nelabai megau virtuveje sukiotis,bet prisiziurejus cia visokiu skanybiu,kad pradejau kepti ,o vyras kad giria tik gaila kad neiseina ikelti foto . o jau cypsiuko torto grozis
QUOTE(RiMami @ 2008 10 01, 19:17)
Na, gaila, kad ne to tikėjaisi , aš tų pirktinių nuo mokyklos laikų neragavus, tai nelabai prisimenu, kokie jie ten būdavo, man išlikus galvoj mintis, kad jie labai kieti, kažkodėl . Bet nepasakyčiau, kad jie visiškai minkšti kaip kokia bulka - jie tokie trapiai-minkšti, gal sakyčiau. Aš truputį baiminausi, kad jie sukietės, bus neįkandami po kurio laiko, nes daug prikepiau, bet nieko panašaus - jie tokie pat trapiai-minkšti ir dabar. Na, man tai labai patinka Čia gi skonio reikalas - vaikai krūvom kerta
Jos skanios,tik as galvojau,kad pas tave jos kietos,nes su soda Cia tokios trapokos,dar siltu prisirijau
cipciuk,sausainiukai superiniai,o bandeles jau mano galvoje ir greitu laiku kepsiu.
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 30, 15:15)
Visos tik kepa kepa , o as nezinau ko noriu , reikia panarsyti po jusu ankstesnius receptus , gal kuris sugundys
cipciuk,is kur tu trauki tuos paveiksliukus(na,tuos animuotus)
QUOTE(Cinside @ 2008 09 28, 21:46)
Manau, kad šis "patiekalas" tinka ir čia Riešutukai karamelėje tikrai saldūs
http://patiekalai.bl...-karamelje.html
http://patiekalai.bl...-karamelje.html
Kaip skanu psio reikia grietai pasigaminti
Ir aš pabandžiau riestainiukų paraityt Šeimynai patiko Svarbiausia, labai greitai pasigamina Ačiū už receptuką
Sekantis ką bandysiu - Cipciuko sausainiukus "širdutes" Kažkaip užkliuvo jie man
Sekantis ką bandysiu - Cipciuko sausainiukus "širdutes" Kažkaip užkliuvo jie man
joooooooo,gaila manes nebus tose vestuvese
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 02, 15:35)
Torto vidus medutis , kadangi lakstelius jau turejau issikepusi anksciau , tai papuosiau per pusantros valandos .
wawwwwwwwwwwwwwww.............
o kokį dėjot medučiui pertepima
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 02, 12:35)
Svarsciau , i kure tema deti , ir nusprendziau , kad gal neuzpylsite jei jis bus cia
Sunus eina rytoi i vestuves , tai cia jam padariau
Torto vidus medutis , kadangi lakstelius jau turejau issikepusi anksciau , tai papuosiau per pusantros valandos .
Sunus eina rytoi i vestuves , tai cia jam padariau
vaje koks grozis,man reiketu menesio kol taip padaryciau