Stai aguonu tortas "Narkomanu dziaugsmas" pagal daividijos recepta Kepiau visdelto is visos normos, nes galvojau kad pritruksiu pagrindui teslos, bet gavosi gigantas Vietoj varskes tepamo surio dejau varske, labai gerai blenderiu isplakiau, tik kad va as vepla pamirsau atskirt baltymus ir atskirai isplakt varskes masei na kita kart pasitaisysiu, bet vyras tiek giria, nes jis labai megsta viska, kas su aguonom. Sako dabar turesiu kept ir kept Ir kur po galais gaut to varskes tepamo surio, siandien Maximoje ziurejau, buvo tik tepami lydyti sureliai, o varskes tepamas kremas tik su krapais ir kt prieskoniais Gal ne ten ieskau Ir neparudo man virsus, kaip pas daividija na bet skanu!!! Beje receptas cia Aguonu tortas
Labai skaniai atrodo rugegele23 tepamas surelis yra pvz.philadelphia.tikrai visuose centruose ju yra.bet man jie kepiniuos nelabai patinka,kadangi juose yra druskos ir man bent tai ji jaucias.naudoju delto varske,ja gali dar per merlyte nusunkti kad sausesne gautus ir va tau tepamas surelis
QUOTE(aguonele @ 2008 09 29, 17:17)
Labai skaniai atrodo rugegele23 tepamas surelis yra pvz.philadelphia.tikrai visuose centruose ju yra.bet man jie kepiniuos nelabai patinka,kadangi juose yra druskos ir man bent tai ji jaucias.naudoju delto varske,ja gali dar per merlyte nusunkti kad sausesne gautus ir va tau tepamas surelis
Reiks dar kada paziuret, nors siandien tai gerai kad varske dejau, nes reikejo ja sunaudot. As ieskojau prie visokiu suriu, tepamu suriu ir pan., manau ten ir turi but, reiks "Iki" dar paziuret.
Tik gal sitas tortas turi pabut truputi vesiai, kad pastingtu, nes minkstas toks nors gi as nedatrivojau ir silta prapjoviau Ir pieno maziau pyliau nei reikejo, na gal kokiais 180 ml maziau.
Labai grazus ir tikiu, kad skanus kepiniai Vietoj tepamo surio manau tiktu-musu svelnioji varske
QUOTE(aguonele @ 2008 09 29, 12:38)
Iskarto atsiprasau uz ne kokia nuotrauka (kadangi esu nekantrus zmogus, ir nemoku sulaukti kol daiktas atsala ,delto kartais gaunas taip kad idaras isbega...)
Vyniotinis atrodo skaniai,reikes ir man pameginti.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 29, 14:12)
Stai aguonu tortas "Narkomanu dziaugsmas" pagal daividijos recepta
Sakiau,kad didziulis gausis.
Reikia ji saldytuve laikyti,tada pastingsta ir graziai pjaustosi,bet smagu,akd patiko
As irgi dar silta lapnojau
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 29, 17:12)
Na va kaip skaniai atrodo Aš kai kepiau man irgi viršus neparudo, bet skonis manau nuo to nenukenčia
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 09 29, 18:43)
Na va kaip skaniai atrodo Aš kai kepiau man irgi viršus neparudo, bet skonis manau nuo to nenukenčia
Ale kas pas mane ji suvalgys vyras ryt isvaziuoja, tai jam idejau gera gabala, ir puse liko na kai jo nebus savaite laiko, tai nieko nekepsiu, tik sesei medaus torta sutepsiu, ir viskas, gal jau su sausainiais neuzsiimsiu, kita karta
Stai aguonu tortas "Narkomanu dziaugsmas" pagal daividijos recepta Kepiau visdelto is visos normos, nes galvojau kad pritruksiu pagrindui teslos, bet gavosi gigantas Vietoj varskes tepamo surio dejau varske, labai gerai blenderiu isplakiau, tik kad va as vepla pamirsau atskirt baltymus ir atskirai isplakt varskes masei na kita kart pasitaisysiu, bet vyras tiek giria, nes jis labai megsta viska, kas su aguonom. Sako dabar turesiu kept ir kept Ir kur po galais gaut to varskes tepamo surio, siandien Maximoje ziurejau, buvo tik tepami lydyti sureliai, o varskes tepamas kremas tik su krapais ir kt prieskoniais Gal ne ten ieskau Ir neparudo man virsus, kaip pas daividija na bet skanu!!! Beje receptas cia Aguonu tortas
kaip norėčiau paragaut šito skanėsto
QUOTE(ssanta @ 2008 09 29, 20:45)
kaip norėčiau paragaut šito skanėsto
Prasom pas mus nebus kam valgyt
Stai aguonu tortas pagal daividijos recepta
Kepiau visdelto is visos normos, nes galvojau kad pritruksiu pagrindui teslos, bet gavosi gigantas
Kepiau visdelto is visos normos, nes galvojau kad pritruksiu pagrindui teslos, bet gavosi gigantas
Jeigu AGUONŲ TORTĄ kepsiu iš pusės normos, kokio dydžio formos reikės???
QUOTE(Linucia @ 2008 09 29, 21:35)
Jeigu AGUONŲ TORTĄ kepsiu iš pusės normos, kokio dydžio formos reikės???
Matematiškai paskaičiavus, reiktų 18-19 cm skersmens formos