O tai kur tinginio nuotraukyte a ???
Labas rytas. Turiu gal kvailoka klausima, bet vistiek paklausiu. Ketinu kepti simtalapi, ir turiu mieliu ta kubeli kur buna pirkt, bet jos kokiu dvieju menesiu senumo... turbut jau netiks? nes jos turi savo galiojimo laika...
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 06, 10:18)
Sveikute rugegele23 , na as tau patarciau ju jau nenaudoti , kad paskui nesijaustu mieliu kvapas ir dar pastovejusiu , nes zinok jis buna labai specifinis
Aciu...
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 06, 00:41)
O tai kur tinginio nuotraukyte a ???
Nu va, pričiupai Tinginys eilinis, tokį visos darom , na gerai parodysiu tik tinginių temoj apie pietus, nes dabar darbe sėdžiu (o nuotraukos namie fotike).
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 06, 10:54)
Nesvarbu , kad toks pats , o gal as atsikasti noriu
nu kaip skaniai prisijuokiau, gerai jau gerai, pavaišinsiu, ale reiks palaukt, negaliu pagreitint laiko (šakės kaip dirbt tingiu, darbas stovi, o aš supermamoj , išmes iš darbo )
QUOTE(RiMami @ 2008 10 06, 11:05)
nu kaip skaniai prisijuokiau, gerai jau gerai, pavaišinsiu
Nu va, cipsiuk, kąsk
QUOTE(RiMami @ 2008 10 05, 23:09)
O kur tu tokią kakavą perki?
As perku ja pas ka gaunu , kaimyno, draugo ar dar ko paprasau, kad parveztu is vakaru, nes, kai pabandziau, kitokios nenoriu, jos ten visur yra, paprastose centruose, kaip pas mus maximose, bet man atrodo, kad ir cia esu kazkur maciusi .
Nu siaip nepigiai iseina tas tortikas, bet galima kepti is puses normos, siaip tai cia reiketu i didziaja tortine daryti, kad butu trys kepimai ir du pertepimai, bet tai po ranka pasitaike ir iskepiau, kita karta geriau pasistengsiu, skonis aisku atstoja jo branguma.
O kur rast ta Nerytes glazura? Labai mane sudomino Sroves tortukas
Jau radau...
Jau radau...
QUOTE(Srove @ 2008 10 06, 14:01)
As perku ja pas ka gaunu , kaimyno, draugo ar dar ko paprasau, kad parveztu is vakaru, nes, kai pabandziau, kitokios nenoriu, jos ten visur yra, paprastose centruose, kaip pas mus maximose, bet man atrodo, kad ir cia esu kazkur maciusi .
Nu siaip nepigiai iseina tas tortikas, bet galima kepti is puses normos, siaip tai cia reiketu i didziaja tortine daryti, kad butu trys kepimai ir du pertepimai, bet tai po ranka pasitaike ir iskepiau, kita karta geriau pasistengsiu, skonis aisku atstoja jo branguma.
Bendrai tai taip, as turiu tortine 22 cm, tai manau pusei normos uztektu? tai ant virsutinio sluoksnio nesideda kremas? O ta glazura? Ir man tas tortukas labai graziai papuostas... Ir tesla skysta buna, ar minkoma?