puiki auto vairuoju 2006metu,aisku apynauje bet problemu jokiu.vaziuoji ir dziaugiesi
Ir aš įsigijau šią auto . 2006. Dyzelis. 1,5. Dieviškos spalvos - skaisčiai mėlynos
Pirmi įspūdžiai:
Daug talpesnė, nei atrodo iš išorės.
Tikrai greit įsibėgėja, judri.
Kieta. Ne pakaba (jai priekaištų neturiu), o sėdynės Tikrai nesijauti komfortiškai įkritęs . Bet man tinka, limuzino neieškojau
Vairas. Stiprintuvas veikia puikiai, vairas sukiojasi lengvai, bet kad išlaikyti riedančią vos vos lenkta trajektorija, reikia bišk pridėti pastangų ir vairą LAIKYTI. ir Laikyti ne dviem pirštais, kaip buvau įpratusi su sena Astra
Tai, jei kas ieško kokio labai moteriško mašiniuko , šita išverstakė varlytė netiks Tokie tai mano įspūdžiai .
O kitų gal prikaupsiu vėliau
Tiesa, kažkas čia rašė apie galimas stabdymo bėdas pravažiavus tam tikrą kilometražą. Gal tam kažkokios įtakos turi tai, jog galinių ratų stabdžiai būgniniai, o ne diskiniai, kaip seniai visoms įprasta Bet anksčiau visos buvo su būgniniais ir tai niekaip neatiliepdavo stabdymui. Tiesiog kiek nepatogiau keisti kaladėles.
Pirmi įspūdžiai:
Daug talpesnė, nei atrodo iš išorės.
Tikrai greit įsibėgėja, judri.
Kieta. Ne pakaba (jai priekaištų neturiu), o sėdynės Tikrai nesijauti komfortiškai įkritęs . Bet man tinka, limuzino neieškojau
Vairas. Stiprintuvas veikia puikiai, vairas sukiojasi lengvai, bet kad išlaikyti riedančią vos vos lenkta trajektorija, reikia bišk pridėti pastangų ir vairą LAIKYTI. ir Laikyti ne dviem pirštais, kaip buvau įpratusi su sena Astra
Tai, jei kas ieško kokio labai moteriško mašiniuko , šita išverstakė varlytė netiks Tokie tai mano įspūdžiai .
O kitų gal prikaupsiu vėliau
Tiesa, kažkas čia rašė apie galimas stabdymo bėdas pravažiavus tam tikrą kilometražą. Gal tam kažkokios įtakos turi tai, jog galinių ratų stabdžiai būgniniai, o ne diskiniai, kaip seniai visoms įprasta Bet anksčiau visos buvo su būgniniais ir tai niekaip neatiliepdavo stabdymui. Tiesiog kiek nepatogiau keisti kaladėles.
Rinkdamasi masina, salone pasiziurejau ir sita.
Labai nepatiko vidus - tokia vos ne krovinine masina, nejauki ir be jokio cinkelio
Labai nepatiko vidus - tokia vos ne krovinine masina, nejauki ir be jokio cinkelio
QUOTE(MYG @ 2013 03 17, 23:05)
Kaip keista
Aš kai limuzino nesitikėjau, tai man ji labai jauki.
Važinėju jau metai, kol kas tik džiaugiuosi ją turinti. Matyt skonio reikalas
QUOTE(MYG @ 2013 03 17, 23:05)
O man kaip tik ji labai jauki ir tuo pačiu dėl vidaus grynai moteriška mašina
QUOTE(agnite @ 2013 12 30, 10:10)
O man kaip tik ji labai jauki ir tuo pačiu dėl vidaus grynai moteriška mašina
Vat ir man. Kaip tokia maža iš išorės, neįtikėtinai erdvi ir patogi viduje ir man - labai jauki