QUOTE(Srove @ 2008 10 04, 23:57)
Iskepiau kazka .
TESLAI;
8kiausiniai
2 stiklines cukraus pudros
3 saukstai dirbtinio medaus
2 stiklines miltu
2 sauksciukai kepimo milteliu
Citrina
Trynius, pudra, medu mediniu saukstu issukti iki purumo.Baltymus issiplakti atskirai,soda sumaisyti su miltais.Deti puse baltymu ir stikline miltu, ismaisyti.Po to sudeti likusius baltymus ir miltus.Padalinti i keturias dalis ir kepti 200l.temp., iskepa labai greit.Blynus truputi sulaistyti su stiklineje isspausta citrina vandeniu ir cukrumi.
Pertepimui:
700gr.varskes
700gr.grietineles36%
300gr.baltojo sokolado,
10gr.zelatinos
200gr.grietineles ipilti i dubeni, sulauzyti balta sokolada ir kaitinti, kol istirps.Zelatina uzmerkti ketvirtadalyje stiklines vandens, isbrinkinti, paskui pasildyti, kol istirps.Varske permalti, grietinele issiplakti iki standumo, deti i ja varske, permaisyti, po to su miksteriu plakti, kol supilam zelatina ir sokolada.Padeti i saldytuva, kad apstingtu ir eitu pertepti.
Torto dar nepjoviau, bet pertepimas ir biskvitas man labai patiko, labai svelnus skonis.
Tiesa sokoladini glaista dariau pagal Neryte si kart, labai geras isejo.Labai aciu, nes turejau ir sokoladu ir sugadinau celus tris.Pradejau sildyti, vis toksai tirstas buvo, sakau ipilsiu truputi vandens, nu ir sustyro i kaula Ot kepeja
TESLAI;
8kiausiniai
2 stiklines cukraus pudros
3 saukstai dirbtinio medaus
2 stiklines miltu
2 sauksciukai kepimo milteliu
Citrina
Trynius, pudra, medu mediniu saukstu issukti iki purumo.Baltymus issiplakti atskirai,soda sumaisyti su miltais.Deti puse baltymu ir stikline miltu, ismaisyti.Po to sudeti likusius baltymus ir miltus.Padalinti i keturias dalis ir kepti 200l.temp., iskepa labai greit.Blynus truputi sulaistyti su stiklineje isspausta citrina vandeniu ir cukrumi.
Pertepimui:
700gr.varskes
700gr.grietineles36%
300gr.baltojo sokolado,
10gr.zelatinos
200gr.grietineles ipilti i dubeni, sulauzyti balta sokolada ir kaitinti, kol istirps.Zelatina uzmerkti ketvirtadalyje stiklines vandens, isbrinkinti, paskui pasildyti, kol istirps.Varske permalti, grietinele issiplakti iki standumo, deti i ja varske, permaisyti, po to su miksteriu plakti, kol supilam zelatina ir sokolada.Padeti i saldytuva, kad apstingtu ir eitu pertepti.
Torto dar nepjoviau, bet pertepimas ir biskvitas man labai patiko, labai svelnus skonis.
Tiesa sokoladini glaista dariau pagal Neryte si kart, labai geras isejo.Labai aciu, nes turejau ir sokoladu ir sugadinau celus tris.Pradejau sildyti, vis toksai tirstas buvo, sakau ipilsiu truputi vandens, nu ir sustyro i kaula Ot kepeja
Cia vadinasi kazkas