Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan NOTE

puiki auto vairuoju 2006metu,aisku apynauje bet problemu jokiu.vaziuoji ir dziaugiesi smile.gif
Atsakyti
Ir aš įsigijau šią auto smile.gif . 2006. Dyzelis. 1,5. Dieviškos spalvos - skaisčiai mėlynos biggrin.gif

Pirmi įspūdžiai:

Daug talpesnė, nei atrodo iš išorės.
Tikrai greit įsibėgėja, judri.
Kieta. Ne pakaba (jai priekaištų neturiu), o sėdynės bigsmile.gif Tikrai nesijauti komfortiškai įkritęs schmoll.gif . Bet man tinka, limuzino neieškojau biggrin.gif
Vairas. Stiprintuvas veikia puikiai, vairas sukiojasi lengvai, bet kad išlaikyti riedančią vos vos lenkta trajektorija, reikia bišk pridėti pastangų ir vairą LAIKYTI. ir Laikyti ne dviem pirštais, kaip buvau įpratusi su sena Astra biggrin.gif

Tai, jei kas ieško kokio labai moteriško mašiniuko flirt.gif , šita išverstakė varlytė netiks biggrin.gif Tokie tai mano įspūdžiai smile.gif .

O kitų gal prikaupsiu vėliau smile.gif

Tiesa, kažkas čia rašė apie galimas stabdymo bėdas pravažiavus tam tikrą kilometražą. Gal tam kažkokios įtakos turi tai, jog galinių ratų stabdžiai būgniniai, o ne diskiniai, kaip seniai visoms įprasta g.gif Bet anksčiau visos buvo su būgniniais ir tai niekaip neatiliepdavo stabdymui. Tiesiog kiek nepatogiau keisti kaladėles.
Atsakyti
Rinkdamasi masina, salone pasiziurejau ir sita.
Labai nepatiko vidus - tokia vos ne krovinine masina, nejauki ir be jokio cinkelio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 03 17, 23:05)
Labai nepatiko vidus - tokia vos ne krovinine masina, nejauki ir be jokio cinkelio  schmoll.gif

Kaip keista smile.gif
Aš kai limuzino nesitikėjau, tai man ji labai jauki.
Važinėju jau metai, kol kas tik džiaugiuosi ją turinti. Matyt skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 03 17, 23:05)
Labai nepatiko vidus - tokia vos ne krovinine masina, nejauki ir be jokio cinkelio  schmoll.gif

O man kaip tik ji labai jauki ir tuo pačiu dėl vidaus grynai moteriška mašina smile.gif

Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2013 12 30, 10:10)
O man kaip tik ji labai jauki ir tuo pačiu dėl vidaus grynai moteriška mašina  smile.gif

Vat ir man. Kaip tokia maža iš išorės, neįtikėtinai erdvi ir patogi viduje ir man - labai jauki smile.gif
Atsakyti