QUOTE(meskiukasjau @ 2008 09 26, 13:21)
o kaip apkarpyti remeli kadmulkesnes detales liktu, nes su lasu tai ziauriai apsikerpa
Priklausomai nuo rėmelio kraštų aiškumo - su Pen tool (jei daug detalių "apeiti" reikia šitas tinkamiausias gal, bet reikalaujantis nemažai darbo ir kruopštumo). Jei kontūras aiškesnis, tai paprasčiau ir greičiau su "magnetic lasso tool".
QUOTE(Lera @ 2008 09 26, 13:36)
čia rašiau temoj foto rėmeliai , bet ten atsakymo negavau gal kas pagelbėtu čia?
Šiandien vakare parašysiu, žinau kaip, bet be PS tikrai neparašysiu
Nu nebent dabar netyčia kur užmatysiu parodytą, tai nuorodą įdėsiu
QUOTE(meskiukasjau @ 2008 09 26, 13:40)
kaip padaryti kad uzdejus vaika ant foto kojos atrodytu kaip vandeny,truputi persimatytu tik ?
Aš nežinau ar man išeis čia papasakoti kaip aš daryčiau, nes dabar ekspromtu sugalvojau, galbūt yra ir kitas būdas, bet aš nežinau
Tai va - "Uždėjus" vaiką ant foto, pažymėčiau tą kojų dalį, kuri turėtų būti "po vandeniu", tada CTRL - J, kad tos kojos išsikeltų į naują sluoksnį, tada iš pirminio sluoksnio su vaiku tas kojas ištrinčiau ir naują "kojų" sluoksnį pakiščiau po fono ( nu kur su vandeniu) sluoksniu ir tada mažinčiau "vandens" sluoksnio Opacity tol, kol kojos matytųsi tiek, kiek man reikia
Nu nežinau ar kas nors ką nors supras, bet jei ką, klauskit
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 09 26, 13:36)
čia rašiau temoj foto rėmeliai , bet ten atsakymo negavau gal kas pagelbėtu čia?
Nu va, radau apibūdinimą paprastą rėmelį kaip padaryti:
"Kaip sukurti paprastą rėmelį nuotraukai:
1. atsidarai nuotrauka
2. spaudi Select - All (arba Ctrl+A). aplink nuotrauka atsiranda punktyrine linija.
3. eini i Edit - Stroke
4. ten kur Width - irasai ploti juosteles, kuri bus aplink nuotrauka. jei irasai 1 - bus labai labai plonyte.
5. paspaudus ten, kur Color - galima issirinkti kokia tik nori spalva.
6. o Location reiskia, ar viduj to punktyro remelis atsiras, ar per centra, ar isorej.
7. OK
o jei nori, kad aplink nuotrauka, pvz, pirmiausiai butu plonyte juoda linija, po to storesnis baltas remelis, ir vel plona juoda linija - is viso tris kartus reikes tai daryt. tik paspaudus Select - All, automatiskai apveda krastus nuotraukos, o jei nori, kad tas punktyras butu ne paciuose krastuose, o labiau i nuotraukos viduri, tai tada reikia paciai ranka ji nupiesti su Rectangular Marquee Tool (irankiu lentelej kairej virsutinis)."
Šaltinis