikist grozius taip ,kad neisplauktu is ten doh.gif As db laukiu TA daktaro atsakymo i e-mail..Lb daug info dave supermazute thumbup.gif Aciu jai .
Atsakyti
QUOTE(Kukūška @ 2010 06 23, 20:28)
man ir aktualu  bigsmile.gif  ,o vasaru ir negaliu pakest kai reik i maudomuka ikist grozius taip ,kad neisplauktu is ten  doh.gif As db laukiu TA daktaro atsakymo i e-mail..Lb daug info dave supermazute thumbup.gif  Aciu jai .

Lauksime žinių ir iš tavęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukūška @ 2010 06 23, 20:28)
man ir aktualu  bigsmile.gif  ,o vasaru ir negaliu pakest kai reik i maudomuka ikist grozius taip ,kad neisplauktu is ten  doh.gif As db laukiu TA daktaro atsakymo i e-mail..Lb daug info dave supermazute thumbup.gif  Aciu jai .

Prašom, prašom, kad tik padėtų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 06 23, 20:00)
Spaudziat virsuj temos nuoroda-itraukti i favorites.

Supratau, dėkui 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

didintis kaip ir nereikia. turiu D dydi 4u.gif bet po 3 vaikuciu pasmuko verysad.gif

pradedu ieskotis informacijos apie krutines pakelima, vaikuciu jau kaip ir uzteks 4u.gif dabar reikia pasirupint savim mirksiukas.gif

jau kuri laika pinigeliu tam atsidedu, o ir vyras sake dames kiek truks... smile.gif

labai noriu grazios krutines, labai labai.............

stoju i jusu gretas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes
QUOTE(linamog @ 2009 08 31, 09:46)
Kike skaiciau temele, tokiu atveju daktarai siulo pakelima su implantavimu.  g.gif

vat as ir noreciau pakelimo su implantais, nes kur foto idetos vien pakelimas, tai negraziai atrodo schmoll.gif Bet tam reikia pinigeliu, o kaip ju pasitaupyti, kai ir taip vos kapstaisi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistaziede @ 2010 07 08, 12:26)
Sveikutes

vat as ir noreciau pakelimo su implantais, nes kur foto idetos vien pakelimas, tai negraziai atrodo schmoll.gif Bet tam reikia pinigeliu, o kaip ju pasitaupyti, kai ir taip  vos kapstaisi verysad.gif

skaistaziede, o kur galima foto pasižiūrėti? 4u.gif
Atsakyti
man irgi aktualu, kur galima sias foto pamatyti 4u.gif
Atsakyti
sia temele beskaitydama ir radau...kazkas buvo nuoroda idejus su foto ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

perskaičiau visą temą. bet taip ir neradau atsakymo - ar čia buvo (yra) bent viena, kuri jau PO krūtų pakelimo operacijos gimdė? g.gif

Labai norėčiau išgirsti tokios moters nuomonę, ar verta darytis tokią operaciją, jei kažkada dar planuoju gimdyti ar geriau visgi palaukti?

Bet, kaip teisingai čia kažkas pastebėjo, gražiai norisi būti čia ir dabar, o ne kažkada ateityje po n metų.

Mano vaikui jau 2,5 metų. Maitinau iki 11 mėn. Iki nėštumo krūtys buvo C dydžio. Nėštumo metu - D, kai maitinau vienu metu buvo net E, bet paskui jos po truputį pradėjo mažėti.

Kai baigiau maitinti, per kelias savaites krūtys nutįso verysad.gif o dar per pastaruojus 2 metus numečiau virš 20 kg (mano ūgis 165, dabartinis svoris - 56 kg), tai atrodo, kad beveik visas tas svoris nuo krūtų ir nukrito verysad.gif

liko tik oda ir šiek tiek pieno liaukos. Riebalo nė lašo. tai iš mano kažkada turėtos gražios ir standžios C dydžio krūtinės beliko vos vos B, ir tai "susiviniojus" odą verysad.gif verysad.gif verysad.gif

vienintelis išsigelbėjimas ir "optinė apgaulė" - paraloninės liemenėlės. Bet gi jas tenka ir nusirengti. Žiauriai kompleksuoju verysad.gif

Todėl noriu darytis krūtų pakelimą (dėl implantų dar svarstau g.gif ), bet MB nori dar vaikų.

tai nežinau, ką daryti? darytis dabar ar dar kelis metus kentėti?

Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2010 07 22, 09:41)
Sveikos, merginos,

Todėl noriu darytis krūtų pakelimą (dėl implantų dar svarstau  g.gif ), bet MB nori dar vaikų.

tai nežinau, ką daryti? darytis dabar ar dar kelis metus kentėti?

Vakar kaip tik ziurejau estetines chirurgijos centro tinklapi, yra ten panasus klausimas ir gydytojo atsakymas. Cia pats pirmas klausimas mirksiukas.gif Nemanau, kad labai padejau, taciau jei rimtai sugalvosi daryt pakelima, konsultacijos metu gydytojas sudes visus taskus ant "i" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soprana @ 2010 07 23, 13:11)
Cia pats pirmas klausimas  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti