sveikutes . Esu pradedancioji zaisti su photoshopo programele . iskilo vienas klausimelis (itariu veliau bus dar daugiau ), kaip nuo remelio pasalinti nereikalinga uzrasa (mano atveju, yra metai uzrasyti). Is anksto dekoju uz atsakyma .
QUOTE(rloreta @ 2009 02 14, 19:31)
sveikutes . Esu pradedancioji zaisti su photoshopo programele . iskilo vienas klausimelis (itariu veliau bus dar daugiau ), kaip nuo remelio pasalinti nereikalinga uzrasa (mano atveju, yra metai uzrasyti). Is anksto dekoju uz atsakyma .
pavartyk tema, buvo nuoroda i pamokele kaip panaikinti data nuo foto.
Laba vakara, gal galit padet? Skaitinejau tema, bet neradau, o gal kur praleidau. Kaip butu galima pakeisti lupu spalva, na kitaip sakant jas padazyti?
QUOTE(laura-p @ 2009 02 14, 21:22)
Laba vakara, gal galit padet? Skaitinejau tema, bet neradau, o gal kur praleidau. Kaip butu galima pakeisti lupu spalva, na kitaip sakant jas padazyti?
jei nuotrauka kokybiska, galima tiesiog pasinaudojus stebklingaja lazdele apvesti lupas ir pazaisti su spalvom (image->adjusment->brightnes/satiration, arba viena is color funkciju.
Sveikutės kas iš jūsų žino ar moka kaip taip padaryti reikia iš nuotraukos toki gražu veida akys ir t.t su Photoshop
QUOTE(liamuna @ 2009 02 14, 22:58)
jei nuotrauka kokybiska, galima tiesiog pasinaudojus stebklingaja lazdele apvesti lupas ir pazaisti su spalvom (image->adjusment->brightnes/satiration, arba viena is color funkciju.
dekui, visai neblogai gaunasi
Ptoshopo pamokeles privaciai
susidomejus
skipe meskiukasjau
susidomejus
skipe meskiukasjau
QUOTE(Barby @ 2009 02 14, 23:39)
Sveikutės kas iš jūsų žino ar moka kaip taip padaryti reikia iš nuotraukos toki gražu veida akys ir t.t su Photoshop
Cia gali rasti rusu kalba kaip palyginti veido oda.
Jei sekasi anglu tada uzmesk paieska per google "skin smothening" (del rasybos nesu tikra) tikrai nemazai pamokeliu rasi.
O kad toki veida gauti kaip parodei ohooo kiek riekia padirbeti.Vien akim kad jos taip zibetu min 30 min, o kur dar lupos plaukai oda, seseliai, triuksmu salinimas ir pan dalykai.
Papildyta:
QUOTE(meskiukasjau @ 2009 02 15, 17:38)
mokamai?
[quote=Barby,2009 02 15, 00:39]
ogo cia tai gerai padirbeta, noreciau ir as taip ismokti
ogo cia tai gerai padirbeta, noreciau ir as taip ismokti