Uzsimaniau kazko skanaus, o nieko nera, apart saldainiu, bet galvoju ka cia iskept, kad ir produktu visu tureciau, ir paprasta butu gal riestainius pabandyt.. ar koki pyraga noreciau narkomanu dziaugsmo, ale varskes neturiu...
QUOTE(cashmira @ 2008 10 06, 19:13)
Daividija aciu uz "narkomanu dziaugsma"
Jezau, koks skanus pyragas
O cia tai kas man gavosi:
Jezau, koks skanus pyragas
O cia tai kas man gavosi:
Oho,koks grozis gavosi,net pati uzsimaniau!!!
Reikes ir man gal ka nors iskepti siandien,nes namuose tik riesutai ir daugybe daugybe sokolado
QUOTE(daividija @ 2008 10 07, 14:55)
Oho,koks grozis gavosi,net pati uzsimaniau!!!
Reikes ir man gal ka nors iskepti siandien,nes namuose tik riesutai ir daugybe daugybe sokolado
As jau zinau ka issikepsiu, tik atsikels dukra ir uzsiimsiu vakare bus foto, jei gausis
Jau padariau ka planavau, bet nesigavo visiskas s.... o gaminau sokoladine piramide, ir niekaip nesudejau piramides formos, ir su duona bandziau, atrodo is kvadrato gaunasi, o is staciakampio nesigauna. Dar pjaunant istrizai isbego kremas, sutizo viskas, ir zodziu nesamone gavosi. Aptepiau, bet jauciu prapjovus bus baisu paziuret. Cipciuk, jei gaunasi tarkim keturios juosteles ir sudejus jas viena ant kitos gaunasi na 8 cm plocio, ir kokiu 25 cm ilgio. Prapjoviau is kairio sono i desini, ir nesuprantu kaip ta piramide susideda, ji gali but arba labai auksta, arba plati be proto. Nedarysiu tokiu imantrybiu daugiau.
Gaminau pagal si recepta Cia Cia is tos knygos "Konditerijos enciklopedija". Ir kremo puse liko. Dejau sviesto kiek parasyta ant pokelio. Ir dariau is vieno pokelio pirktinio kremo. Nu zodziu arba dar kart kada bandysiu, arba nedarysiu jo visai.
Jau pamazu dasyla kaip reikejo daryt... Kita kart desiu daug sviesto, ir i saldytuva, o paskui pjausiu.
Gaminau pagal si recepta Cia Cia is tos knygos "Konditerijos enciklopedija". Ir kremo puse liko. Dejau sviesto kiek parasyta ant pokelio. Ir dariau is vieno pokelio pirktinio kremo. Nu zodziu arba dar kart kada bandysiu, arba nedarysiu jo visai.
Jau pamazu dasyla kaip reikejo daryt... Kita kart desiu daug sviesto, ir i saldytuva, o paskui pjausiu.
Zele : kokoso pienas,migdolu ekstraktas,bananai,braskes ir cukrus,bei zelatina. Labai skanus ir gaivus desertas
QUOTE(RiMami @ 2008 10 07, 12:02)
Ačiū, zebra, kad nepamiršai ir parašei receptą Nu jo "nieko nuostabaus" - taip skaniai atrodo Sukirsčiau kaip mat gabaliuką
Tikrai žinok skonis labai skanus ir gaivus
QUOTE(Inočka @ 2008 10 07, 13:13)
O pati virsu (glazura) tiesiog sokoladu tirpintu dengei, ar maisei su pienu ar sviestu
Ištirpinau šokoladą su pienu
Prajoviau savo ale "Piramide", tai kaip ir sakiau, bent pradzia tai baisi, nesimato sluoksniu na bet paragavau, tai skanu tik nusprendziau, kad man tie pirktiniai kremai per riebus... nors sviesto visai mazai dejau. Bet biskvito skonis, tai jegiskas, labai labai patiko skonis! Nors imk ir viena valgyk. Ryt riestainius kepsiu, gal sitie gausis jau tikiuosi
Rugegele .... ziuriu i tavo torta ....ir jis man toks skanus atrodo
O su tuo sudejimu as dvi dienas vargau , deliojau , deliojau ....na bet galu gale isejo
O tu i ta krema visai gali nedeti sviesto , tik pienuko ipilk ( ten ant pokelio parasyta).
Ta tortuka butinai reikia atsaldyti , tik tada pjauti ( netgi ideti i kamera , kad isaltu ) kitaip neimanoma jo perpjauti , negi as pamirsau pamineti apie tai ?
O tortukas pas tave gavosi , na truputi ne toks kaip nuotraukoje , bet savotiskai grazus , as asmeniskai uz eksperimentus , gaunasi jie ar ne , bet bandyti reikia , kitaip nieko neismoksi
O su tuo sudejimu as dvi dienas vargau , deliojau , deliojau ....na bet galu gale isejo
O tu i ta krema visai gali nedeti sviesto , tik pienuko ipilk ( ten ant pokelio parasyta).
Ta tortuka butinai reikia atsaldyti , tik tada pjauti ( netgi ideti i kamera , kad isaltu ) kitaip neimanoma jo perpjauti , negi as pamirsau pamineti apie tai ?
O tortukas pas tave gavosi , na truputi ne toks kaip nuotraukoje , bet savotiskai grazus , as asmeniskai uz eksperimentus , gaunasi jie ar ne , bet bandyti reikia , kitaip nieko neismoksi
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 07, 18:51)
Rugegele .... ziuriu i tavo torta ....ir jis man toks skanus atrodo
Na buvo mineta, kad reikai atsaldyti, bet as gi nekantri, tai su savo nekantrumu ir gavau rezultata na nieko, kita kart bus geriau gal. Svarbu valgoma. Sakot truputi ne toks kaip nuotraukoj jis net nepanasus gavosi, dabar ir paciai juokinga be galo
O kiek as duonos pripjausciau bandydama
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 07, 19:22)
Tu ne duona gadink , o is popieriaus nusipiesk kvadrata , ji subraizyk lygtai tai butu rorto sluoksniai , perkirpk ji i du trikampius , ir pakelus pries lempa sukinek , kal susides piramide , su duona ir man nesigavo
Papildyta:
As tai matau , kas pas tave ne taip padaryta
Papildyta:
As tai matau , kas pas tave ne taip padaryta
Kas? As jau pradedu isivaziduot kaip ten reikejo sudet. Pirma reikejo pjaut ne is kaires i desini kampa, o kitu kampu, tada paprasciau gal butu buve sudet, nes tik perkelt viena puse butu reikeje. Nu zodziu
Ir su kvadratu man gaunasi padaryt piramide, bet nesigauna su staciakampiu..