Tu mane išgelbėjai. Ačiūčiū
Papildyta:
acto pavarysiu apyt. Graniona stiklinė kažkur 250 g
QUOTE(Neryte @ 2008 10 04, 14:14)
As toki glaju darydavau ant "negriuko",tai ten :
3 saukstai kakavos
puse stiklines cukraus
100gr.sviesto
1-2 sauktai salto vandens ,Viska tirpinti maisant ant silpnos ugnies. Gaudavosi
3 saukstai kakavos
puse stiklines cukraus
100gr.sviesto
1-2 sauktai salto vandens ,Viska tirpinti maisant ant silpnos ugnies. Gaudavosi
Dekui, Neryte, isbandysiu ir tavo ir Daividijos, tik nesuprantu, kaip ta rusgscia grietine nesutraukia kaitinant, gal, kad cukraus daug
Merginos visos saunuoles
Niu o tau Cypciuk siulau atsidaryti savo temele
Iskepiau kazka .
TESLAI;
8kiausiniai
2 stiklines cukraus pudros
3 saukstai dirbtinio medaus
2 stiklines miltu
2 sauksciukai kepimo milteliu
Citrina
Trynius, pudra, medu mediniu saukstu issukti iki purumo.Baltymus issiplakti atskirai,soda sumaisyti su miltais.Deti puse baltymu ir stikline miltu, ismaisyti.Po to sudeti likusius baltymus ir miltus.Padalinti i keturias dalis ir kepti 200l.temp., iskepa labai greit.Blynus truputi sulaistyti su stiklineje isspausta citrina vandeniu ir cukrumi.
Pertepimui:
700gr.varskes
700gr.grietineles36%
300gr.baltojo sokolado,
10gr.zelatinos
200gr.grietineles ipilti i dubeni, sulauzyti balta sokolada ir kaitinti, kol istirps.Zelatina uzmerkti ketvirtadalyje stiklines vandens, isbrinkinti, paskui pasildyti, kol istirps.Varske permalti, grietinele issiplakti iki standumo, deti i ja varske, permaisyti, po to su miksteriu plakti, kol supilam zelatina ir sokolada.Padeti i saldytuva, kad apstingtu ir eitu pertepti.
Torto dar nepjoviau, bet pertepimas ir biskvitas man labai patiko, labai svelnus skonis.
Tiesa sokoladini glaista dariau pagal Neryte si kart, labai geras isejo.Labai aciu, nes turejau ir sokoladu ir sugadinau celus tris.Pradejau sildyti, vis toksai tirstas buvo, sakau ipilsiu truputi vandens, nu ir sustyro i kaula Ot kepeja
TESLAI;
8kiausiniai
2 stiklines cukraus pudros
3 saukstai dirbtinio medaus
2 stiklines miltu
2 sauksciukai kepimo milteliu
Citrina
Trynius, pudra, medu mediniu saukstu issukti iki purumo.Baltymus issiplakti atskirai,soda sumaisyti su miltais.Deti puse baltymu ir stikline miltu, ismaisyti.Po to sudeti likusius baltymus ir miltus.Padalinti i keturias dalis ir kepti 200l.temp., iskepa labai greit.Blynus truputi sulaistyti su stiklineje isspausta citrina vandeniu ir cukrumi.
Pertepimui:
700gr.varskes
700gr.grietineles36%
300gr.baltojo sokolado,
10gr.zelatinos
200gr.grietineles ipilti i dubeni, sulauzyti balta sokolada ir kaitinti, kol istirps.Zelatina uzmerkti ketvirtadalyje stiklines vandens, isbrinkinti, paskui pasildyti, kol istirps.Varske permalti, grietinele issiplakti iki standumo, deti i ja varske, permaisyti, po to su miksteriu plakti, kol supilam zelatina ir sokolada.Padeti i saldytuva, kad apstingtu ir eitu pertepti.
Torto dar nepjoviau, bet pertepimas ir biskvitas man labai patiko, labai svelnus skonis.
Tiesa sokoladini glaista dariau pagal Neryte si kart, labai geras isejo.Labai aciu, nes turejau ir sokoladu ir sugadinau celus tris.Pradejau sildyti, vis toksai tirstas buvo, sakau ipilsiu truputi vandens, nu ir sustyro i kaula Ot kepeja
QUOTE(Srove @ 2008 10 04, 23:57)
Iskepiau kazka .
Nu va, sakai "išsikepiau kažką" nu geraaas , čia gi visas TORTAS ir dar kooooks gražuolis. Ajajai ir dar ant nakties parodei, kaip dabar užmigt reiks O tai čia Nerytės glazūra tokia gražiai blizganti? Kai prapjausi, gal parodysi kaip vidus atrodo
[URL=
Apelsininis pyragas.
Tešlai -2 stiklinės miltų,pusė stilinės cukraus,3 tryniai,šaukštelis kepimo miltelių.
įdarui-3 apelsinai,apie pusė stiklinės cukraus,beze-3 baltymai ir irgi apie pusė stiklinės cukraus.
