Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

QUOTE(supermazute @ 2010 06 02, 15:25)
Manau, kad tokią operaciją tikslinga atlikti kai jau nebeplanuoji nėštumo, nes būtent dėl svorio kaitos, maitinimo krūtys suglemba bei išsitampo audiniai. O koks tavo kūtinės dydis? Ir kodėl krūtys suglebo?

Va va, už tai ir manau kad dabar netkslinga darytis, nors noriu beprotiškai ax.gif Pas mane dabar dydis B, bet kažkada kai turėjau viso kūno nemažas apimtis tai ir krūtinė buvo D, va ir pasekmės verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 02 birželio 2010 - 21:41
QUOTE(ernesin @ 2010 06 02, 22:40)
Va va, už tai ir manau kad dabar netkslinga darytis, nors noriu beprotiškai ax.gif Pas mane dabar dydis B, bet kažkada kai turėjau viso kūno nemažas apimtis tai ir krūtinė buvo D, va ir pasekmės verysad.gif

Na jei artimiausiu metu neplanuoji turėti lialių, tai gali surizikuot, o pastojus reik stengtis saikingai priaugti svorį. Na bet geriau tau pasikonsultuot "gyvai". Nes jei pasmukimas yra didelis, tai vargu ar ateity galėsi pati maitinti kūdikį. Pamatuok kiek cm pasmukus krūtis, reik matuot atstumą nuo raktikaulio iki vieno bei kito spenelio. Normaliai turi būt 18-20, pas mane vidutinis (22,5-23 cm), o kai jau yra 30 cm, tai yra labai daug. Jei turėsi kokių klausimų klausk, mielai atsakysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supermazute: 03 birželio 2010 - 08:03
QUOTE(supermazute @ 2010 06 03, 09:02)
Na jei artimiausiu metu neplanuoji turėti lialių, tai gali surizikuot, o pastojus reik stengtis saikingai priaugti svorį. Na bet geriau tau pasikonsultuot  "gyvai". Nes jei pasmukimas yra didelis, tai vargu ar ateity galėsi pati maitinti kūdikį. Pamatuok kiek cm pasmukus krūtis, reik matuot atstumą nuo raktikaulio iki vieno bei kito spenelio. Normaliai turi būt 18-20, pas mane vidutinis (22,5-23 cm), o kai jau yra 30 cm, tai yra labai daug. Jei turėsi kokių klausimų klausk, mielai atsakysiu smile.gif

Planuoju leliuką nes jau pats laikas būtų ax.gif Pasimatavau tai pas mane panašiai (23-23,5 cm). Turbūt tikrai geriausia būtų pasigimdyti, ir atsistačius krūtinei(skaičiau berods šioje temelėje, kad iki metų tai užtrunka) darytis grąžinimosi operaciją smile.gif Tikiuosi pasidalinsi kaip seksis pati operacija ir po operacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 03, 17:30)
Planuoju leliuką nes jau pats laikas būtų ax.gif Pasimatavau tai pas mane panašiai (23-23,5 cm). Turbūt tikrai geriausia būtų pasigimdyti, ir atsistačius krūtinei(skaičiau berods šioje temelėje, kad iki metų tai užtrunka) darytis grąžinimosi operaciją smile.gif Tikiuosi pasidalinsi kaip seksis pati operacija ir po operacijos mirksiukas.gif

Būtinai pasidalinsiu įspūdžiais, o jei kas bus neaišku klausk. Dėl krūtinės atsistatymo, tai priklauso ar maitinsi ir kaip ilgai. Šiaip rekomenduojama po maitinimo bent pusmetį palaukt ir tada jau aptarus viską su gydytoju galima operuotis smile.gif
Malonu būtų, jei ir kitos merginos turinčios panašią problemą būtų drąsesnės ir parašytų čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 06 03, 19:18)
Būtinai pasidalinsiu įspūdžiais, o jei kas bus neaišku klausk. Dėl krūtinės atsistatymo, tai priklauso ar maitinsi ir kaip ilgai. Šiaip rekomenduojama po maitinimo bent pusmetį palaukt ir tada jau aptarus viską su gydytoju galima operuotis smile.gif
Malonu būtų, jei ir kitos merginos turinčios panašią problemą būtų drąsesnės ir parašytų čia smile.gif

Na manau tikrai sulauksime tiek iki tavo tiek iki mano operacijos dar ne vieno atsiliepimo smile.gif
Atsakyti
Gaila, kad nieks prie mūsų nesijungia verysad.gif , matyt visos jau vasaruoja smile.gif thumbup.gif. O aš laukiu nesulaukia kada jau ateis ta mano diena wub.gif (ir bijau ir be galo laukiu).
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 06 11, 14:15)
Gaila, kad nieks prie mūsų nesijungia verysad.gif , matyt visos jau vasaruoja smile.gif  thumbup.gif. O aš laukiu nesulaukia kada jau ateis ta mano diena wub.gif  (ir bijau ir be galo laukiu).

Na krūtinės pakėlimo tema niekada nebuvo tokia papuliari kaip didinimo, bet iki rudens dar gal ne viena čia užsuks mirksiukas.gif
Nebijok, viskas bus tik į gerą 4u.gif
Atsakyti
Merginos, tikrai ne vienos esat su sia problema, prenumeruoju sia tema ir randu daug naudingos info. Noreciau ir as pakelimo.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 06 11, 20:56)
Merginos, tikrai ne vienos esat su sia problema, prenumeruoju sia tema ir randu daug naudingos info. Noreciau ir as pakelimo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 06 11, 20:56)

Kaip malonu, kad atsirado mūsų ir daugiau thumbup.gif , gal galėtum smulkiau papasakoti kaip ir kur prenumeruoji šią temą, bei kokio dyžio krūtinę turi, kaip stipriai ji pasmukus. Dalinkimės mergaitės savo patirtimi, bus smagu ir įdomu kiekvieno mūsų nuomonę išgirst thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Čia mano svajonių operacija, kadanors tikrai pasidarysiu, nes dabar dydis 70DD bet pasmukę labai. Ir todėl nekenčiu vasaros, nes neįmanoma surati maudymuko kuris pakeltų mankrūtinę. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 06 21, 19:37)
Čia mano svajonių operacija, kadanors tikrai pasidarysiu, nes dabar dydis 70DD bet pasmukę labai. Ir todėl nekenčiu vasaros, nes neįmanoma surati maudymuko kuris pakeltų mankrūtinę. verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

P.S. linamog, tai ar išduosi paslaptį kaip ten ir kur reikia prenumeruoti šią aktualią mums temą? g.gif
Atsakyti