Iškočiotos tešlos 2/3 dėti į formą ir apkepti,kol pagels.Tada dėti 2-3 įdaro-sumaltų ir su cukrum sumaišytų apelsinų-likusį iškočiotą tešlos gabalą ir dar pakepti kokį 10 minučių.Paskui sudėti likusį įdarą,uždėti plaktus su cukrumi baltymus ir sumažinus karštį dar pakept,kol baltymai pagels.
p.s.kai atšalo ,ant pyrago susidarė rasa.
My Webpage
Apelsininis pyragas.
Tešlai -2 stiklinės miltų,pusė stilinės cukraus,3 tryniai,šaukštelis kepimo miltelių.
įdarui-3 apelsinai,apie pusė stiklinės cukraus,beze-3 baltymai ir irgi apie pusė stiklinės cukraus.
Iškočiotos tešlos 2/3 dėti į formą ir apkepti,kol pagels.Tada dėti 2-3 įdaro-sumaltų ir su cukrum sumaišytų apelsinų-likusį iškočiotą tešlos gabalą ir dar pakepti kokį 10 minučių.Paskui sudėti likusį įdarą,uždėti plaktus su cukrumi baltymus ir sumažinus karštį dar pakept,kol baltymai pagels.
p.s.kai atšalo ,ant pyrago susidarė rasa.
My Webpage
QUOTE(RiMami @ 2008 10 05, 00:28)
O tai čia Nerytės glazūra tokia gražiai blizganti? Kai prapjausi, gal parodysi kaip vidus atrodo
Jo, Nerytes glazura, bet dar truputuka priklauso ir nuo kakavos, sviesto, nu zodziu nuo produktu, esu kazkada darius, tai ne tokia blizgi buvo glazura, bet ir kakava buvo daug sviesesne, o sita labai man patinka ir skoniu ir siaip tokia tikra kakava.
Vidus gal neisvaizdziai atrodo, nes ne lygiai padalinau pertepima , ai nu nesvarbu, svarbu, kad skanu
Mergytes,
norejau padekoti už karamelizuotų riešutų receptą.. http://patiekalai.bl...-karamelje.html
dariau migdolus su ruduoju cukrumi. Gavosi traškūs ir skanūs
norejau padekoti už karamelizuotų riešutų receptą.. http://patiekalai.bl...-karamelje.html
dariau migdolus su ruduoju cukrumi. Gavosi traškūs ir skanūs
mano repeticija prieš gimtadienį, savaitgaliui padariau torčiuką. Pabandžiau ar skanus gausis, tai nepuoštas
apačia - paprasti sausainiai sutrinti su lydytu sveistu
viršus - maskarponės sūrio 500g, persikinio jogurto apie 700g, cukraus, citrinos rūgšties pagal skonį, želatinos apie 30-40g. Ant sausainių išdėliojau konservuotus persikus, užpyliau išplakta mase ir į šaldytuvą kol sustings. Labai skanus ir gaivus ir svarbu greit ir lengvai pagaminamas.
apačia - paprasti sausainiai sutrinti su lydytu sveistu
viršus - maskarponės sūrio 500g, persikinio jogurto apie 700g, cukraus, citrinos rūgšties pagal skonį, želatinos apie 30-40g. Ant sausainių išdėliojau konservuotus persikus, užpyliau išplakta mase ir į šaldytuvą kol sustings. Labai skanus ir gaivus ir svarbu greit ir lengvai pagaminamas.
Gryzusi po keleto dienu kiek as cia grozybiu radau, tik tas mane ir guodzia...
Cipciuko tas vestuvinis tortas, tai tiesiog fantastika!!! Ir sroves tortas skaniai labai atrodo! Tik man pasirode kad jis brangokai atsieina pagal produktus bet itariu skonis nerealus... Saunuoles merginos visos, labai graziu skanestu prigaminot
Cipciuko tas vestuvinis tortas, tai tiesiog fantastika!!! Ir sroves tortas skaniai labai atrodo! Tik man pasirode kad jis brangokai atsieina pagal produktus bet itariu skonis nerealus... Saunuoles merginos visos, labai graziu skanestu prigaminot
QUOTE(Srove @ 2008 10 05, 19:08)
Jo, Nerytes glazura, bet dar truputuka priklauso ir nuo kakavos, sviesto, nu zodziu nuo produktu, esu kazkada darius, tai ne tokia blizgi buvo glazura, bet ir kakava buvo daug sviesesne, o sita labai man patinka ir skoniu ir siaip tokia tikra kakava.
Vidus gal neisvaizdziai atrodo, nes ne lygiai padalinau pertepima , ai nu nesvarbu, svarbu, kad skanu
Vidus gal neisvaizdziai atrodo, nes ne lygiai padalinau pertepima , ai nu nesvarbu, svarbu, kad skanu
Srove, Laaabai man patiko tavo tortukas , viduje tortas svarbu, kad skanu ir savom rankom iškepta, gi žymiai skaniau be jokios ten chemijos. O kur tu tokią kakavą perki? Aš tokios dar nesu mačius, na gal dėmesio neatkreipiau
Renatėle, tavo mascarponinis tortas liuksiškas , norėčiau dabar gabaliuko, gerai kad bent tinginio šiandien pasidariau